Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τα παραπεμπτικά που έχουν εκτελεστεί? 

Τα βρήκα στο myhealth app αλλά τα χρειάζομαι σε pdf που δεν έχει γίνει από print screen κινητού. Στο φάκελο υγείας έχει μόνο την εκτέλεση και όχι το παραπεμπτικό

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kotsoz είπε

Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τα παραπεμπτικά που έχουν εκτελεστεί? 

Τα βρήκα στο myhealth app αλλά τα χρειάζομαι σε pdf που δεν έχει γίνει από print screen κινητού. Στο φάκελο υγείας έχει μόνο την εκτέλεση και όχι το παραπεμπτικό

Τα παραπεμπτικά δεν σου έρχονται στο email?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Τα παραπεμπτικά δεν σου έρχονται στο email?

Έρχονται, αλλά μόνο η εντολή 

Πχ αριθμός τάδε με ημερομηνία ισχύος από τάδε μεχρι τάδε.

Εγω χρειάζομαι το παραπεμπτικο που γράφει πάνω αμκα, ονοματεπώνυμο εξετάσεις και λογο εξετάσεων. 

Δημοσ.

Θα ζητήσεις απο τον ιατρό σου που τα συνταγογράφησε , να σου τα εκτυπώσει κιόλας... και θα πάρεις τα χαρτιά απο το ιατρείο του.

Γιαυτό εγινε η ηλεκτρονική , για να αποφεύγουμε την γραφειοκρατία :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sstratos είπε

Θα ζητήσεις απο τον ιατρό σου που τα συνταγογράφησε , να σου τα εκτυπώσει κιόλας... και θα πάρεις τα χαρτιά απο το ιατρείο του.

Γιαυτό εγινε η ηλεκτρονική , για να αποφεύγουμε την γραφειοκρατία :)

Ετσι το έκανα ναι, αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν μπορω να τα βρω μόνος μου απο το hdika ή το φάκελο υγείας. Μου τα ζητάει η ασφαλιστική που έχω από την δουλειά για να μου αποζημιωσει το υπόλοιπο ποσό, οπότε δυστυχώς δεν γλιτωνω τη γραφειοκρατία 

6 ώρες πριν, ronnie79 είπε

Στην σελίδα του ΕΟΠΥΥ έχει ιστορικό κινήσεων αλλά δεν είμαι σίγουρος αν καταγράφει μόνο τα φάρμακα υψηλού κόστους  

Ρίξε μια μάτια εδώ https://www.eopyy.gov.gr/eservices/doctor

και στο gov.gr 

Thanks τα είχα ψάξει πριν ποσταρω εδω αλλα δεν βρήκα κάτι. Βρήκα μόνο τις εκτελέσεις των παραπεμπτικων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...