Προς το περιεχόμενο

Το Twitter περνά στην ιδιοκτησία του Elon Musk με κόστος εξαγοράς 44 δισ. δολαρίων


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Άλλο αυτό κι άλλο το "υπερσυγκεντρώνει" όμως.

Τι άλλο να "υπερσυγκεντρώσει" δλδ;Είναι ο πιο πλούσιος κ πήρε τη μεγαλύτερη πλατφόρμα του πλανήτη! Τι να πάρει, το CNN?

"Don't look up"  θυμίζει η φάση.Τουλάχιστον αυτός γνωρίζει από...κομήτες.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

44 λεπτά πριν, SeaLion είπε

το netflix ειναι ιδέα, δεν αγοράζεται

Από το Newsleter της emerging tech brew headline "

Greetings. With Elon Musk’s bid for Twitter reportedly looking more likely to succeed, how long until a tech billionaire decides to copy his playbook and tender an offer for Netflix because they’ve grown bored of its content?"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Ή απλά δεν υπάρχουν νεφελίμ και ιλλουμινάτι. 

Ξέρει ότι έχει τόσα δις που του φτάνουν για 10 γενιές να γλεντοκοπανε και να κάνουν ότι θέλουν. 

Ξέρει πως κάποια μέρα (στο όχι τόσο μακρινό μέλλον) θα πεθάνει όπως όλοι μας. 

Και θέλει να δημιουργήσει ένα θετικό impact  στην κοινωνία σε πράματα που καταλαβαίνει πως δουλεύουν και νομίζει ότι μπορεί όντως να τα επηρεάσει γιατί κάνοντας καλό αισθάνεται και ο ίδιος καλά.

  

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dreamerchris είπε

Netflix because they’ve grown bored of its content?"

Αυτό κι αν μας βγει σε καλό, το μισό και βάλε περιεχόμενο είναι μέτριο στην καλύτερη των περιπτώσεων. Μερικές εξαιρέσεις -να ξεπεταχτεί κάποια ωραία παραγωγή- δυστυχώς δεν αλλάζουν τον κανόνα τη τελευταία 3ετία στην πλατφόρμα. Είχαμε με φίλους και μοιραζόμασταν λογαριασμό και σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε από πέρσι το καλοκαίρι να το διακόψουμε καθώς ψάχναμε με το "κιάλι" κάτι πραγματικά καλό. Οπότε ας το πάρει ο Musk αν θέλει, τίποτα δεν θα έχουμε να χάσουμε.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, merphi είπε

Οι συντηρητικοί πανηγυρίζουν γιατί νομίζουν ότι κέρδισαν ένα μέσο. Ο Musk όμως δεν είναι συντηρητικός, απλά φιλελεύθερος και αντι-woke. Θα δούμε αν βρει τρόπο να μικρύνει το πολιτισμικό χάσμα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Αμερική μεταξύ των άκρων.

Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή με τη γραμμή που έχουν τα μέσα πλέον? Και φιλελεύθερος να είσαι ή απλά να εξασκείς κοινή λογική βαφτίζεσαι πολύ εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο συντηρητικός/δεξιός/φασίστας ή ότι άλλο βασιλεύει μέσα στη φαντασία αυτού που σε κρίνει με γνώμονα το echo chamber που έχει γύρω του. Και αυτό είναι ένα πράμα που θέλει να καταπολεμήσει και ο Μάσκ.

  • Like 2
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 44 δις ειναι φορολογησιμα ή μαυρα?

4 ώρες πριν, Nabuko είπε

Φαγώθηκαν στο τουήτερ να διώξουν αυτόν τον κακό άνθρωπο από πλανητάρχη που όσο ήταν πρόεδρος είχε κάνει τα μύρια όσα. 

Ευτυχώς ήρθε στην εξουσία αυτός ο ευγενικός και άκακος παππούλης και επανήλθε η ηρεμία στο τουήτερ αλλά και στον κόσμο ολάκερο. 

Ούτε πόλεμοι, ούτε ελλείψεις αγαθών, ούτε αυξήσεις σε καύσιμα και προιόντα.

Και τι ανησυχεις? ευτυχως υπαρχει ο Πουτιν απ το ξανθο γενος και ολα διορθωνονται 👍

  • Like 1
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 25/04/2022 at 23:00, GamingMaster424 said:

Ιστορικά ναι, το να κάνει open source τους αλγόριθμους πάντως είναι ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, που εξαιρετικά δύσκολα κάποιος άλλος από τους μεγάλους παίχτες στα social media θα τολμήσει να κάνει.

@all

Γιατί έχετε την ψευδαίσθηση ότι με το να γίνει κάτι open source θα κάνουν και expose τους διάφορους τρόπους που αναλύουν πχ τα δεδομένα; δεν θα πω ότι θα φροντίσουν να έχουν ένα παράλληλο fork χωρίς τα "spicy" κομμάτια (δλδ δεν θα βλέπεις το κώδικα του production)... σκέφτηκες σκεφτήκατε ότι μπορεί τα "spicy" κομμάτια μπορεί να είναι σε άλλα services εκτός του twitter, οπότε και να γίνει open-source το twitter κλαιν?

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, SeaLion είπε

Κάποιος για τον οποίο δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα πλήρως το μέγεθος της τρέλας του

Αν μπεις λίγο αμερικάνικο twitter και δεις ποιοι πανηγυρίζουν θα καταλάβεις το ζόρι. Το following του έχει αρχίσει να μεγενθύνεται με κόσμο συγκεκριμένης προέλευσης.

Δεν το κατάφερε το (α) ? Το μόνο που ακούστηκε από τον Τραμπ από τότε είναι τα νέα για το αποτυχημένο social network του.

To (β) έχει ήδη γίνει εδώ και πολλά χρόνια, νομίζω.

Αν κάνει το twitter μπάχαλο, τότε αυτό θα ξεπεραστεί από κάποιο άλλο social network, αυτός θα έχει ρίξει 40 δισ. στον κουβά και problem solved by itself.

Το ότι πανηγυρίζουν οι συντηρητικοί ή οι νεο-ναζί ή οποιοσδήποτε δεν μου λέει και κάτι. Δηλαδή θα πρέπει να μισώ τα σκυλιά επειδή ο Χίτλερ ήταν φιλόζωος; Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά πρόσφατα η ελευθερία του λόγου αφενός κινήθηκε από τη μία πλευρά στην άλλη (από το δεν επεμβαίνω έως το κόβω κατά το δοκούν) και αφετέρου, τα κλειδιά δόθηκαν σε... ιδιώτες που ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει. Έρχεται ο Χ,Υ,Ζ της V,M,C εταιρείας και λέει  "εγώ κόβω τον Α,Β,Γ γιατί περιέχει ρητορική μίσους" και μετά βγάλε άκρη. Στην ομάδα άθεων της Ελλάδας, μια ομάδα δεκάδων χιλιάδων ατόμων  έκλεισε από το  fb με το έτσι θέλω γιατί.. παραβίαζε τους όρους χρήσης με φράσεις του τύπου "χριστιανοταλιμπάν"!!!

Οπότε  ας μπουν σοβαροί κανόνες παντού και όχι πρωτοβουλίες που φασιστίζουν και μέχρι τότε ο Musk έχει  δίκιο να μιλάει για την ελευθερία του λόγου.

Όσον αφορά δε το τελευταίο, θα σου γράψω πως  η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι πιστή. Αν μετά από - ξέρω γω - 6 χρόνια δεν καταλάβαμε γιατί ανέβηκε ο Trump-ισμός, τότε μάλλον δεν θα καταλάβουμε γιατί η Λεπέν πήρε το 40%+ και γιατί κάποτε η Χ.Α. χτυπούσε 10άρια. Και φυσικά όχι λόγω των social networks.
Ο λαϊκισμός είναι σαν μια φωτιά μέσα στο κτήριο και τα social networks είναι τα παράθυρα και οι πόρτες από τα οποία βγαίνει καπνός. Ή θα τα αφήσεις κλειστά και θα προσποιηθείς πως τίποτα κακό δεν συμβαίνει μέσα στο κτήριο, είτε θα αναγκαστείς να σπάσεις κάτι και να μπουκάρεις με μια μάνικα - όσος καπνός και φωτιά κι αν ξεπεταχτούν.

ΥΓ. Δηλαδή το ότι σε κάθε tweet του Trump που υπήρχε κουτάκι πως αυτά που έγραφε δεν ίσχυαν, δεν ήταν αρκετό; Έπρεπε να πέσουν στην παγίδα να αποδείξουν πως ο μπαμπούλας των ύπουλων/biased MME είναι υπαρκτός;

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
5 hours ago, dieksodo said:

καιρος ηταν μπας και φυγει ο politically κορεκτιλλα που μας εχει φαει και εχει ξεκινησει απο το χολυγοοντ. τουλαχιστον τωρα δεν θα ειναι υποκειμενο του καθε πολιτικαντη και να μπορουν τα κομματα εν μεσω εκλογων να επιβαλλουν λογοκρισια . ειδαμε ασχημες εποχες του παρελθοντος να επανερχονται στο σημερα με ακομα και τον εν ενεργεια προεδρο των ΗΠΑ να τρωει μπαν για εκφραση αποψης!

Ετοιμάζω γλαροσουπα σε τεράστιες ποσότητες! :) 

  • Like 5
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, adamv123 είπε

Εσείς που πανηγυρίζετε, πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα τα κάνει όλα καλά και ότι δεν θα το χρησιμοποιήσει υπέρ του ?? Είναι τεράστια δύναμη το να ελέγχει κάποιος μέσο πληροφόρησης. Αν αξιοποιήσει αυτήν την δύναμη σωστά μπράβο του, αλλά βρίσκω αυτήν την λατρεία στο πρόσωπο του υπερβολική

Πανηγυριζουν γιατι ειναι προβατα και fanboys που σημαινει οτι μ@λ@κια κανει ο Ελον θα βγουν στους δρομους να το γιορτασουν. Αν καποιος δεν εχει μετοχες του twitter δεν εχει κανεναν λογο να χαιρεται ή να πανηγυριζει με κατι τετοιο. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...