woodenelephant Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Καλημέρα, θέλω να πειραματιστώ και να προσπαθήσω να παράγω μικρή ποσότητα Κρασιού στο σπίτι μου. Έψαξα αρκετά αλλά δεν είμαι σίγουρος όσο αφορά το νομικό κομμάτι της υπόθεσης... Έπρεπε να είχα κάνει την δήλωση στην οποία αναφέρεται το άρθρο ? Με τι ακριβώς συνεπάγαιτε? Βασικά αναφέρεται σε Αμπελουργούς όποτε έγω που δεν έχω αμπέλι και σκοπέυω να προμηθευτώ αλλιώς σταφίλια δεν με αφορά? Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω όσον αφορά το νομικό κομμάτι? Ευχαριστώ
Bitbit Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Έστω ότι είναι υποχρεωτικό, δε το γνωρίζω. Για ποιο λόγο να το κάνεις; Ξέρω άτομα που βγάζουν μόνοι τους κρασί. Δε νομίζω να ασχολούνται με αιτήσεις και νομικές σαχλαμάρες 1
3DJIN Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 ολοι βγαζουν στα χωρια δικο τους κρασι,κανε κι εσυ το ιδιο. 2 1
Haldol Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Πάρε ένα βαρέλι, φτιάξε το κρασάκι σου και τέλος... εάν δεν εμπορεύεσαι δεν ασχολείται κανείς. Εμείς φτιάχνουμε για ιδιωκατανάλωση (και μοιράζουμε φυσικά, σε φίλους κ.λπ) 200-300 λίτρα ετησίως. Άλλη φάση το δικό σου κρασάκι! 3 1
Gatilaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Αδειες κλπ χρειαζεται εαν βγαζεις κρασι,τσιπουρο κλπ για εμποριο.Για δικια σου καταναλωση δεν θελει τιποτα απολυτως. 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Πρωτα μάθε να κάνεις κρασί και μετα βλέπεις 1
woodenelephant Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πρωτα μάθε να κάνεις κρασί και μετα βλέπεις Χαίρω πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα