Lanike71 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Έκανα δύο πληρωμές σύνολο 750 πριν 10 ημέρες και δεν εμφανίστηκε τίποτα ακόμα...
gamanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Το συνάντησε η λογίστριά μου και τώρα ψάχνω παραστατικά γιατί και σε μένα κάτι δεν είναι όπως το υπολόγιζα.
sstratos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Εφκα εργοδοτικές εισφορές ή εφκα πληρωμή ?? Στο site του e-efka ( https://www.idika.org.gr/EfkaServices/Application/Payments.aspx ) φαίνονται οι πληρωμές. Απλώς αργούν να εκκαθαριστούν. Να υπολογίζεις εργάσιμες ημέρες , οχι αργίες και σ-κ. Λογικά σε 10-14 εργάσιμες εμφανίζονται εκει. Κανε μια επαλήθεψη οτι έχεις χρησιμοποιήσει το σωστό κωδικό πληρωμής 1
lovesucks Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Έκανα δύο πληρωμές σύνολο 750 πριν 10 ημέρες και δεν εμφανίστηκε τίποτα ακόμα... Καλησπέρα. Γενικά καθυστερούν πολύ να φανούν οι πληρωμές. Όπως ειπώθηκε κ παραπάνω οι εκκαθαρίσεις/αντιστοίχιση αργούν να γίνουν από την αρμόδια υπηρεσία.Αυτό μου χαν πει πριν δυο μήνες ..υπομονή.. 1
Lanike71 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, sstratos είπε Εφκα εργοδοτικές εισφορές ή εφκα πληρωμή ?? Στο site του e-efka ( https://www.idika.org.gr/EfkaServices/Application/Payments.aspx ) φαίνονται οι πληρωμές. Απλώς αργούν να εκκαθαριστούν. Να υπολογίζεις εργάσιμες ημέρες , οχι αργίες και σ-κ. Λογικά σε 10-14 εργάσιμες εμφανίζονται εκει. Κανε μια επαλήθεψη οτι έχεις χρησιμοποιήσει το σωστό κωδικό πληρωμής Πληρωμή ΕΦΚΑ αυτοαπασχολούμενου. Και για να μην ανοίγω νέο θέμα: Πώς είναι δυνατόν να φαίνεται κάποιος με ασφαλιστική ικανότητα ως 31/5, αλλά να μην έχει πρόσβαση σε ιατρικές εξετάσεις και να φαίνεται ως ανασφάλιστος; Σύμφωνα με τη σελίδα του ΕΦΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | e-ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) Όλοι, ανεξαιρέτως αν έχουν πληρώσει ή πόσο, πέρυσι, είναι ως και τις 31/5 ασφαλισμένοι. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται... 2 ώρες πριν, lovesucks είπε Καλησπέρα. Γενικά καθυστερούν πολύ να φανούν οι πληρωμές. Όπως ειπώθηκε κ παραπάνω οι εκκαθαρίσεις/αντιστοίχιση αργούν να γίνουν από την αρμόδια υπηρεσία.Αυτό μου χαν πει πριν δυο μήνες ..υπομονή.. Και πώς παίρνει ασφαλιστική ικανότητα κάποιος που αργεί να πληρώσει για παράδειγμα; Μετά από 2 μήνες; Δε φαίνονται οι κινήσεις στο σύστημα; 1
lovesucks Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Για δες κ αυτό.. https://www.efka.gov.gr/el/deltia-typoy/deltio-typoy-135
GREGORYMO Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, lovesucks είπε Καλησπέρα. Γενικά καθυστερούν πολύ να φανούν οι πληρωμές. Όπως ειπώθηκε κ παραπάνω οι εκκαθαρίσεις/αντιστοίχιση αργούν να γίνουν από την αρμόδια υπηρεσία.Αυτό μου χαν πει πριν δυο μήνες ..υπομονή.. Οι πληρωμές φαίνονται γρήγορα. Αλλά αργούν να εκαθαριστουν. 1
lovesucks Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Οι πληρωμές φαίνονται γρήγορα. Αλλά αργούν να εκαθαριστουν. Ναι όντως ,το διατύπωσα λάθος. Χρειαζόμουν φορολογική ενημερότητα κ ενώ είχα πληρώσει τα πάντα άργησε πολύ να γίνει η αντιστοίχιση..
3DJIN Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 μα δεν εχει σχεση η φορολογικη ενημεροτητα με τον εφκα.Εκτος αν ειχες παρα πολλους μηνες κενο απληρωτα. εχω βγαλει πολλες φορες ενω ειμαι πισω 1-2 μηνες. 1
Kostasspil Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 12 minutes ago, lovesucks said: Χρειαζόμουν φορολογική ενημερότητα Ασφαλιστική εννοείς. Η φορολογική είναι άλλο
lovesucks Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Και για φορολογική χρειάζεται να χεις τακτοποιημένες όλες σου τις οφειλές (εντός κ εκτός ρύθμισης).Φορολογική χρειαζόμουν κ καθυστέρησε η έκδοσή της γτ οι οφειλές στον ΕΦΚΑ άργησαν να εκκαθαριστούν.Είναι ένα θέμα που υπάρχει γτ έτρεχα δυο τρεις μέρες ,είχα μιλήσει κ με τα κεντρικά Αθήνα κ μου είπαν δυστυχώς αργεί το σύστημα να κάνει την αντιστοίχιση Συγκεκριμένα είπαν πως αν το κανε κάποιος "χειροκίνητα "θα ταν θέμα ωρών μα είναι όλα αυτοματοποιημένα..Σωθήκαμε κοινώς 🙃🙃 Απλά ήθελα να επισημάνω πως γενικά καθυστερούν οι εκκαθαρίσεις στο σύστημα. Σε ότι αφορά την ασφαλιστική ικανότητα που ανέφερε ο @Lanike71το ίδιο θέμα είχε γνωστή μου πριν ένα μήνα κ με τα παιδιά της που φαινόταν ανασφάλιστα..προσπαθώ να την βρω να μου πει πως το λυσε . 1 1
sstratos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Άλλο φορολογική , άλλο ασφαλιστική ενημερότητα. Κάποιος μπορεί να εχει οφειλές στην εφορία , αλλά ασφαλιστικα να είναι ενήμερος και να βγάζει ασφαλιστική ενημερότητα (ή και το ανάποδο ειναι πιθανόν , να χρωστάς στον έφκα αλλα να βγάζεις φορολογική ενημερότητα). Εγώ που είμαι ελευθερος επαγγελματίας , πληρώνω κάθε μήνα ενα ποσό στον εφκα (300 περιπου ευρώ τα δικά μου και 240 περιπου για εναν εργαζόμενο μου ) για να μπορώ να βγάζω ασφαλιστική ενημερότητα , και στην εφορία οτι βγαίνει (πχ περιβαλοντικο τέλος) για να βγάζω φορολογική ενημερότητα. 1
CyberCr33p Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Έχει γίνει χαμός με το ΕΦΚΑ μη μισθωτών που ενώ έχει κάνει εμπρόθεσμα ο κόσμος τις πληρωμές περάστηκαν ως μη εξοφλημένες στο ΚΕΑΟ. 1 1
Lanike71 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, CyberCr33p είπε Έχει γίνει χαμός με το ΕΦΚΑ μη μισθωτών που ενώ έχει κάνει εμπρόθεσμα ο κόσμος τις πληρωμές περάστηκαν ως μη εξοφλημένες στο ΚΕΑΟ. Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που έδωσαν παράταση στην ισχύ ως και 31/5.
kanesaxo Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Είνια μια ΑΗΔΙΑ το υποτιθέμενο ονλαιν σύστημα τους. Πληρώνεις τράπεζα, δε φαίνονται στο σύστημα του ΕΦΚΑ. ΟΤαν φανου, δεν εκκαθαρίζονται, και δεκα μερες πριν να πληρωσεις, πηγαίνουν ΚΕΑΟ, πληρωνεις ΚΕΑΟ μεσω τράπεζας και παει λέγοντας. ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ. Και το αλλο κορυφαιο; οι ηλίθιοι ΔΥ που ελεγχουν την ενημερότητα σου (οταν καταφερεις και τη βγάλεις) ΕΝΩ γραφει πανω οτι εχει ισχυ 2 μηνες, αν δε πληρωσεις ενα μηνα, τη σκανάρουν και δείχενι οτι ΔΕΝ ισχύει... Εχω βαρεθει! Υ.Γ. αυτο ομως που εχει περάσει, απορώ πως δε το πηρε κανεις χαμπαρι και δεν εχει ανοιξει ρουθούνι!!! Αν ενα μηνα δε πληρώσουμε, τον μεθεπομενο ΧΑΝΟΥΜΕ την ασφαλιστικη καλυψη για φαρμακα... δηλ με το στανιο καθε μηνα να πληρώνουμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα