Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Το παρακάτω αποτελεί υπόθεση, καθώς δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Στο σπίτι που είμαι (και μπήκα σχετικά πρόσφατα) είναι επιπλωμένο και διέθετε μαξιλάρια. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες περίπου δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Τότε, όταν έβαλα τις μαξιλαροθήκες για πλύσιμο αισθανόμουν στην αφή σαν να έχουν μια λιπαρότητα ασυνήθιστη. Έπλυνα τις μαξιλαροθήκες με ρούχα και όταν στέγνωσαν, διαπίστωσα ότι ανέδυαν μια έντονη μυρωδιά, ελαφρώς σαν λεμόνι, αλλά σε πολύ άσχημη εκδοχή. Εκτός αυτού αισθάνονται πιο σκληρά στην αφή.

Τότε δεν είχα καταλάβει πού οφείλονταν και δεν έδωσα σημασία. Για την ακρίβεια, η μυρωδία προέρχονταν κυρίως από τα ρούχα που ακουμπούσαν άμεσα στις μαξιλαροθήκες. Έκτοτε έχω ξαναβάλλει πλυντήριο και τα ρούχα που απέκτησαν τη μυρωδιά και τις μαξιλαροθήκες.

Χτες συνειδητοποίησα ότι πρέπει να προέρχεται από το μαξιλάρι, καθώς όταν ξαπλώνω και αυτό ζεστένεται, φαίνεται να ποτίζει τις μαξιλαροθήκες. Το μαξιλάρι αυτό καθ' αυτό δεν έχει κάποια μυρωδιά. Η μυρωδιά αυτή φαίνεται να είναι πολύ μεταδοτική, ακόμα και με την επαφή. Έβαλα ένα μαξιλαράκι του καναπέ στο προσκέφαλο του κρεβατιού και σε ένα δεκάλεπτο είχε αποκτήσει τη μυρωδιά αυτή. Επιπλέον, το στρώμα στην περιοχή του προσκεφάλου έχει τη μυρωδιά, ενώ το υπόλοιπο όχι.

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και που οφείλεται; Και, κυρίως, πώς μπορεί να φύγει; Μέχρι στιγμής, με πλύσιμο με απορρυπαντικό και μαλλακτικό δεν φαίνεται να φεύγει. Αμέσως μετά το πλύσιμο, εξακολουθούν να μυρίζουν τα ρούχα.

Επεξ/σία από ekechagi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μιλας για μαξιλάρια ύπνου, πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς ξένα μαξιλάρια που δεν ξέρεις ποιος έχει ακουμπήσει. 

Άλλαξε τα άμεσα. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ekechagi είπε

Καλησπέρα,

Στο σπίτι που είμαι (και μπήκα σχετικά πρόσφατα) είναι επιπλωμένο και διέθετε μαξιλάρια. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες περίπου δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Τότε, όταν έβαλα τις μαξιλαροθήκες για πλύσιμο αισθανόμουν στην αφή σαν να έχουν μια λιπαρότητα ασυνήθιστη. Έπλυνα τις μαξιλαροθήκες με ρούχα και όταν στέγνωσαν, διαπίστωσα ότι ανέδυαν μια έντονη μυρωδιά, ελαφρώς σαν λεμόνι, αλλά σε πολύ άσχημη εκδοχή. Εκτός αυτού αισθάνονται πιο σκληρά στην αφή.

Τότε δεν είχα καταλάβει πού οφείλονταν και δεν έδωσα σημασία. Για την ακρίβεια, η μυρωδία προέρχονταν κυρίως από τα ρούχα που ακουμπούσαν άμεσα στις μαξιλαροθήκες. Έκτοτε έχω ξαναβάλλει πλυντήριο και τα ρούχα που απέκτησαν τη μυρωδιά και τις μαξιλαροθήκες.

Χτες συνειδητοποίησα ότι πρέπει να προέρχεται από το μαξιλάρι, καθώς όταν ξαπλώνω και αυτό ζεστένεται, φαίνεται να ποτίζει τις μαξιλαροθήκες. Το μαξιλάρι αυτό καθ' αυτό δεν έχει κάποια μυρωδιά. Η μυρωδιά αυτή φαίνεται να είναι πολύ μεταδοτική, ακόμα και με την επαφή. Έβαλα ένα μαξιλαράκι του καναπέ στο προσκέφαλο του κρεβατιού και σε ένα δεκάλεπτο είχε αποκτήσει τη μυρωδιά αυτή. Επιπλέον, το στρώμα στην περιοχή του προσκεφάλου έχει τη μυρωδιά, ενώ το υπόλοιπο όχι.

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και που οφείλεται; Και, κυρίως, πώς μπορεί να φύγει; Μέχρι στιγμής, με πλύσιμο με απορρυπαντικό και μαλλακτικό δεν φαίνεται να φεύγει. Αμέσως μετά το πλύσιμο, εξακολουθούν να μυρίζουν τα ρούχα.

Σκουπίδια δεν έχετε εκεί να τα πετάξεις;

Τι προβλήματα είναι αυτά που έχετε βρε παιδιά!!!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάρε ένα απολυμαντικό πλυντηρίου και ένα ρούχων

και εννοείται βάζεις και το μαξιλάρι (μέσα σε μαξιλαροθήκη μήπως τυχών σκιστεί και γίνει ο κάδος πουπουλένιος...)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυπε προσπαθησε να τα καθαρισεις, ειναι κριμα να τα πεταξεις. Αλλιως κοιτα μηπως βρεις σε καμια αγγελια μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση

Επεξ/σία από L34x88iT
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν ειναι πουπουλενια τοτε λογικο να μυριζουν τα πουπουλα αν δεν ειναι στεγνα. Δοκιμασε να τα βαλεις στο στεγνωτηριο με μια δυο μπαλες του τενις. Αν δεν ειναι τετοιο το ζητημα τα πετας...

Δημοσ.

Το δικό μου μαξιλάρι είχα να το πλύνω χρόνια. Δεν κάνω και συχνα μπάνια. 

Το αποτέλεσμα ήταν να μυρίζει και να μυρίσουν το μαξιλάρι και μετά από καιρό και οι μαξιλαροθηκες.

Η λύση είναι περισσότερο από απλή, βάλτο στο πλυντήριο στους 60 η και περισσότερο και problem solved. 

Τώρα για να έχεις φτάσει σε σημείο να ποτίσει...... Ίσως αν κοιμόταν στο ίδιο μαξιλάρι κανένας άστεγος που δεν έχει πλυθεί ποτέ του, δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο ρεαλιστικό. 

Δεν αποκλείεται να έπεσε και κανένα υγρό εκεί οτιδήποτε και να μην την έπλυνε καλά ο προηγούμενος. 

Αλλά χεστηκες εσύ, πάρε το δικό σου μαξιλάρι και όχι αυτό που υπήρχε από τον παλιό ένοικο, ήμαρτον. 

48 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σκουπίδια δεν έχετε εκεί να τα πετάξεις;

Τι προβλήματα είναι αυτά που έχετε βρε παιδιά!!!

Και γιατί να πετάξεις το καημένο το μαξιλαράκι, κρίμα είναι. Τα κεφάλια τόσων και τόσων φιλοξένησε στον ύπνο τους, να μην φιλοξενήσει και του ts? 

Troll mode off.

Δημοσ.

Τυχερούληηηηη, κονόμησες μαξιλάρι που πρωταγωνίστησε στο onlyfans!

Στην θέση σου θα το έβγαζα σε δημοπρασία με άκρως αναλυτική και πικάντικη περιγραφή για το ιστορικό του από την προηγούμενη κάτοχο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Αν μιλας για μαξιλάρια ύπνου, πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς ξένα μαξιλάρια που δεν ξέρεις ποιος έχει ακουμπήσει. 

Εσύ όταν πας διακοπές ή ένα επαγγελματικό ταξίδι, παίρνεις μαζί στα ξενοδοχεία σου και το μαξιλάρι σου;

7 ώρες πριν, ekechagi είπε

Καλησπέρα,

1.Πλύσιμο το μαξιλάρι στο πλυντήριο μαζί με χλωρίνη, απορρυπαντικό, λευκαντικό και μαλακτικό.

2.Αντικατάσταση με νέο μαξιλάρι.

7 ώρες πριν, vs_skg είπε

Αν ειναι πουπουλενια τοτε λογικο να μυριζουν τα πουπουλα αν δεν ειναι στεγνα. Δοκιμασε να τα βαλεις στο στεγνωτηριο με μια δυο μπαλες του τενις. Αν δεν ειναι τετοιο το ζητημα τα πετας...

Τι μου θύμησες…

Αγόρασα ένα τέτοιο μαξιλάρι που είχε πούπουλα…

Το έβαλα να το πλύνω και να το στεγνώσω σύμφωνα με τις οδηγίες σε στεγνωτήριο…

Το μαξιλάρι μύριζε σα να είχες πάει σε κοτέτσι που είχε πάνω από 200 κότες, ημέρα βροχής…!!!

Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ και πήγε στον κάδο…

Μετά έμαθα ότι τα πουπουλένια προϊόντα «ΔΕΝ τα πλένεις ποτέ» αν θέλεις αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρομίσουν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...