dimoskoutr Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 11/4/2022 στις 11:51 ΠΜ, petran91 είπε To Nebo αν κάνει για να γράφω εκφωνήσεις μαθηματικών ασκήσεων θα αντικαταστήσει επί τόπου το Notability που χρησιμοποιώ αλλά δεν έχει μετατροπή ελληνικών. Κάνει για αυτη τη δουλειά, ξέρετε; Όχι μόνο για εκφωνήσεις μαθηματικών ασκήσεων αλλά και για τις ίδιες τις ασκήσεις κάνει. Όσο καλή αναγνώριση χειρόγραφου κειμένου έχει , τόσο καλή αναγνώριση μαθηματικών εκφράσεων επίσης έχει. Είναι το μόνο που χρησιμοποιώ πια για να κάνω φυλλάδια για τους μαθητές μου. 1
mike_k7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Εγώ αγόρασα το GoodNotes και το χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα για την δουλειά μου με το μολύβι, πρώτα σε ένα 10.5 pro και τώρα σε ένα 12.9 pro m1. Απόλυτα ευχαριστημένος.
st2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Πώς μπορείς να γράψεις ελληνικα με το pencil ? Μόνο με Nebo? Το scribble γιατί δεν γράφει ελληνικά;
PanosK212 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, st2 είπε Πώς μπορείς να γράψεις ελληνικα με το pencil ? Μόνο με Nebo? Το scribble γιατί δεν γράφει ελληνικά; Δεν υποστηρίζει ελληνικά γιαυτο μονο με κάποιες εφαρμογές ναι όπως το Nebo που αγόρασα κι εγώ γιαυτο το λόγο
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 πμ 7 ώρες πριν, PanosK212 είπε Δεν υποστηρίζει ελληνικά γιαυτο μονο με κάποιες εφαρμογές ναι όπως το Nebo που αγόρασα κι εγώ γιαυτο το λόγο Το οποίο nebo αν δεν κάνω λάθος άλλαξε όνομα και κάτι άλλαξε και στις λειτουργίες του;
st2 Δημοσ. Τρίτη στις 10:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:01 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billdanos είπε Το οποίο nebo αν δεν κάνω λάθος άλλαξε όνομα και κάτι άλλαξε και στις λειτουργίες του; MyScript Notes είναι η νέα του ονομασία από όλες τις Note taking εφαρμογές μόνο αυτό μετατρέπει ελληνικά? έχει βρεί κάποιος κάτι άλλο? Επεξ/σία Τρίτη στις 10:05 πμ από st2
PanosK212 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:51 μμ Ναι ακριβώς αυτό είναι το νέο όνομα. Δεν ξέρω για άλλα πάντως αυτό κάνει πολύ καλα την δουλεία του τα αναγνωρίζει εύκολα κι ας γράφω με χάλια γράμματα χαχα. Αυτό μ άρεσε που το αγοράζεις κ τέλος χωρίς συνδρομές κ τέτοια που δεν μ αρέσουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα