Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλά, στο Naruto, εκεί που λες "Ου! Φύγαμε!" έρχεται ο Κισιμότο και σου πετάει ένα flashback στην μούρη. Είχα ξεχάσει πόσο του αρέσουν. Also, αν δεν κάνει στα 2-3 επόμενα chapters του Bleach Bankai o Kenpachi (να στείλει και σπίτι του τον Ichigo) θα είναι bleeeeh. By the way, πόσο πιο άκυρους villains θα βάλουν; Τουλάχιστον χαίρομαι όταν (επιτέλους) ψοφάνε. Looking at you Superstar.
stag26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλησπερα, εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με τα anime και νιωθω οτι εχω μεινει πολυ πισω. Tι θα μου προτεινατε αυτον τον καιρο? Δεν ειμαι και ο πιο ψαγμενος στα anime αλλα εχω δει αρκετα και το τελευταιο που ειδα και θεωρησα απο τα καλυτερα ηταν το Code Geass (αν το γραφω σωστα βαριεμαι να ψαξω ). Προσφατα ενας φιλος μου προτεινε να ξεκινησω το Puella Magi Madoka Magica. Ειδα μεχρι το 4-5 επεισοδιο και δεν μπορω να πω οτι επαθα πλακα. (Μην μου προτεινετε το Attack on Titan το εχω υποψιν μου )
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 full metal alchemist full metal alchemist brotherhood δυο διαφορετικες ιστοριες με κοινη αρχη, το brotherhood ειναι βασισμενο στο μανγκα μεχρι το τελος. blue exorcist αν και το τελειωσαν υπερβολικα αποτομα και στο τελος γαμιθηκε η ιστορια και το οποιο βαθος στους χαρακτηρες. εχει ομως πολυ καλες σκηνες μαχων. αξιζει το μανγκα. η κατανα του ειναι απιθανη, η πιο ομορφη κατανα εβερ.
stag26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 full metal alchemist full metal alchemist brotherhood δυο διαφορετικες ιστοριες με κοινη αρχη, το brotherhood ειναι βασισμενο στο μανγκα μεχρι το τελος. blue exorcist αν και το τελειωσαν υπερβολικα αποτομα και στο τελος γαμιθηκε η ιστορια και το οποιο βαθος στους χαρακτηρες. εχει ομως πολυ καλες σκηνες μαχων. αξιζει το μανγκα. η κατανα του ειναι απιθανη, η πιο ομορφη κατανα εβερ. Manga δεν διαβαζω οποτε δεν... Full metal εχω δει και τα 2 και το brotherhood ηταν με διαφορα καλυτερο απο το πρωτο. Μια προχειρη λιστα με τι εχω δει Full Metal Alchemist, Trigun, Samurai Champloo, Hellsing, Gungrave, Evangelion, Dragonball, Bleach, Deathnote, Code Geass, Akira, Ghost in the Shell, Fate Stay Night, Claymore κι αλλα που τωρα δεν μου ερχονται. Θα ριξω μια ματια στο blue exorcist παντως, σ'ευχαριστω πολυ!
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 απορω πως το ξεχασα, Soul eater και sword art online. ειδικα το sword art online θα σε βαλει σε σκεψεις.
stag26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 απορω πως το ξεχασα, Soul eater και sword art online. ειδικα το sword art online θα σε βαλει σε σκεψεις. A γεια σου το Soul Eater ειχα στο μυαλο μου και δεν θυμομουν τιποτα απο ονομασια να το βρω. Παλι προταση απο φιλο. Το sword art online δεν το ξερω θα του ριξω ενα βλεφαρο. Επεισοδια εχουμε καποια πηγη που βρισκουμε π.χ online streaming η παμε δια της πλαγιου οδου?
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 A γεια σου το Soul Eater ειχα στο μυαλο μου και δεν θυμομουν τιποτα απο ονομασια να το βρω. Παλι προταση απο φιλο. Το sword art online δεν το ξερω θα του ριξω ενα βλεφαρο. Επεισοδια εχουμε καποια πηγη που βρισκουμε π.χ online streaming η παμε δια της πλαγιου οδου? για online streaming εχουμε την μεκα εδω http://eyeonanime.com/ αλλα η ποιοτητα δεν ειναι κατι τρομερο. αν θες HD απο τον θειο νομιζω. παιζουν παααααααρα πολλα σαιτ με ανιμε. απλα αυτο που σου προτεινα ειναι το πιο οργανωμενο. τεραστιο σποιλερ η σκηνη του βιντεο εδω απο το Sword Art Online αλλα ειναι απιθανη. την βλεπεις με δικη σου ευθυνη. τσιμπα και ενα opening σε μεταλ εκδοση
stag26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Spoiler δεν εχω κανει στον εαυτο μου ουτε το Lost που ξερω οτι δεν προκεται να δω ποτε . Ευχαριστω παντως! 1
Zaknafein Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Manga δεν διαβαζω οποτε δεν... Full metal εχω δει και τα 2 και το brotherhood ηταν με διαφορα καλυτερο απο το πρωτο. Μια προχειρη λιστα με τι εχω δει Full Metal Alchemist, Trigun, Samurai Champloo, Hellsing, Gungrave, Evangelion, Dragonball, Bleach, Deathnote, Code Geass, Akira, Ghost in the Shell, Fate Stay Night, Claymore κι αλλα που τωρα δεν μου ερχονται. Θα ριξω μια ματια στο blue exorcist παντως, σ'ευχαριστω πολυ! Επείδη το playlist μας είναι κοινό απ'ότι φαίνεται (με εξαίρεση το Dragonball, όλα τα άλλα τα έχω δει) σου προτείνω για πιστολίδι/action σε σύγχρονη εποχή Black Lagoon, Trinity Blood για scifi/fantasy και vampires και Terra E για πιο καθαρό scifi/drama. 1
viper2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το trinity blood ήταν very pleasing όσο αφορά το εικαστικό κομμάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 το manga βγάζει chapters μια φορά τα 300 χρόνια γμτ...
vag10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 το souten kouro και το Shin Angyo Onshi τα έχει διαβάσει κανείς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 yeap, το 2ο είναι completed, το 1ο "ongoing" αλλά έχουμε να δούμε νέο chapter κάνα 2χρονο... δεν είναι κι άσχημα...
silmarien Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μόλις είδα το Tokyo Ravens. Επιτέλους αρχίζει η δράση! Τι δεν κατάλαβες evabb?
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 δεν καταλαβαινω που παει η ολη ιστορια, δεν βλεπω σκοπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα