stako Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Έχω αυτό το τεράστιο πρόβλημα με το XBox μου..... Το σύνδεσα με την VGA του υπολογιστή και από τότε δεν λειτουργεί σωστά η έξοδος του video.... Βλέπω μόνο οριζόντιες γραμμές ή ακόμα και τίποτα (ανάλογα με την τηλεόραση). Χρησιμοποίησα ένα tool (δεν θυμάμαι το όνομα) για να αλλάξω από NTSC σε PAL και το αντίστροφο αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα..... Κατά τα άλλα το X μπουτάρει κανονικά μέσα σε οποιοδήποτε dashboard, ξεκινάει games, έχω ήχο, μπαίνω με FTP, δηλαδή λειτουργεί κανονικότατα αλλά χωρίς βίντεο..... Καμιά ιδέα πως φτιάχνεται αυτο?????? Thanks!
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 mipos xalase o video controller?mporei na egine ayto....pigaineto se kana gnosto texniko/
stako Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 mipos xalase o video controller?mporei na egine ayto....pigaineto se kana gnosto texniko/ Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα αλλά ο μοναδικός τεχνικός που ρώτησα (αυτός που μου έβαλε και το τσιπάκι) δεν έχει ιδέα.............και στη Microsoft δεν γίνεται να πάει για προφανείς λόγους............ Οπότε ότι κάνω μόνος μου................. Κανείς άλλος καμιά ιδέα???
sotris99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Πώς έχεις συνδέσει το x-box στον υπολογιστή σου? Με VGA Box. Αν ναι μήπως φταίει το vga box. Παίρνει RGB σήμα ή pbYpr? Αν είναι το δεύτερο τότε θέλεις ειδικό καλώδιο που λέγεται component cable. (Δεν ξέρω αν υπάρχει στην ελλάδα).
stako Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Όχι, δεν είναι με vga box. Το PC έχει είσοδο SVideo από όπου και γράφω από τηλεόραση κτλ. Εκεί το έβαλα απλά με μετατροπέα composite-->Svideo. Και δεν είναι ότι δεν παίζει στο PC, δεν παίζει πουθενά τώρα, ούτε σε TV....
theoritikos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Μήπως χάλασε το καλώδιο σύνδεσής? Δοκίμασε με ένα καινούριο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι ακριβό.
stako Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Όχι, ούτε αυτό είναι, το έχω δοκιμάσει κι αυτο.................
sotris99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 ΠΟΛΥ σκούρα τα πράγματα (μάλλον θα χρειαστείς 177 ευρώ )
stako Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 ΠΟΛΥ σκούρα τα πράγματα (μάλλον θα χρειαστείς 177 ευρώ ) Μπα, δεν ξαναδίνω λεφτά με τίποτα....... Αν δεν καταφέρω να το φτιάξω θα περιμένω μέχρι του χρόνου για το καινούργιο.......
kostas_crete Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Otan to syndeses eixes anoikto to pc h to xbox? Logika prepei na to ksereis oti den prepei na leitourgoun to pc me oti allo enwneis.
Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δεν μπορείς να ξηλώσεις το tsip και να το πας στην microsoft?κι έπειτα να το ξαναβάλεις.
stako Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Χμ, δεν ξέρω, νομίζω και πάλι το καταλαβαίνουν αλλά τώρα λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Ίσως αν βάλω πάνω cromwel bios λυθεί το πρόβλημα....... Για να δούμε!
sotris99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Παιδιά δεν σκέφτεστε το πιο απλό. Καταρχήν τι κάρτα γραφικών έχεις? Είσαι σίγουρος ότι η υποδοχή s-video της κάρτας γραφικών είναι VIDEO-IN? Κατά 99% είναι video out και χρησιμεύει στο να βγάζει το σήμα της κάρτας στην τηλεόραση. Εγώ προσωπικά έχω μια saphire ati radeon 9100 atlantis pro και έχει υποδοχή s-video (καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον όρο ο σωστός είναι composite), που είναι VIDEO-OUT. Την συνέδεσα μία φορά στην τηλεόραση και δεν με εντυπωσίασε το αποτέλεσμα δίοτι η ανάλυση ήταν μία ταπεινή 768*576 και το παράτησα. Άκου λοιπόν φίλε μου τι έκανες. PC =====> VIDEO - OUT ====> <====VIDEO - OUT ===== XBOX Από ότι φαίνεται το video της κάρτας γραφικών υπερίσχυσε και τώρα κλαίς το x-box σου. Παίδες σήμα της κονσόλας στην οθόνη του υπολογιστή μόνο με vga box ή στην χειρότερη περίπτωση κάρτα τηλεόρασης (άν και θα πρέπει να έχεις το υπολογιστή ανοικτό ενώ με vga box όχι. VGA -BOX Αν θέλεις στείλε μου pm να δούμε και τον δικό μου τεχνικό μπας και βρούμε καμία άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.