christos1233 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω σχετικά με την τιμή του διπλώματος για μηχανή....μου είπε ο δάσκαλος ότι το σύνολο βγαίνει στα 580 220 Παράβολα 50 Σήματα 310 Πρακτική Πως σας φαίνονται οι τιμές και όσο για το 50αρι στα σήματα μου είπε ότι πλέον με κάποιες αλλαγές που γίνανε δίνεις και 50 ευρώ την ημέρα που θα δώσεις τα σήματα ισχύει κάτι τέτοιο αυτό δεν θα έπρεπε να είναι μέσα στα παράβολα; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από christos1233
grandp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Από όσο ξέρω φίλε με το δίπλωμα μηχανής μπορείς να οδηγήσεις και 50άρι άρα κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται να δώσεις τα 50 ευρώ. Όσο αναφορά τα 580 είναι σχετικά μια λογική τιμή.
Bitbit Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 580€+50€ =630€ απ ότι κατάλαβα. Μήπως τα 50€ είναι για λάδωμα; είχα διαβάσει ότι ανέβηκαν λίγο οι τιμές αλλά τα 630€ μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη τιμή. Λογικά θα παίζει ρόλο και η περιοχή. έχουν κάνει καρτελ. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Bitbit 1
Bubs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω είναι αρκετά τσιμπημένο! Το 2019 αν θυμάμαι καλά εγώ έδωσα 250 για το Α (απεριόριστα κυβικά) και γενικά ψάχνωντας έβρισκα τιμές 300-350 μαξ με όλα κομπλέ. Τώρα, δεν ξέρω αν έχει διαφορά επειδή είχα δίπλωμα αυτοκινήτου ήδη, όπως επίσης δεν ξέρω αν ζήτησες πολλά πρακτικά μαθήματα σε μοτό. Αν και εγώ στην πραγματικότητα 1 μάθημα έκανα πρακτικό για να μου δείξει τον τρόπο εξέτασης (ήξερα να οδηγώ με συμπλέκτη), γενικά στις τιμές που έβρισκα δεν έβγαιναν με δεδομένο οτι θα κάνω λίγα η όχι πρακτικά… Ψάξε λίγο παραπάνω, δυστυχώς είναι απο τα πράγματα που χρεώνουν (κατα την γνώμη μου) όσο κόψει η γλώσσα τους και πως θα σε «ψυχολογίσουν»! PS. Για να μην πιάνεσαι και κορόιδο με τα παράβολα κλπ, κάνε αναζήτηση τη δικαιολογητικά χρειάζεται για την κατηγορία διπλώματος που θες και θα βρείς σίγουρα κάπου να λέει ακριβώς πόσα είναι τα παράβολα και την διαδικασία! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Bubs
Christos84# Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς κάπου εκεί παίζουν οι τιμές.Ειναι σαν καρτέλ οι σχολές σε μεγάλες πόλεις.Ο ένας που θα σου πει φθηνότερα θα σου βγάλει πιο μετά αλλα έξοδα. Ήθελα να βγάλω Α2 πριν 3 χρόνια και κάπου εκεί μου πήγε,έστω κι αν είχα αυτοκινήτου και σήματα.Ο τύπος ήταν μεγάλο λαμόγιο. Σου στέλνω πμ να γελάσεις. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Christos84#
GodzillaCover Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα το Α1 μου βγήκε 200€. Καλή τιμή μεν, δεν έκανε και τίποτα δε. Είχα κάνει ήδη 2000+ χλμ με μηχανάκι, οπότε 2 μαθήματα στην πίστα, στα οποία αυτός δεν ήταν καν εκεί, και πήγα κι έδωσα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από GodzillaCover
Papadgianis Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Κατα την γνωμη μου ειναι πολλα χρηματα για μηχανακι, για αμαξι ναι λογικη τιμη αλλα για μηχανακι ειναι παρα πολλα κανε καμια ερευνα μηπως βρεις και φθηνοτερα.
Christos84# Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Γύρω στα 500 είναι μια λογική τιμή με τη προϋπόθεση ότι τα δίνεις και τελείωσες,όπως θα του ξεκαθαρίσεις εξ αρχής.Αν σου πει κάποιος 350-400 και σου βγάλει επανεξέταση με κόστος 150-200 τι να το κάνεις.
ebhass Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Στις 31/3/2022 στις 1:21 ΜΜ, GodzillaCover είπε Εμένα το Α1 μου βγήκε 200€. Καλή τιμή μεν, δεν έκανε και τίποτα δε. Είχα κάνει ήδη 2000+ χλμ με μηχανάκι, οπότε 2 μαθήματα στην πίστα, στα οποία αυτός δεν ήταν καν εκεί, και πήγα κι έδωσα. Καλησπέρα σας,η σχολή ποια ήταν;
GodzillaCover Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 28 λεπτά πριν, ebhass είπε Καλησπέρα σας,η σχολή ποια ήταν; Και να σου την πω δε νομίζω ότι θα σε βοηθήσω, είμαι επαρχία. Ακομα και δω να ήσουν βέβαια δε θα στην πρότεινα. Ο δάσκαλος ήταν πέρα βρέχει. 1
bill999r Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Και να σου την πω δε νομίζω ότι θα σε βοηθήσω, είμαι επαρχία. Ακομα και δω να ήσουν βέβαια δε θα στην πρότεινα. Ο δάσκαλος ήταν πέρα βρέχει. Φίλε ακριβώς ίδια περίπτωση κ εγώ. Εγώ πήγα για απεριόριστων. Εγώ εν τω μεταξύ δεν είχα ξανακαβαλησει μηχανή πέρα από κάτι σκουτερακια φίλων. Δηλαδή επαφή με συμπλέκτη καμία. Πάω στον δασκάλο μου λέει 250 ευρώ. Του λέω δεν έχω ιδέα όμως θα χρειαστώ μαθήματα... Μάντεψε τι έγινε... Δεν μου έκανε ούτε ένα μάθημα έως την ημέρα των εξετάσεων. Ευτυχώς που η μηχανή που είχα παραγγείλει μου είχε παραδοθεί 10 μέρες νωρίτερα κ μετά φόβου Θεού έμαθα μόνος μου ( δεν το συστήνω σε κανέναν βέβαια γτ η στραβή γίνεται πολύ εύκολα ακόμα κ εμπειρία να έχει κάποιος). Βλέποντας τα πράγματα εκ των υστέρων θεωρώ ότι τζάμπα ρισκαρα επειδή έτυχε να πέσω σε παπαρα δάσκαλο. Φυσικά πέρα από τα παράβολα που έδωσα στην αρχή ποτέ δεν τον εξόφλησα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από bill999r 1
Svarniaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Παίζει το ρολο του και αν έχεις διπλωμα αμαξιού πριν το δίπλωμα μηχανής. Όταν είχα δώσει εγώ (Θεσσαλονίκη) είχα δώσει κατι παραπάνω από 400 διότι δεν είχα δίπλωμα αμαξιού. Φίλος όμως που είχε του βγήκε κάτι λιγότερο από 300. Στο μηχανάκι δίνεις και σήματα αμαξιού εφόσον δεν έχεις δίπλωμα με ότι σημαίνει αυτό. Παράβολα,''θεωρητικά μαθήματα'',κλπ. Τουτέστιν ανεβαίνει λίγο η τιμή. Και πάλι όμως και τίποτα να μην έχεις τα κοντα 6 κατοστάρικα που περιγράφεις μου φαίνονται πολλά για μηχανή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα