Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει και τα τρία εμβόλια αν παίζει ρόλο αλλά για 10η ημέρα σήμερα είμαι θετικός.Γίνεται τόσες πολλές ημέρες να νοσείς και χωρίς συμπτώματα;

• Sad 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, __kostas__ είπε

Έχω κάνει και τα τρία εμβόλια αν παίζει ρόλο αλλά για 10η ημέρα σήμερα είμαι θετικός.Γίνεται τόσες πολλές ημέρες να νοσείς και χωρίς συμπτώματα;

Και παραπάνω από μήνα μπορεί να σε δείχνει. Από γνωστούς που νόσησαν το γνωρίζω. Και έρχονται και στη δουλειά κανονικά 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Και παραπάνω από μήνα μπορεί να σε δείχνει. Από γνωστούς που νόσησαν το γνωρίζω. Και έρχονται και στη δουλειά κανονικά 

Τόσο πολύ;

Ευτυχώς εμένα μου είπαν να επιστρέψω με αρνητικό ραπίντ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, __kostas__ είπε

Τόσο πολύ;

Ευτυχώς εμένα μου είπαν να επιστρέψω με αρνητικό ραπίντ.

Αναλόγως το άτομο. Πάντως πάνω από 2 άτομα. Καλά σου είπαν εσένα όχι σαν εμάς που είναι καφενείο και μετά από 3 μέρες εμβολιασμένοι επιστρέφουν θετικοί και δεν ξέρουμε που να φυλαχτούμε 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Αναλόγως το άτομο. Πάντως πάνω από 2 άτομα. Καλά σου είπαν εσένα όχι σαν εμάς που είναι καφενείο και μετά από 3 μέρες εμβολιασμένοι επιστρέφουν θετικοί και δεν ξέρουμε που να φυλαχτούμε 

Και πως θα το δικαιολογούσαν αν εσκαγες έλεγχος;Δεν φαίνονται θετικοί στο σύστημα;

2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυριο μεθαυριο θα εισαι! περαστικά

Ευχαριστώ

Δημοσ.

και ένας φίλος επίσης 16η μέρα θετικός 3πλά εμβολιασμένος.

υπάρχει και ένα άρθρο για longing covid που λέει για τη θετικότητα και τη διάρκειά της σε εμβολιασμένα άτομα και σε μη εμβολιασμένα με τη παραλλαγή ΟμικρονΒ

Δημοσ.

Εξαρτάται απο το ιϊκό φορτίο και απο τον οργανισμό.

Αν το rapid test βγαίνει αρνητικό και το pcr θετικό, σημαίνει πως υπάρχει ιικό φορτίο σε μικρό ποσοστό, αυτό φαίνεται μόνο στο pcr.

Εγώ μετά απο κάπου 5-6 μήνες εμβολιασμού ξεκίνησα με πυρετό και νόμιζα πως είχα κρυώσει.Την 1η ημέρα το rapid test βγήκε αρνητικό, μετά απο περίπου 3 ημέρες βγήκε θετικό, δεν φαίνεται αμέσως.Το pcr όμως, πιθανότατα να έβγαινε θετικό.

Μετά απο 5 ημέρες το rapid test βγήκε αρνητικό, τα συμπτώματα και ο πυρετός είχαν υποχωρήσει και επέστρεψα στην δουλειά.

Μεγάλο λάθος να επιτρέπει ή να απαιτεί επιχείρηση σε εργαζόμενο να πάει στην δουλειά εφόσον δεν είναι αρνητικός.Αλλά εφόσον δεν αντιδράσατε και αν δεν συμμορφωνόταν να του κάνατε καταγγελία, θα κάνει ότι θέλει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Μεγάλο λάθος να επιτρέπει ή να απαιτεί επιχείρηση σε εργαζόμενο να πάει στην δουλειά εφόσον δεν είναι αρνητικός.Αλλά εφόσον δεν αντιδράσατε και αν δεν συμμορφωνόταν να του κάνατε καταγγελία, θα κάνει ότι θέλει.

Εδώ  μεγάλη αλυσίδα, ονόματα δε λέμε, τους έλεγε να πάρουν ένα Depon και να πάνε.

Και πώς ακριβώς να αντιδράσεις;; Είναι εποχές να μένεις χωρίς δουλειά ή έτσι όπως έχουν καταντήσει την επιθεώρηση εργασίας θα βρεί το δίκιο του ο υπάλληλος ;;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...