GodzillaCover Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Αφότου έπλυνα το αμάξι της μάνας μου, παρατήρησα μια γρατζουνιά που (για εμένα) είναι πολύ ενοχλητική. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς ακριβώς έγινε. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι πήγε κάποιος με κλειδί, αλλά μόνο ένα τρίγωνο θα έκανε; Είναι αρκετά βαθιά πάντως. Ο πατέρας μου λέει ότι μαλλον απλώς μας κοπάνησε κάποιος με κοτσαδόρο. Γιατί όμως να γίνει έτσι τρίγωνο;
Joshua21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι πήγε κάποιος με κλειδί, αλλά μόνο ένα τρίγωνο θα έκανε; Ε τι, όποιος πάει με κλειδί κάνει τουλάχιστον 5 τρίγωνα? Πάντως όπως και να έγινε, δεν αλλάζει το πόσο ενοχλητική είναι. 1
GodzillaCover Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε τι, όποιος πάει με κλειδί κάνει τουλάχιστον 5 τρίγωνα? Χαχαχαχ όχι, απλώς σκέφτηκα ότι γιατί να παιδευτεί να κάνει ένα τόσο μικρό τριγωνο (ούτε καν τρίγωνο, τεθλασμένη γραμμή ειναι) σε ένα σημείο μπροστά ενώ με τον ίδιο κόπο μπορούσε να κάνει μια τεράστια ευθεία γραμμή και να το καταστρέψει πολύ περισσότερο. Βέβαια είναι σχετικά βαθιά. Απο την άλλη δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον τρόπο. Δεν το κοπάνησε κανένας μας και οποιοδήποτε τρακαρισμα με άλλο αμάξι δε θα άφηνε τέτοιο σημάδι (έτσι υποθέτω δηλαδή, δεν είμαι φανοποιός). Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από GodzillaCover
greekfragma Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 αυτό μοιάζει με ελαφριά όπισθεν-ακούμπημα-και μετά έξοδο από κάτι αιχμηρό/γωνιακό π.χ. στραβωμένη πινακίδα,προφυλακτήρα, κοτσαδόρο δίχως προστατευτικό από αγροτικό-φορτηγό-μινιβαν ή και μηχανή. στην 1η όπισθεν έγινε το αριστερό κομμάτι έως πάνω τη κορυφή με επαφή. και το κατέβασμα στο 2ο χρόνο απομάκρυνσης ή κάτι σε μικρή καρότσα που άνοιξε υπό γωνία και ξανάκλεισε και σε βρήκε με γωνία. 6 minutes ago, Ntinaras said: Μαλλον για μανετα απο μηχανακι μου κανει. είναι πολύ χαμηλά για μανέτα. μόνο monkey μπορεί να έχει τόσο χαμηλά το τιμόνι. 1 3
Klausx Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μηχανάκι, ποδήλατο, πατίνι, καρότσι λαϊκής και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς...έχω δει να περνάνε πλυντήρια, ψυγεία και να κάνουν ζημιές αν παρκάρεις έξω μόνο με 24ωρη παρακολούθηση και κράξιμο ίσως την γλυτώσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα