Spige Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Πήρα απόφαση επιτέλους ότι ήρθε η ώρα να πάρω καινούριο λάπτοπ. Το λάπτοπ που έχω είναι ένα βαιο του 13' (τούμπανο για την εποχή του με ι7 και 8ρα ραμ) που το έβαλα και έναν ssd πριν 3-4 χρόνια και την πάλευε αρκετά λειτουργικά αλλα το σασί με πρόδωσε (έμεινα με την οθόνη στο χέρι και δεν φτιάχνονται οι μεντεσέδες με καμία πατέντα) και η αλήθεια είναι πως τα έβγαλε τα λεφτά του (ένα χιλιάρικο είχα δώσει τότε) και ήρθε η ώρα για αλλαγή (αυτό μάλλον θα γίνει σταθερός για το εξοχικό). Θέλω κάτι με γερό σασί για να μην πάθω τα ίδια. Κάτι από μεταλλικό κράμα. Όλοι μου λένε να πάω σε μακμπουκ για ανθεκτικότητα και ότι όλα τα άλλα μεταλλικά είναι ψεύτικα αλλά εγώ δεν θέλω καθόλου να μπλέξω με αυτό το λογισμικό και γενικά είμαι λίγο κομπλεξικος χειτερ της εταιρείας αυτής. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι που ναναι τοπ σε ανθεκτικότητα; Από απαιτήσεις δεν έχω τρελές (ssd 250 και πάνω , επεξεργαστή i5 και πάνω , ραμ 16+ και ιντσες κανένα θέμα αν και θα προτιμούσα 15ρι) . Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα