Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Το στέλνει πίσω μαζί με φωτοτυπία την απόδειξη και απαιτείς να βρεθεί λύση με το nfc, φαίνεται καθαρά η κοροϊδία. 

Φωτοτυπια την αποδειξη? 

Φαινεται οτι εγινε βλακεια.

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Πάντως για την διευκόλυνση και εμένα το Realme 7, αγορασμένο από Γερμανό, το κουτί πίσω γράφει τα ίδια με του @GATE123

Αρα με τα γραφομενα τους το EU, δεν ισχυει και με κοροιδεψαν απλα το καταλαβα τωρα που χρειαστηκε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Αρα με τα γραφομενα τους το EU, δεν ισχυει και με κοροιδεψαν απλα το καταλαβα τωρα που χρειαστηκε.

Έτσι.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Αυτα μου εβγαλε.

Screenshot_20221015-104114_Messenger.jpg

Screenshot_20221015-104118_Messenger.jpg

Το Region είναι τις Saudi Arabia(SA).

Οπότε δεν είναι ευρωπαϊκό.

Δες και το δικό μου 

IMG_20221015_111626__01__01.jpg.7af8bc674135ebb32278b0ccc561b2d5.jpg

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το Region είναι τις Saudi Arabia(SA).

Οπότε δεν είναι ευρωπαϊκό.

Ωραια καλα μας βολεψαν. Μου αρέσει που στην αποδειξη λεει eu, και αυτη με ειπε το eu ειναι πως εγινε εισαγωγη από χωρα της ευρωπαϊκής ένωσης.  Την ειπα το eu αναφερεται πως το μοντελο ειναι ευρωπαικο. 

Δεν θα βγει ακρη απο τι βλεπω. 

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Ωραια καλα μας βολεψαν. Μου αρέσει που στην αποδειξη λεει eu, και αυτη με ειπε το eu ειναι πως εγινε εισαγωγη από χωρα της ευρωπαϊκής ένωσης.  Την ειπα το eu αναφερεται πως το μοντελο ειναι ευρωπαικο. 

Άλλο τη είπαν και άλλο τη είναι.

5 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Δεν θα βγει ακρη απο τι βλεπω. 

Αυτό είπα και εγώ.

Δημοσ.

Το λαθος ειναι καθαρα δικο τους. Οποτε οφειλουν να κανουν αυτα που πρεπει, γιατι το κινητο ουτε εγγυηση εχει, απο δικια τους υπαιτιοτητα. Δεν θα το δεχτουν αν κατι παθει.

Αλλιως θα το ψαξω με τον συνηγορο του καταναλωτη. Δεν νομιζω να μαι ο μοναδικος. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Το λαθος ειναι καθαρα δικο τους. Οποτε οφειλουν να κανουν αυτα που πρεπει, γιατι το κινητο ουτε εγγυηση εχει, απο δικια τους υπαιτιοτητα. Δεν θα το δεχτουν αν κατι παθει.

Αλλιως θα το ψαξω με τον συνηγορο του καταναλωτη. Δεν νομιζω να μαι ο μοναδικος. 

Η εγγύηση δεν ισχύει ούτε στην επίσημη αντιπροσωπεία,παρά μόνο στο κατάστημα.

Λογικά έτσι όπως το βλέπω ούτε 2 χρόνια επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας έχεις παρά μόνο 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Η εγγύηση δεν ισχύει ούτε στην επίσημη αντιπροσωπεία,παρά μόνο στο κατάστημα.

Λογικά έτσι όπως το βλέπω ούτε 2 χρόνια επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας έχεις παρά μόνο 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος.

Καλα αυτο το καταλαβα, αλλα αυτοι με εξαπατησαν που φαινεται καθαρα και στην αποδειξη. Αναγραφει EU,πραγμα που δεν ισχυει. 

Εν τω μεταξυ στο σαιτ τους αναγραφουν στα κινητα EU. Ειδικα της REALME

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.

Για να ενισχύσεις τον ισχυρισμό σου θα μπορούσες να στείλεις ενα email να ρωτήσεις στο [email protected] (αν δεις το έχει και στην φωτογραφία του κουτιού) και να ρωτήσεις τι συμβαίνει με το κινητό σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Για να ενισχύσεις τον ισχυρισμό σου θα μπορούσες να στείλεις ενα email να ρωτήσεις στο [email protected] (αν δεις το έχει και στην φωτογραφία του κουτιού) και να ρωτήσεις τι συμβαίνει με το κινητό σου.

Αυτό μπορεί και από Ελλάδα εφόσον υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία και επίσημο service.

SMART4ALL TECHNOLOGIES

Apollonos 6 Elliniko T.K. 16777

Email: [email protected] 

Phone Number: 2160027021

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...