venuets Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Θέλω να πάρω δώρο σε φίλο ένα Smartwatch χρήση άθληση. έχει x3 σαν κινητο και σκεφτόμουν να του πάρω το Huawei GT 2 έχετε να προτείνεται κάτι άλλο καλύτερο μέχρι τα 150 ευρώ
dtk-386 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 για άθληση μόνο Garmin. δες μέχρι πόσα φτάνει το μπάτζετ σου, μείνε μακρυά από κινεζιές. πρώην κάτοχος gt2 και νυν ενός Garmin Forerunner 245.
venuets Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε για άθληση μόνο Garmin. δες μέχρι πόσα φτάνει το μπάτζετ σου, μείνε μακρυά από κινεζιές. πρώην κάτοχος gt2 και νυν ενός Garmin Forerunner 245. τοσο κακο το gt2 ; δωρο θελω να το κανω ! εγω με την αθληση καμια σχεση !
dtk-386 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Nαι είναι κακό. Χρήση άθληση δεν λες στο 1ο σου ποστ??? Garmin μόνο.
venuets Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Nαι είναι κακό. Χρήση άθληση δεν λες στο 1ο σου ποστ??? Garmin μόνο. αρα θα του παρω κατι αλλο λογικα !
Voodooman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν η άθληση είναι τελείως ερασιτεχνική και ο φίλος θέλει να καταγράφει απόσταση, ταχύτητα, να κρατάει ένα ιστορικό των προπονήσεών του κτλ. τότε νομίζω καλύπτεται και από το Huawei. Αν τώρα είναι πολύ σοβαρός ερασιτέχνης και θέλει να κάνει πολλή δουλειά, κοίτα σε Garmin, Coros. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από Voodooman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα