YpsilonPi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Έχω ένα καινούριο λάπτοπ Lenovo 5 συγκεκριμένα το Lenovo Legion 5 15ACH (82JU00C5GE) με πολλά προβλήματα στο wifi Η κάρτα που έχει το μηχάνημα είναι η mediatek 7921 όταν είναι ανοιχτό το Bluetooth κάνει παρεμβολές (!) και έχω αυξομειώσεις στο σήμα και αποσυνδεσεις Ποια κάρτα είναι συμβατή για να την αντικαταστήσω; Σκεφτόμουν την ax200. Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, YpsilonPi είπε Έχω ένα καινούριο λάπτοπ Lenovo 5 συγκεκριμένα το Lenovo Legion 5 15ACH (82JU00C5GE) με πολλά προβλήματα στο wifi Η κάρτα που έχει το μηχάνημα είναι η mediatek 7921 όταν είναι ανοιχτό το Bluetooth κάνει παρεμβολές (!) και έχω αυξομειώσεις στο σήμα και αποσυνδεσεις Ποια κάρτα είναι συμβατή για να την αντικαταστήσω; Σκεφτόμουν την ax200. Ευχαριστώ Εχεις πρόβλημα σε όλα τα wifi ?Αν είναι μονο στο δικο σου δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ μοντεμ;
vdanasto Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Πολλά lenovo laptops έχουν BIOS whitelist με συμβατό hardware, μπορεί να κουμπώσεις άλλη κάρτα και να μην την διαβάζει. Πρέπει συνεπώς να το ψάξεις πρώτα πριν προχωρήσεις σε αγορά ανταλλακτικού. Υπάρχουν service manuals με συμβατά ανταλλακτικά (έχουν συνήθως και το part number οπότε μπορείς να παραγγείλεις με βάση αυτό).
andreas1gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, YpsilonPi είπε όταν είναι ανοιχτό το Bluetooth κάνει παρεμβολές (!) Αυτό είναι πρόβλημα του μηχανήματος. Γιατί δεν το στέλνεις αμέσως για επισκευή;
vdanasto Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Αν είναι θέμα υλοποίησης/αδυναμίας της ίδιας της κάρτας, ακόμη και καινούρια να μπει θα έχει το ίδιο πρόβλημα.
YpsilonPi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, vdanasto είπε Πολλά lenovo laptops έχουν BIOS whitelist με συμβατό hardware, μπορεί να κουμπώσεις άλλη κάρτα και να μην την διαβάζει. Πρέπει συνεπώς να το ψάξεις πρώτα πριν προχωρήσεις σε αγορά ανταλλακτικού. Υπάρχουν service manuals με συμβατά ανταλλακτικά (έχουν συνήθως και το part number οπότε μπορείς να παραγγείλεις με βάση αυτό). αυτο εδω εννοεις;
YpsilonPi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 τελικα βρηκα οτι καποια υπολογιστες του ιδιου μοντελου εχουν την ax200 , οποτε θα δωσω 20 ευρω για να βαλω την συγκεκριμενη καρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα