lasithi12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 θέλω να κανω μια παρόμοια βάση για τα ηχεία μου. βρισκομαι αθήνα. αν ξέρεται καναν ανθρωπο να ασχωλείται παρακαλω πρωτείνετε τον μου
basilis_k6 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 2 φυλλα δεκαρι ακρυλικό και ενα ντρεμελ
iml Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πέρα από το αισθητικό κομμάτι που είναι υποκειμενικό και σε κάποιους -άλλους- μπορεί να αρέσει, ακουστικά δεν έχει λόγο ύπαρξης τέτοια βάση. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από iml
lasithi12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, iml είπε Πέρα από το αισθητικό κομμάτι που είναι υποκειμενικό και σε κάποιους μπορεί να αρέσει, ακουστικά δεν έχει λόγο ύπαρξης τέτοια βάση. αν δεν ειναι τα ηχεια για δάπεδο?
iml Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχουν λόγοι που οι βάσεις είναι μεταλλικές και άκαμπτες ενώ στηρίζονται σε καρφιά. Αυτή δεν καταφέρνει τπτ από τα 2.
lasithi12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, iml είπε Υπάρχουν λόγοι που οι βάσεις είναι μεταλλικές και άκαμπτες ενώ στηρίζονται σε καρφιά. Αυτή δεν καταφέρνει τπτ από τα 2. μια χαρά δουλεια κάναν. hi fi enthusiast να φανταστώ;
iml Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 😀 Ούτε καν, απλά αυτά είναι στα σχετικά βασικά (όπως και οτι απόσταση των ηχείων από τον πίσω τοίχο επηρεάζουν ανάλογα το μπάσο). Πρακτικά για μένα, μπορείς να τα βάλεις πάνω σε οτιδήποτε εφόσον δεν βλέπεις διαφορά. Θα προτιμούσα η επαφή της βάσης με το πάτωμα να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη, αν όχι για τον ήχο, για να μην ενοχλώ πολύ τον από κάτω. Έτσι, χωρίς τη χρήση ακίδων, αυτές τις θεωρώ εν δυνάμει καλύτερες από μια που πατά όλη η πλάκα κάτω στο πάτωμα. 😅 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από iml
lasithi12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, iml είπε 😀 Ούτε καν, απλά αυτά είναι στα σχετικά βασικά (όπως και οτι απόσταση των ηχείων από τον πίσω τοίχο επηρεάζουν ανάλογα το μπάσο). Πρακτικά για μένα, μπορείς να τα βάλεις πάνω σε οτιδήποτε εφόσον δεν βλέπεις διαφορά. Θα προτιμούσα η επαφή της βάσης με το πάτωμα να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη, αν όχι για τον ήχο, για να μην ενοχλώ πολύ τον από κάτω. Έτσι, χωρίς τη χρήση ακίδων, αυτές τις θεωρώ εν δυνάμει καλύτερες από μια που πατά όλη η πλάκα κάτω στο πάτωμα. 😅 λες να προτιμήσω ενα τετραγωνένιο πλεξι γκλας ισως; δεν με ενδιαφέρει ο κάτω. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από lasithi12
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, lasithi12 είπε δεν με ενδιαφέρει ο κάτω. Κακώς
lasithi12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Κακώς δεν ζει καποιος ανθρωπε μου
iml Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Η επιφάνεια επαφής είναι η ίδια και στις δυο περιπτώσεις. Αλλά η πρώτη είναι καλύτερη περίπτωση. Ούτε ηχητικό χωνί κάνει, φαίνεται πιο κομψή, είναι λιγότερο ογκώδης, καθαρίζει καλύτερα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, lasithi12 είπε δεν ζει καποιος ανθρωπε μου δεν γινόταν αντιληπτό αυτό έτσι όπως το έγραψες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα