MrGalaxy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Να ρωτήσω, έχει τα ίδια γραφικά με του PS5 /XBox series X στο PC?
MrGalaxy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 3:47 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Διαθέσιμο για όλα τα φορμάτ το cross play Είναι next gen τα γραφικά και στο pc?
just getting started Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Ίδια γραφικά έχουν τα F1 από το 2017 πρακτικά... Τώρα αν θεωρείς next gen το ελάχιστο ray tracing, ναι έχει και στο PC, γιατί να μην είχε; 1
just getting started Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 https://store.steampowered.com/app/1692250/F1_22/ Σε γερή έκπτωση στα 39, μόλις 2 μήνες από την κυκλοφορία του και ιστορικό χαμηλό για το steam μιας και δεν υπήρχε πουθενά κάτω από 60 ούτε σε κλειδαδικο, ενώ για origin το έβρισκες στα περίπου 35.
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, just getting started είπε https://store.steampowered.com/app/1692250/F1_22/ Σε γερή έκπτωση στα 39, μόλις 2 μήνες από την κυκλοφορία του και ιστορικό χαμηλό για το steam μιας και δεν υπήρχε πουθενά κάτω από 60 ούτε σε κλειδαδικο, ενώ για origin το έβρισκες στα περίπου 35. Με 66% ratings στο steam πιστευω δεν θα αργησει να πεσει στο 20αρικο η λογικα σε καποιο humble choice. Πρεπει να ειναι αρκετα κακο F1. 1
just getting started Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Ναι στο σύνολο έχει άπειρα bugs, το cross play μπήκε μόλις και ακόμα οι συνδέσεις δεν είναι καλές, ενώ όποτε παίζεις με κάποιον από άλλη πλατφόρμα (ακόμα και origin) το loading διαρκεί περισσότερο. Και πρακτικά οι μόνες προσθήκες είναι κάτι supercars που δεν μπορείς καν να τα τρέξεις σε αγώνα, και κάτι άθλια cosmetics όπως καναπέδες και σαλόνια. Ότι να ναι. Το μόνο που το σώζει λίγο είναι οδήγηση/physics που είναι εμφανώς βελτιωμένα από πέρσι και το tyre/strategy balancing, χωρίς όμως και αυτά να μην έχουν θέματα. 1 ώρα πριν, Arkin είπε Με 66% ratings στο steam πιστευω δεν θα αργησει να πεσει στο 20αρικο η λογικα σε καποιο humble choice. Πρεπει να ειναι αρκετα κακο F1. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, just getting started είπε https://store.steampowered.com/app/1692250/F1_22/ Σε γερή έκπτωση στα 39, μόλις 2 μήνες από την κυκλοφορία του και ιστορικό χαμηλό για το steam μιας και δεν υπήρχε πουθενά κάτω από 60 ούτε σε κλειδαδικο, ενώ για origin το έβρισκες στα περίπου 35. Κλασική πολιτική της codemasters αλά Ubisoft. Γι'αυτό δεν υπήρχε νόημα η αγορά με το καλημέρα. Το περίμενα ότι τον Σεπτέμβρη θα έπαιζε η κλασική έκπτωση. Από κει και πέρα αφού έμπλεξαν και τους αγόρασε η ΕΑ, το παιχνίδι αναμενόμενο ότι θα έχει μαλακίτσες μέσα αλα ΕΑ. F1 life και σουπεκαρΖ, λες και μας νοιάζει αυτό. Θα το αγοράσω το βράδυ οπότε τις επόμενες μέρες που έρχεται και η άδεια, θα ασχοληθώ με τα setups( εύχομαι φέτος να είναι καλά). 2
just getting started Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Γενικά φέτος είναι αρκετά σταθερό στον πίσω άξονα, αλλά ταυτόχρονα δύσκολο στο γκάζι σε μερικά σενάρια. Το default σεταπ τουλάχιστον σε σχέση με πέρσι είναι τίμιο, και δεν νομίζω να είναι πολύ πάνω από μισό δευτερόλεπτο αργότερο από ένα καλό. Λίγες αλλαγές χρειάζεται για να μειωθεί ο υποστροφικός χαρακτήρας του. Ότι σεταπ και να βρεις δλδ, αν βάλεις το πίσω suspension και roll bar στο 1 (για να διευκολύνεις τις εξόδους), παίζεις μετά μόνο με την ισορροπία των φτερών, και το ποσό σκληρές θες τις αναρτήσεις στον εμπρός άξονα. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 5/9/2022 στις 10:42 ΠΜ, just getting started είπε Γενικά φέτος είναι αρκετά σταθερό στον πίσω άξονα, αλλά ταυτόχρονα δύσκολο στο γκάζι σε μερικά σενάρια. Το default σεταπ τουλάχιστον σε σχέση με πέρσι είναι τίμιο, και δεν νομίζω να είναι πολύ πάνω από μισό δευτερόλεπτο αργότερο από ένα καλό. Λίγες αλλαγές χρειάζεται για να μειωθεί ο υποστροφικός χαρακτήρας του. Ότι σεταπ και να βρεις δλδ, αν βάλεις το πίσω suspension και roll bar στο 1 (για να διευκολύνεις τις εξόδους), παίζεις μετά μόνο με την ισορροπία των φτερών, και το ποσό σκληρές θες τις αναρτήσεις στον εμπρός άξονα. Δεν είσαι e-sports racer δε ξες εσυ από αυτά , μόλις τα πάρεις στα χέρια σου θα δεις, ότι το μισο δευτερόλεπτο θα είναι έτη φωτός πίσω . Ήρθα να γράψω ότι έπαιξα λίγο με την αγαπημένη Μακλάρεν κάποια time-trials αλλά μόνο σταθερό δε το έλεγες το μονοθέσιο με το default τέρμα δεξιά setup στις εξόδους των στροφών μόλις το πατούσα φουλ γκάζι. Πχ Μόντζα αν δε πήγαινα σταθερά το γκάζι είχα χάσει το πίσω μέρος για πλάκα. Οπότε μετά από 10 γύρους, κατέληξα να είμαι αργός γιατί φοβόμουν να πατήσω το γκάζι. Καλά στο Σπα, άστο. Θα φάω ώρες σε εξάσκησή πριν μπω για πρωτάθλημα. Α έφτιαξα και το σπίτι μου, όποιος θέλει να έρθει για καφέ, θα με βρείτε xtrmsnpr. Να μου πείτε και το δικό σας, για να μπορέσω να έρθω για να κάνω το achievement! Έπαιξα και supercars μια απόλυτη μαλακία είναι. Δε ξέρω γιατί έπρεπε να υπάρχουν αυτά τα 2 στο παιχνίδι
just getting started Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δεν είσαι e-sports racer δε ξες εσυ από αυτά , μόλις τα πάρεις στα χέρια σου θα δεις, ότι το μισο δευτερόλεπτο θα είναι έτη φωτός πίσω . Ήρθα να γράψω ότι έπαιξα λίγο με την αγαπημένη Μακλάρεν κάποια time-trials αλλά μόνο σταθερό δε το έλεγες το μονοθέσιο με το default τέρμα δεξιά setup στις εξόδους των στροφών μόλις το πατούσα φουλ γκάζι. Πχ Μόντζα αν δε πήγαινα σταθερά το γκάζι είχα χάσει το πίσω μέρος για πλάκα. Οπότε μετά από 10 γύρους, κατέληξα να είμαι αργός γιατί φοβόμουν να πατήσω το γκάζι. Καλά στο Σπα, άστο. Θα φάω ώρες σε εξάσκησή πριν μπω για πρωτάθλημα. Καλά σίγουρα, οι τυπαδες αυτοί το λιώνουν κάτι οκτάωρα τη μέρα και έχουν και ολόκληρες ομάδες ατόμων από πίσω που grindαρουν σεταπς. Οπότε σίγουρα βρίσκουν κάποιο secret sauce που δεν leakαρουν, για να μην πάρουν πλεονεκτήματα οι άλλες ομάδες. (Φέτος φαίνεται να το έχουν βρει οι ΜακΛάρεν). Εγώ εννοούσα σε σχέση με τα απλά setup που βρίσκεις στην κορυφή των time trials Για το γκάζι φέτος είναι πολύ σημαντικό να έχεις το τιμόνι όσο πιο ίσιο γίνεται όταν προσθέτεις γκάζι, κάνει μεγαλύτερη διαφορά στην πρόσφυση σε σχέση με προηγούμενους τίτλους. Γενικά add από steam εννοείς, ή από το game, γιατί φέτος έχουμε και από αυτό, και έχω μπερδευτεί
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ήρθε η Κίνα Patch 1.10 το απόγευμα θα δώσω τα set-up online Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι τρέχει απαράδεκτα... Τα sims που έβαλαν το lagαρουν άσχημα, μου κράσαρε 3 φορές στα καπάκια επιλέγοντας να παω στο σπίτι κάποιου. Επίσης, κάθε τόσο κάνει διακοπές ο ήχος (stuttering), που να μην ήταν στον nvme επάνω. Δικαίως πέφτει το κράξιμο που πέφτει. Χωρίς TC φέτος δεν μπορώ να οδηγήσω, μου φεύγει το πίσω μέρος σε όλες τις στροφές, εκτός αν αποφασίσω να το πάω πιο αργά και από σαλιγκάρι, οπότε rip χρόνοι. Μόλις τα φτιάξουμε τα set ups, ελπίζω να είναι πιο οκ η οδήγηση του. Καλά το ΑΙ κλάφτα, μου αρέσει που στο σημερινό patch το έκαναν λιγότερο επιθετικό! @just getting started add στο steam, από κει θα με βρείτε Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από xtrmsnpr 1
just getting started Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/9/2022 στις 9:10 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Μόλις τα φτιάξουμε τα set ups, ελπίζω να είναι πιο οκ η οδήγηση του. Καλά το ΑΙ κλάφτα, μου αρέσει που στο σημερινό patch το έκαναν λιγότερο επιθετικό! @just getting started add στο steam, από κει θα με βρείτε Ναι γενικά έχω αρκετές ώρες και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς να δουλέψω στο σεταπ ώστε να είναι εύκολο στο γκάζι, χωρίς να είναι τέρμα υποστροφικό. Και γενικά αυτό που έχω καταλάβει μέχρι τώρα είναι ότι περισσότερο ρόλο παίζει η αναλογία των φτερών μεταξύ τους, παρά η ίδια η ανάρτηση Στην κυριολεξία ένα σεταπ με 15-18 φτερά και 1-11 suspension/rollbars είναι πιο εύκολο στο γκάζι από ένα με 18-15, και 1-1 αναρτήσεις, που δεν βγάζει και πολύ νόημα. σε έκανα add πάντως, You Shall NOT Pass 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα