eltzaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καλησπερα παιδια θα ηθελα μια πληροφορια καθως δεν εχω καταφερει να βρω ακρη.Λοιπον εχω κανει μια παραγγελια απο γαλλια και θα σταλθει με fedex, το θεμα μου ειναι οτι αμα γνωριζει κανεις ποια εταιρια κουριερ θα το φέρει στο σπιτι μου.
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, eltzaki είπε Καλησπερα παιδια θα ηθελα μια πληροφορια καθως δεν εχω καταφερει να βρω ακρη.Λοιπον εχω κανει μια παραγγελια απο γαλλια και θα σταλθει με fedex, το θεμα μου ειναι οτι αμα γνωριζει κανεις ποια εταιρια κουριερ θα το φέρει στο σπιτι μου. Πάρε την fedex και ρώτησε την με ποιον συνεργάζεται εδώ στην Ελλάδα... Στείλε email..
nogoso Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα , Πλέον είναι ίδια εταιρία ΤΝΤ - FedEx και από ότι βλέπω υπάρχει ΤΝΤ στη Ζάκυνθο.
eltzaki Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 8:06 ΜΜ, nogoso είπε Καλησπέρα , Πλέον είναι ίδια εταιρία ΤΝΤ - FedEx και από ότι βλέπω υπάρχει ΤΝΤ στη Ζάκυνθο. φιλε και εγω αυτο ειχα δει αλλα απο οτι φαινεται η tnt εδω στη ζακυνθο δεν δουλεβει, τελος παντων ηρθε κανονικα το δεμα με μια μεταφορικη εδω του νησιου. Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα