manoskrt Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Καλησπέρα!! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν μπορεί το ps3 super slim να εκτελέσει καμία εργασία στο safe mode.... Συγκεκριμένα ήθελα να παίξω στο net GT6 (το παιχνίδι είχε όλες τις ενημερώσεις) πηγαίνοντας να συνδεθώ μου ζήτησε να κάνω ενημέρωση συστήματος και του πάτησα να κάνει, πριν ολοκληρώσει μου έβγαλε ένα σφάλμα (με κάποιο κωδικό που δεν τον συγκράτησα....) και σταμάτησε την ενημέρωση. Του έβγαλα την τροφοδοσία για λίγα λεπτά και το άνοιξα πάλι και ξεκίνησε να ξανακάνει ενημέρωση μόνο του και ξανά μετά απο λίγο σταμάτησε με το ίδιο σφάλμα....Έκανα πολλές προσπάθειες έβγαλα και το καλώδιο LAN απο το net αλλά τίποτα.... Αποφάσισα να πάω στο safe mode αλλά δυστυχώς όλες οι επιλογές στο safe mode δεν γίνονται, με το που επελέγης κάποια εμφανίζεται το μήνυμα ''Please wait.......'' και δεν προχωράει ποτέ...........Τι άλλο μπορώ να κάνω;;;;
mikele13- Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, manoskrt είπε Καλησπέρα!! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν μπορεί το ps3 super slim να εκτελέσει καμία εργασία στο safe mode.... Συγκεκριμένα ήθελα να παίξω στο net GT6 (το παιχνίδι είχε όλες τις ενημερώσεις) πηγαίνοντας να συνδεθώ μου ζήτησε να κάνω ενημέρωση συστήματος και του πάτησα να κάνει, πριν ολοκληρώσει μου έβγαλε ένα σφάλμα (με κάποιο κωδικό που δεν τον συγκράτησα....) και σταμάτησε την ενημέρωση. Του έβγαλα την τροφοδοσία για λίγα λεπτά και το άνοιξα πάλι και ξεκίνησε να ξανακάνει ενημέρωση μόνο του και ξανά μετά απο λίγο σταμάτησε με το ίδιο σφάλμα....Έκανα πολλές προσπάθειες έβγαλα και το καλώδιο LAN απο το net αλλά τίποτα.... Αποφάσισα να πάω στο safe mode αλλά δυστυχώς όλες οι επιλογές στο safe mode δεν γίνονται, με το που επελέγης κάποια εμφανίζεται το μήνυμα ''Please wait.......'' και δεν προχωράει ποτέ...........Τι άλλο μπορώ να κάνω;;;; Βγάλε τον σκληρό δίσκο,καντον φορμάτ στον υπολογιστή και βαλτον πάλι. Περνάς το λογισμικό με usb και ανοίγει η κονσόλα. Βέβαια θα χάσεις ότι είχες κατεβασμένα,saves κλπ
manoskrt Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, mikele13- είπε Βγάλε τον σκληρό δίσκο,καντον φορμάτ στον υπολογιστή και βαλτον πάλι. Περνάς το λογισμικό με usb και ανοίγει η κονσόλα. Βέβαια θα χάσεις ότι είχες κατεβασμένα,saves κλπ Ευχαριστώ!! Έχεις κάποιο link να δω τη διαδικασία πως θα περάσω το λογισμικό στο usb??
John_Fistikis Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 https://www.playstation.com/el-gr/support/hardware/ps3/system-software/ Και πας στην ενημέρωση μέσω υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα