3DJIN Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 δεν ισχυει φιλε αυτο ,μαλλον εισαι μαυρισμενος και σε βαρανε συνεχεια. Λογικα ειχες παρα πολλα χρονια να πληρωσεις ή ειχες τραστιο χρεος. εγω με απληρωτους μεχρι 6 μηνες μια χαρα βγαζω φορολογικη ενημεροτητα. και φαρμακα παλι μια χαρα.
sstratos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Για φαρμακευτική ικανότητα νομίζω ειναι για ενα χρόνο. Εμένα λέει μέχρι 28/2/2023 , και θα ισχύει οτιδήποτε γίνει με τις μελλοντικές πληρωμές μου στον εφκα.
kanesaxo Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 xaxaxaxa τι μαυρισμένος ρε φιλος; Δε χρωστάω μία πουθενά, περα απο ενα - δυο μήνες ΕΦΚΑ. Ουτε δάνεια ουτε τειρεσίες, ουτε επιταγές ουτε τίποτα. Δε γινεται να βγάζεις με απλήρωτους εξι μήνες ενημερότητα. Αυτό γινόταν με το πρωην ΤΣΜΕΔΕ, που πληρώναμε ανα εξάμηνο και ειχαμε εξι μήνες ενημερότητα. Μόλις τώρα, sstratos είπε Για φαρμακευτική ικανότητα νομίζω ειναι για ενα χρόνο. Εμένα λέει μέχρι 28/2/2023 , και θα ισχύει οτιδήποτε γίνει με τις μελλοντικές πληρωμές μου στον εφκα. με πολύ κόσμο είχε πρόβλημα το συστημα! Εσύ δεν ήσουν προφανως μεσα σε αυτους! Γι'αυτο και βγηκε η αποφαση για τους ελ.επαγγελματίες να παει 31/05.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα