Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Λοιπον, εκανα μια βολτα στο Πλαισιο και ειδα τα S21FE S22+ και S22Ultra. Έφυγα απο το μαγαζι με πιο θετικες εντυπωσεις απο τι πηγα για τα S21FE και S22+ ενω με πιο αρνητικες για το S22Ultra. Και εξηγω, το Ultra ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (Αν και το μοβ ειναι πανεμορφο και απο μονο του θα ηταν λογος αγορας 😅 ) Δεν βολευε καθολου στο ενα χερι...Αν καποιος βλεπει μια ταινια την ημερα ισως αξιζει αλλα εγω που ΣΠΑΝΙΑ βλεπω κατι στο κινητο δεν θα με βοηθαγε η τοσο μεγαλη οθονη ενω ταυτοχρονα θα ζοριζε στην καθημερινη χρηση. Απο την αλλη ισως ειναι και θεμα συνηθειας.

Παραλληλα το S22+ μοιαζει να εχει το τελειο μεγεθος για μενα αν και με χαλασε που δεν εχει curved edges αλλα πες δεν εγινε και κατι. Για το S21FE τελικα η πλατη του δεν ειναι τοσο "πλαστικη" οσο θεωρουσα - νομιζα αλλα ειναι ενα τσακ μικροτερο απο τι θα το ηθελα. 

Νομιζω παω για το S22+.  Τρεχει και μια προσφορα -100 οποτε βγαινει ιδια τιμη με σκρουτζομαγαζα. 

Για το s22 plus μιλάς για την 8/128 η την 8/256?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιο βρω. Το 256 δυστηχως δεν το βρισκω ευκολα σε μαυρο. Σκεφτομαι να παω σε ασπρο. Γιατι για 50 ευρο ουσιαστικα παιρνεις 2πλασια χωριτηκοτητα.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οποιο βρω. Το 256 δυστηχως δεν το βρισκω ευκολα σε μαυρο. Σκεφτομαι να παω σε ασπρο. Γιατι για 50 ευρο ουσιαστικα παιρνεις 2πλασια χωριτηκοτητα.

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/samsung-galaxy-s22-plus-5g-128gb-black_3899551

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
11 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ναι το εχω δει αυτο, απλα μαλλον θα κλεισω το 256 λευκο και αν δεν μου αρεσει θα παρω καμια θηκη μαυρη :D 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Δεν σκοπεύεις να του φορέσεις θήκη δηλαδή αν σου αρέσει το λευκό;

Εννοειται, αυτο γραφω και πιο πανω. Για αυτο δεν το σκεφτομαι τοσο με το χρωμα...Ενω η διπλασια χωριτηκοτητα ειναι σημαντικη!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alan boy είπε

το s21 fe δε σου αρεσε καθολου;

Οκ ηταν. Λογω μεγεθους, φοβου για λιγοτερα updates και  ποιοτητα κατασκευης (οπως λενε τα reviews σε σχεση με ολη την σειρα S22) δεν παω εκει.

Δημοσ.
Στις 18/4/2022 στις 7:43 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ναι το εχω δει αυτο, απλα μαλλον θα κλεισω το 256 λευκο και αν δεν μου αρεσει θα παρω καμια θηκη μαυρη :D 

Δες και από εδώ https://www.mediamarkt.gr/product/smartphones-smartliving/smartphones/smartphone-samsung-galaxy-s22%2B-5g-256gb-dual-sim--phantom-black/1672288

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οκ ηταν. Λογω μεγεθους, φοβου για λιγοτερα updates και  ποιοτητα κατασκευης (οπως λενε τα reviews σε σχεση με ολη την σειρα S22) δεν παω εκει.

ίδια updates θα πάρει το s21 fe με τα s22.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/4/2022 στις 7:20 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εγώ πάντως μετά απο ώριμη σκέψη κατέληξα στο S21+ (8/256) στα 500€.

Η διαφορά με το S22+ είναι ελάχιστη που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα διπλάσια χρήματα...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Εγώ πάντως μετά απο ώριμη σκέψη κατέληξα στο S21+ (8/256) στα 500€.

Η διαφορά με το S22+ είναι ελάχιστη που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα διπλάσια χρήματα...

Nαι μόνο που πουθενά Ελλάδα δεν έχει τόσο το S21+ που λες. Το φτηνότερο S21+ (8/256) κοστίζει 729 ευρώ και το φτηνότερο S22+ (8/256) 1048 ευρώ. Αν δεν έχεις θέμα με το μείον 1 έτος υποστήριξης γιατί δεν θα το κρατήσεις αρκετά τότε ναι πιστεύω ότι περισσότερο αξίζει η S21 series.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Nαι μόνο που πουθενά Ελλάδα δεν έχει τόσο το S21+ που λες. Το φτηνότερο S21+ (8/256) κοστίζει 729 ευρώ και το φτηνότερο S22+ (8/256) 1048 ευρώ. Αν δεν έχεις θέμα με το μείον 1 έτος υποστήριξης γιατί δεν θα το κρατήσεις αρκετά τότε ναι πιστεύω ότι περισσότερο αξίζει η S21 series.

Εγώ πάντως αγόρασα 500€ τελική τιμή το 8/256...

Οπότε δεν με απασχολεί καθόλου το 1 έτος λιγότερη υποστήριξη...

2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Να το χαρείς φίλε.

Εγώ το έχω 3 ημέρες με την σημερινή...

Είναι απλά σούπερ...

Ακόμα το ψάχνω και προσπαθώ να ξεχάσω ότι γνώριζα από την Huawei...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Ακόμα το ψάχνω και προσπαθώ να ξεχάσω ότι γνώριζα από την Huawei...

Ευτυχως εγω απο S9+ απλα τα μετεφερα ολα με smart switch και ειναι σαν να εχω το παλιο μου κινητο μεγαλυτερο  :D

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...