Nauths Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Παιδιά που κοιτάτε για εισιτήρια f1. Κοίταξα μέσω του επίσημου site της f1, αλλά για Ουγγαρία πχ μου τα βγάζει sold out, μάλλον ακόμα δεν διατίθενται;
vamvakoolas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 ισχυει γιατι συνηθως δεν ειναι και πολλα κατευθειαν εκει. Εχεις 2 επιλογες: ψαχνεις να βρεις τη τοπικη σελιδα της διοργανωτριας αρχης της χωρας (πχ για Ουγγαρια ψαξε για motorsport Hungary ή κατι παρομοιο μπας και βρεις απο εκει). Εναλλακτικα υπαρχουν αρκετα ταξιδιωτικα γραφεια στη χωρα μας που διοργανωνουν εκδρομες μαζι με μετακινηση και ξενοδοχειο (δεν ειναι πολυ ακριβοτερα απο το να το κανεις μονος σου) και φυσικα εισητηριο 1
koulouri Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 10:03 ΜΜ, Nauths είπε Παιδιά που κοιτάτε για εισιτήρια f1. Κοίταξα μέσω του επίσημου site της f1, αλλά για Ουγγαρία πχ μου τα βγάζει sold out, μάλλον ακόμα δεν διατίθενται; Φιλε μου βρηκες τελικα απο καπου εισητηρια;;; Σκεφτομαι κι εγω να παω Ουγγαρία αλλα βρηκα μεσω μεταπώλησης και κοστίζουν όσο το νεφρό μου!! Ενω εχω διαβασει οτι της Ουγγαρίας ειναι το πιο φθηνο GP
tigergreg Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθουν γιατι φευγουν τις πρωτες 12 ωρες στην χειροτερη περιπτωση. Μονο μεσαζοντες με 500-1500 ευρω!!!! Για μονακο ουτε καν νεφρο.....ψαρονεφρι κι απανω...😍🤣🤩 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα