Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο iPad το οποίο όταν το σύνδεσα στο διαδύκτιο κατέβασε μόνο του μια εφαρμογή που λέγεται Company Apps και μετα καποιες αλλες. Αλλαξε ακόμα και το screen saver  σε ένα με το λογκο μιας γνωστης εταιριας διανομης φαγητου και εσβησε της αρχηκες εφαρμογες του οπως το App store και αλλα. Εκανα επανακηνηση μερικες φορες αλλα παλι εκανε το ιδιο. Υπαρχει καμια λυση; Ή κλαιω τα λευτα μου; Η βοηθεια σας θα ηταν πολυτημη. Καλες γιορτες σε όλους.

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι εταιρικό και έχει μπει από το IT department σε πρόγραμμα Device Enrollment. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κλειδωθεί από την εταιρία ανά πάσα στιγμή, ενώ για σένα είναι πρακτικά μη λειτουργικό.

Κατά πάσα πιθανότητα δε ο κάτοχος υπάλληλος το ιδιοποιήθηκε κατά την αποχώρηση του από την εταιρία. Εκείνο που ίσως θα σκεφτόσουν να κάνεις είναι να έρθεις σε επαφή με την εταιρία. Ποιος ξέρει, μπορεί να βρεθεί κάποια λύση.

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...