nik416 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Πήρα ένα σπίτι από πληστηριασμο. Πλήρωσα το υπόλοιπα 70% μου βγήκε ο φόρος ακινήτου οποίος τον πλήρωσα εντός 5 ημερών . Και περιμένω την συμβολαιογράφο. Όπως μου είπε αυτή να με ενημέρωση για τα έξοδα συμβολαίου. Εγώ γιατί ώρα πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια? Γιατί πιο πάνω γράφει για δικηγόρο και επίδοση
mr.mister Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ=Αρκετοι εχουν αγορασει σπιτι απο πλειστηριασμο και ενω εχουν δωσει τα λεφτα και τους ανηκει ο προηγουμενος ιδιοκτητης εχει κανει κατι δικαστικα και το σπιτι δεν μπορει να πουληθει μεχρι το 2031 παρολο που ανηκει στον νεο ιδιοκτητη. Οι συγκεκριμενοι πλειστηριασμοι εγιναν 2024. Αρκετες τετοιες περιπτωσεις. Ρε που να γινουν αυτα. Μονο στο Ελλαδισταν. Τσεπωσαν οι μαγκες στην τραπεζα τα γκαφρα και οι αλλοι πηραν σπιτι δεσμευμενο. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από mr.mister 1
nik416 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Τη έχει κανεί δηλ δικαστικά? Και γιατί συγκεκριμένα μέχρι το 2031?
mr.mister Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 hour ago, nik416 said: Τη έχει κανεί δηλ δικαστικά? Και γιατί συγκεκριμένα μέχρι το 2031? Ναι ακριβως το μπλοκερνουν δικαστικα. Για τα χρονια καποιος νομικος ας μας πει γιατι, παντως ισχυει.
VonLoutsos Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Καλησπέρα. Επειδή ο καιρός γαρ εγγύς έχω μια απορία. Στο σενάριο πως κερδίζω τον πλειστηριασμό στον οποίο συμμετέχω, το κτίσμα είναι άδειο τελείως και εγώ τα έχω τα κλειδιά όντας συνιδιοκτήτης. Μπορώ να αλλάξω την κλειδαριά υπό τον φόβο πως αυτός που το έχασε πάει και το σπάσει μέσα ή εγείρονται νομικά ζητήματα; Ευχαριστώ πολύ.
mr.mister Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, VonLoutsos said: Καλησπέρα. Επειδή ο καιρός γαρ εγγύς έχω μια απορία. Στο σενάριο πως κερδίζω τον πλειστηριασμό στον οποίο συμμετέχω, το κτίσμα είναι άδειο τελείως και εγώ τα έχω τα κλειδιά όντας συνιδιοκτήτης. Μπορώ να αλλάξω την κλειδαριά υπό τον φόβο πως αυτός που το έχασε πάει και το σπάσει μέσα ή εγείρονται νομικά ζητήματα; Ευχαριστώ πολύ. Την πρώτη φορά πας με δικαστικό επιμελητή, αστυνομία και κλειδαρα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από mr.mister
VonLoutsos Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Just now, mr.mister said: Την πρώτη φορά πας με δικαστικό επιμελητή, αστυνομία και κλειδαρα. Ακόμα και έτσι δηλαδή που εγώ μπαίνω μέσα στο κτίσμα με κλειδι κανονικά (το οποίο ειναι άδειο δεν είναι νοικιασμένο) θέλει και όλη την διαδικασία. Και πότε δηλαδή μπορώ να το κάνω;
mr.mister Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 3 hours ago, VonLoutsos said: Ακόμα και έτσι δηλαδή που εγώ μπαίνω μέσα στο κτίσμα με κλειδι κανονικά (το οποίο ειναι άδειο δεν είναι νοικιασμένο) θέλει και όλη την διαδικασία. Και πότε δηλαδή μπορώ να το κάνω; Σε ειδοποιει ο δικαστικος επιμελητης 1
Free_xariz Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Απαιτείται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στο κτηματολόγιο, για να πάει ο δικαστικός επιμελητής με κλειδαρά; Επεξ/σία 26 Ιουνίου από Free_xariz
moure Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Όποιος πάει να αγοράσει ακίνητο από πλειστηριασμό και δεν έχει βάλει προηγουμένως δικηγόρο να ελέγξει το ακίνητο και τι νομικές ενέργειες έχει κάνει ο ιδιοκτήτης ,να ξέρει ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουν μπλοκαρισμένα τα χρήματα του για μερικά χρόνια μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. 1 1
Mariaf81 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:46 μμ Πόσο καιρό χρειάζεται να γράψει ο συμβολαιογράφος την κατακυρωτικη έκθεση αγόρασα ένα ακίνητο από πλειστηριασμό τον Ιανουάριο και ακόμη να την ολοκλήρωση ούτε την εφορία δεν μου έχει βγάλει να πληρώσω!! Άσε που δεν μπορώ να επικοινωνήσω με την ίδια παρά μόνο με την γραμματεία της που δεν ξέρει να μου απαντήσει σε τίποτα και μου λέει ότι θα με πάρει η συμβολαιογράφος τηλέφωνο και δεν με έχει πάρει ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα