WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Θέλω να αλλάξω τους ανεμιστήρες μου γιατι ειναι παλιοι και θορυβώδεις. Εχω καταλήξει στους Be Quiet Silent Wings 3 140. Το κουτί μου ειναι το Carbide SPEC-06 RGB Tempered Glass. Οπότε λεω να πάρω 2x140 (για να βαζει αερα απο μπροστα), 1x140 (βγάζει αέρα απο πάνω) και 1x120 (βγάζει αέρα απο πισω). H ερώτησή μου ειναι η εξής. Εχω της Gigabyte Aorus B450 Elite. Αυτή έχει 3 υποδοχές για ανεμιστηρες με support για εως 24W(2AX12V). Αν συνδεσω τους 2 μπροστινους με splitter στην μια υποδοχή θα μπορώ απο το software να τους ρυθμισω η θα πρεπει να αγοράσω και hub ; Δεν με απασχολει να τους ρυθμιζω τον καθενα ξεχωριστα. Με ενδιαφερει μονο να βλεπω ταχυτητα κτλ
ICE-T Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Θέλω να αλλάξω τους ανεμιστήρες μου γιατι ειναι παλιοι και θορυβώδεις. Εχω καταλήξει στους Be Quiet Silent Wings 3 140. Το κουτί μου ειναι το Carbide SPEC-06 RGB Tempered Glass. Οπότε λεω να πάρω 2x140 (για να βαζει αερα απο μπροστα), 1x140 (βγάζει αέρα απο πάνω) και 1x120 (βγάζει αέρα απο πισω). H ερώτησή μου ειναι η εξής. Εχω της Gigabyte Aorus B450 Elite. Αυτή έχει 3 υποδοχές για ανεμιστηρες με support για εως 24W(2AX12V). Αν συνδεσω τους 2 μπροστινους με splitter στην μια υποδοχή θα μπορώ απο το software να τους ρυθμισω η θα πρεπει να αγοράσω και hub ; Δεν με απασχολει να τους ρυθμιζω τον καθενα ξεχωριστα. Με ενδιαφερει μονο να βλεπω ταχυτητα κτλ αν είναι pwm θα μπορείς να τους ρυθμίσεις και να βλέπεις τίς στροφές 1
triplex1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Το συγκεκριμενο hub το δουλευω εγω τα τελευταια χρονια , το ειχα παρει απο την Arctic απο Γερμανια , βαζεις επανω μεχρι 10 και στην μητρικη 1 , ρευμα απο sata του τροφοδοτικου σου και εισαι ησυχος για την μητρικη σου https://www.e-shop.gr/fan-controller-arctic-case-fan-pwm-hub-1-to-10-port-p-PER.587750 2
vdanasto Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικά αθόρυβοι είναι και οι Noctua. Λίγο ακριβοί αλλά πραγματικά σε αποζημιώνουν. Στην περίπτωση χρήσης splitter να ξέρεις πως το ρεύμα/ανεμιστήρα μοιράζεται. Μπορούν να ρυθμιστούν και με χρήση splitter, δεν σε επηρεάζει κάπου. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από vdanasto
Dantε Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μια χαρα θα εισαι με splitter.Το εχω κανει σε αρκετες περιπτωσεις και ολα παιζουν οκ και μπορεις να τους ρυθμισεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα