Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω τους ανεμιστήρες μου γιατι ειναι παλιοι και θορυβώδεις. Εχω καταλήξει στους Be Quiet Silent Wings 3 140. Το κουτί μου ειναι το Carbide SPEC-06 RGB Tempered Glass. Οπότε λεω να πάρω 2x140 (για να βαζει αερα απο μπροστα), 1x140 (βγάζει αέρα απο πάνω) και 1x120 (βγάζει αέρα απο πισω). H ερώτησή μου ειναι η εξής. 

Εχω της Gigabyte Aorus B450 Elite. Αυτή έχει 3 υποδοχές για ανεμιστηρες με support για εως 24W(2AX12V). Αν συνδεσω τους 2 μπροστινους με splitter στην μια υποδοχή θα μπορώ απο το software να τους ρυθμισω η θα πρεπει να αγοράσω και hub ; Δεν με απασχολει να τους ρυθμιζω τον καθενα ξεχωριστα. Με ενδιαφερει μονο να βλεπω ταχυτητα κτλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Θέλω να αλλάξω τους ανεμιστήρες μου γιατι ειναι παλιοι και θορυβώδεις. Εχω καταλήξει στους Be Quiet Silent Wings 3 140. Το κουτί μου ειναι το Carbide SPEC-06 RGB Tempered Glass. Οπότε λεω να πάρω 2x140 (για να βαζει αερα απο μπροστα), 1x140 (βγάζει αέρα απο πάνω) και 1x120 (βγάζει αέρα απο πισω). H ερώτησή μου ειναι η εξής. 

Εχω της Gigabyte Aorus B450 Elite. Αυτή έχει 3 υποδοχές για ανεμιστηρες με support για εως 24W(2AX12V). Αν συνδεσω τους 2 μπροστινους με splitter στην μια υποδοχή θα μπορώ απο το software να τους ρυθμισω η θα πρεπει να αγοράσω και hub ; Δεν με απασχολει να τους ρυθμιζω τον καθενα ξεχωριστα. Με ενδιαφερει μονο να βλεπω ταχυτητα κτλ

αν είναι pwm θα μπορείς να τους ρυθμίσεις και να βλέπεις τίς στροφές

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο hub το δουλευω εγω τα τελευταια χρονια , το ειχα παρει απο την Arctic απο Γερμανια , βαζεις επανω μεχρι 10 και στην μητρικη  1 ,  ρευμα απο sata του τροφοδοτικου σου και εισαι ησυχος για την μητρικη σου

https://www.e-shop.gr/fan-controller-arctic-case-fan-pwm-hub-1-to-10-port-p-PER.587750

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικά αθόρυβοι είναι και οι Noctua. Λίγο ακριβοί αλλά πραγματικά σε αποζημιώνουν.

Στην περίπτωση χρήσης splitter να ξέρεις πως το ρεύμα/ανεμιστήρα μοιράζεται. Μπορούν να ρυθμιστούν και με χρήση splitter, δεν σε επηρεάζει κάπου.

Επεξ/σία από vdanasto

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...