Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα καινούριο  λάπτοπ Lenovo 5  συγκεκριμένα το Lenovo  Legion 5 15ACH (82JU00C5GE) με πολλά προβλήματα στο wifi 

Η κάρτα που έχει το μηχάνημα είναι η mediatek 7921 όταν είναι ανοιχτό το Bluetooth κάνει παρεμβολές (!) και έχω αυξομειώσεις στο σήμα και αποσυνδεσεις

Ποια κάρτα είναι συμβατή για να την αντικαταστήσω; Σκεφτόμουν την ax200.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, YpsilonPi είπε

Έχω ένα καινούριο  λάπτοπ Lenovo 5  συγκεκριμένα το Lenovo  Legion 5 15ACH (82JU00C5GE) με πολλά προβλήματα στο wifi 

Η κάρτα που έχει το μηχάνημα είναι η mediatek 7921 όταν είναι ανοιχτό το Bluetooth κάνει παρεμβολές (!) και έχω αυξομειώσεις στο σήμα και αποσυνδεσεις

Ποια κάρτα είναι συμβατή για να την αντικαταστήσω; Σκεφτόμουν την ax200.

Ευχαριστώ

Εχεις πρόβλημα σε όλα τα wifi ?Αν είναι μονο στο δικο σου δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ μοντεμ;

Δημοσ.

Πολλά lenovo laptops έχουν BIOS whitelist με συμβατό hardware, μπορεί να κουμπώσεις άλλη κάρτα και να μην την διαβάζει. 

Πρέπει συνεπώς να το ψάξεις πρώτα πριν προχωρήσεις σε αγορά ανταλλακτικού. Υπάρχουν service manuals με συμβατά ανταλλακτικά (έχουν συνήθως και το part number οπότε μπορείς να παραγγείλεις με βάση αυτό).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, YpsilonPi είπε

όταν είναι ανοιχτό το Bluetooth κάνει παρεμβολές (!)

Αυτό είναι πρόβλημα του μηχανήματος.

Γιατί δεν το στέλνεις αμέσως για επισκευή;

Δημοσ.

Αν είναι θέμα υλοποίησης/αδυναμίας της ίδιας της κάρτας, ακόμη και καινούρια να μπει θα έχει το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vdanasto είπε

Πολλά lenovo laptops έχουν BIOS whitelist με συμβατό hardware, μπορεί να κουμπώσεις άλλη κάρτα και να μην την διαβάζει. 

Πρέπει συνεπώς να το ψάξεις πρώτα πριν προχωρήσεις σε αγορά ανταλλακτικού. Υπάρχουν service manuals με συμβατά ανταλλακτικά (έχουν συνήθως και το part number οπότε μπορείς να παραγγείλεις με βάση αυτό).

αυτο εδω εννοεις;

md.jpg

Δημοσ.

τελικα βρηκα οτι καποια υπολογιστες του ιδιου μοντελου εχουν την ax200 , οποτε θα δωσω 20 ευρω για να βαλω την συγκεκριμενη καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...