Προς το περιεχόμενο

New pc 400-450$ apo amazon.com gia old games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dpolal είπε

Άρα κατηγορία 2.

Μα βρίσκεις, δεν την αγοράζει μόνο απελπισμένος απλά καθένας κάνει τις επιλογές του.

Άλλος προτιμάει να πάει σε χειρότερες επιδόσεις λόγω περισσότερων εξόδων και encoder  ενώ άλλος προτιμάει να συμβιβαστεί ώστε να πάρει καλύτερα γραφικά.

Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή. 

Δυστυχώς η αγορά είναι στρεβλή κοντά 1,5 χρόνο, δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για αυτό.

Spoiler

Παρεμπιπτόντως είμαστε εντελώς εκτός θέματος, αν και δύσκολα θα υπάρξει και κάποιος να βοηθήσει τον ts σε αυτά που ζητάει

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nik1239 είπε

image.png.4bff569de4dd08ce2f40fa298ee0325d.png

Αυτά τα είδες; Επίσης το ότι είναι gen 4 x 4 το ξέρεις; Ξέρεις ότι τρώει bottleneck από το pcie σου που είναι gen 3 ;

Ναι οκ σε επιδόσεις είναι σαν μια gtx 1650 super την οποία έβρισκες με 160€ , εάν επανέλθουν οι τιμές πάνω από 100€ δεν θα κάνει η συγκεκριμένη. Άσε τώρα που δεν βρίσκεις κάρτα σε καλή τιμή , προτιμώ να μείνω με τα ενσωματωμένα παρά να αγοράσω αυτό το πράγμα 250€ , καλύτερα μια 1650/1050ti με 50€ κάτω και ας έχουν λίγο πιο κακές επιδόσεις. 

Αλλά αφού είσαι χαρούμενος τι το συζητάμε;

Μπλα μπλα μπλα no encoder, Μπλα μπλα μπλα no encoder, Μπλα μπλα μπλα OMG μόνο 4x PCIe

Δεν απάντησες όμως στην ερώτηση, ποια άλλη κάρτα είναι καλύτερη στα 250 ευρώ σήμερα ??

5 ώρες πριν, dpolal είπε

Όποιος δώσει λεφτά για να πάρει την 6500ΧΤ είναι μόνο 2 πράματα.

1- εντελώς ανίδεος/άσχετος
2- παντελώς απελπισμένος επειδή δεν βρίσκει τίποτε άλλο.

Από το 13:50 και μετά.

Δεν απάντησες όμως στην ερώτηση, ποια άλλη κάρτα είναι καλύτερη στα 250 ευρώ σήμερα ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μπλα μπλα μπλα no encoder, Μπλα μπλα μπλα no encoder, Μπλα μπλα μπλα OMG μόνο 4x PCIe

Τι να σου απαντήσω δηλαδή;; Δεν ζω σε άλλο πλανήτη.

Κάποια διαφορετική εποχή ούτε που θα την φτυναμε τέτοια καρταρα.
Tουλάχιστον, ελπίζω να συμφωνείς ότι πρόκειτε για σκουπίδι που έβγαλε η AMD επειδή εκμεταλλεύετε την συγκυρία.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, dpolal είπε

Τι να σου απαντήσω δηλαδή;; Δεν ζω σε άλλο πλανήτη.

Κάποια διαφορετική εποχή ούτε που θα την φτυναμε τέτοια καρταρα.
Tουλάχιστον, ελπίζω να συμφωνείς ότι πρόκειτε για σκουπίδι που έβγαλε η AMD επειδή εκμεταλλεύετε την συγκυρία.

Μπλα μπλα μπλα η κάρτα είναι σκουπίδι, Μπλα μπλα μπλα η χειρότερη κάρτα, Μπλα μπλα μπλα αλλα δεν απαντάμε στην ερώτηση, ποια άλλη κάρτα είναι καλύτερη στα 250 ευρώ σήμερα.

• Sad 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μπλα μπλα μπλα η κάρτα είναι σκουπίδι, Μπλα μπλα μπλα η χειρότερη κάρτα, Μπλα μπλα μπλα αλλα δεν απαντάμε στην ερώτηση, ποια άλλη κάρτα είναι καλύτερη στα 250 ευρώ σήμερα.

1650-1660-1660s-570-580-590

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

1650-1660-1660s-570-580-590

Not even close 

Οι 1660/s είναι σε άλλη κατηγορία και οι Polaris εκτός ότι μπορείς να τις βρεις μόνο μεταχειρισμένες κοστίζουν πάνω από 250 ευρώ. Η μόνη καινούργια κάρτα στα 250 ευρώ είναι η 1650 αλλά είναι 30% ποιο αργή από την 6500ΧΤ.

relative-performance_1920-1080.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Not even close 

Οι 1660/s είναι σε άλλη κατηγορία και οι Polaris εκτός ότι μπορείς να τις βρεις μόνο μεταχειρισμένες κοστίζουν πάνω από 250 ευρώ. Η μόνη καινούργια κάρτα στα 250 ευρώ είναι η 1650 αλλά είναι 30% ποιο αργή από την 6500ΧΤ.

μπλα μπλα μπλα κοιτα τα reviews , θα σε κανω εγω μια ερωτηση και εσυ δωσε μου μια απαντηση μονο .......Αν στην εδιναν στις αρχικες τιμες στο 500ρικο θα την επαιρνες?   μιλησες για καρτες και εγω μιλαω για καρτες και οχι για σκουπιδια , να σε θυμισω οτι μια 590 την αγοραζες στα 180-190 ευρω πριν το καραγκιοζιλικι που επικρατει γιατι εσεις το δημιουργησατε στην πλειοψηφια εδω μεσα , σε αλλα σαιτ και το ιδιο και σε αλλες χωρες της Ευρωπης κτλ........ο καλος ο παικτης και με 1030 βολευεται , τις βαζουν μετα ολοες σε βαγονια , τους δινουμε και κουβαδες με γρασσο να τις βαλουν εκει που πρεπει .

Δεν μ'ενδιαφερει ποιος εχει μαγαζι και ποιος οχι , οταν  θα ξερει οτι δεν θα πουλησει δεν θα φερει , κατα τ'αλλα φταινε και οι miners , φτανει πια με το καρβουνο

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Not even close 

Συγνώμη αλλά θα ήθελα η κάρτα μου να έχει encoders ευχαριστώ 😁

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

μπλα μπλα μπλα κοιτα τα reviews , θα σε κανω εγω μια ερωτηση και εσυ δωσε μου μια απαντηση μονο .......Αν στην εδιναν στις αρχικες τιμες στο 500ρικο θα την επαιρνες?   μιλησες για καρτες και εγω μιλαω για καρτες και οχι για σκουπιδια , να σε θυμισω οτι μια 590 την αγοραζες στα 180-190 ευρω πριν το καραγκιοζιλικι που επικρατει γιατι εσεις το δημιουργησατε στην πλειοψηφια εδω μεσα , σε αλλα σαιτ και το ιδιο και σε αλλες χωρες της Ευρωπης κτλ........ο καλος ο παικτης και με 1030 βολευεται , τις βαζουν μετα ολοες σε βαγονια , τους δινουμε και κουβαδες με γρασσο να τις βαλουν εκει που πρεπει .

Δεν μ'ενδιαφερει ποιος εχει μαγαζι και ποιος οχι , οταν  θα ξερει οτι δεν θα πουλησει δεν θα φερει , κατα τ'αλλα φταινε και οι miners , φτανει πια με το καρβουνο

Απάντηση στην ερώτηση, όχι βέβαια.

Το πόσο αγόραζες την 590 πριν 2 χρόνια δεν έχει καμία σχέση με την 6500ΧΤ σήμερα.

Σήμερα έχουμε μια κάρτα Α στα 250 ευρώ και μια κάρτα Β στα 250 που είναι όμως 30% ταχύτερη από την κάρτα Α και την ονομάζεται σκουπίδι. 🤪

Δημοσ.

Απάντηση στην ερώτηση, όχι βέβαια.

Το πόσο αγόραζες την 590 πριν 2 χρόνια δεν έχει καμία σχέση με την 6500ΧΤ σήμερα.

Σήμερα έχουμε μια κάρτα Α στα 250 ευρώ και μια κάρτα Β στα 250 που είναι όμως 30% ταχύτερη από την κάρτα Α και την ονομάζεται σκουπίδι. 🤪

Να την παρεις τοτε και οποιοσδηποτε αλλος και καλοφορετη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Συγνώμη αλλά θα ήθελα η κάρτα μου να έχει encoders ευχαριστώ 😁

Κανένα πρόβλημα, είσαι όμως ένα μικρούλη ποσοστό από το σύνολο που δεν τους ενδιαφέρει καν να έχουν encoders και θέλουν απλά να βλέπουν video και να παίζουν παιχνίδια με την κάρτα τους.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Κανένα πρόβλημα, είσαι όμως ένα μικρούλη ποσοστό από το σύνολο που δεν τους ενδιαφέρει καν να έχουν encoders και θέλουν απλά να βλέπουν video και να παίζουν παιχνίδια με την κάρτα τους.

Ναι γιατί μια κάρτα που κάνει 250€ θα την έχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τα παιχνίδια , δεν θα θέλω να την βάλω σε 4k monitor/τηλεόραση που χρειάζονται οι encoders , ούτε θα θελήσω κάποια στιγμή να κάνω recording κάποιο παιχνίδι χωρίς τα fps να πηγαίνουν στον πάτο. 

Τέλος πάντων για να απαντήσω στην ερώτηση σου , όχι δεν υπάρχει καλύτερη κάρτα στα 250€ που να βγάζει τα ίδια ή παραπάνω fps , αλλά υπάρχουν με 100€ και με 200€ που έχουν μικρές διαφορές και έχουν και encoders και pcie x16

Καληνυχτα σας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ναι γιατί μια κάρτα που κάνει 250€ θα την έχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τα παιχνίδια , δεν θα θέλω να την βάλω σε 4k monitor/τηλεόραση που χρειάζονται οι encoders , ούτε θα θελήσω κάποια στιγμή να κάνω recording κάποιο παιχνίδι χωρίς τα fps να πηγαίνουν στον πάτο. 

Τέλος πάντων για να απαντήσω στην ερώτηση σου , όχι δεν υπάρχει καλύτερη κάρτα στα 250€ που να βγάζει τα ίδια ή παραπάνω fps , αλλά υπάρχουν με 100€ και με 200€ που έχουν μικρές διαφορές και έχουν και encoders και pcie x16

Καληνυχτα σας.

Decoders θέλεις για να δεις video όχι encoders, η 6500ΧΤ έχει Decoders για να δεις και 4Κ video. Oι encoders είναι μόνο για να κάνεις εγγραφή, κάτι που κάνει ένα πολύ μικρό ποσοστό από το σύνολο.

Δημοσ.

Decoders θέλεις για να δεις video όχι encoders, η 6500ΧΤ έχει Decoders για να δεις και 4Κ video. Oι encoders είναι μόνο για να κάνεις εγγραφή, κάτι που κάνει ένα πολύ μικρό ποσοστό από το σύνολο.

η 6500 εσπασε τις τιμες των 300! ευρω της 1650, οι 1650 πηγαν ηδη στα 250 ευρω.

η αμδ θα κοιταξει να τις πουλησει ολες, κ οχι οπως η βιντια που τις κραταει σε 300, 400,500 ,1000 ε βαζοντας ρχ, δλσ ,κλπ κ τα χρυσοπουλαει

οσο υπαρχουν στοκ 6500 ,6600 θα πανε άπατες οι παλιοτερες ακριβοτερες καρτες, ας εχουν κ πσι 3 κ κοντερ επανω

η αμδ θα ριξει κ αλλο τις τιμες κ θα ακολουθησουν κ οι αλλες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Εχεις σκοπο να συνδεσεις την συγκεκριμενη καρτα (ακομα και την 3050), σε 4κ, να παιξεις καποιο ΑΑΑ game, και να κανεις και record απο πανω? Πολυ θαρραλεο σε βρισκω 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...