kage Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Συνήθως 3-4 κεντρικά τουριστικά γραφεία κλείνουν /δεσμεύουν /προπληρωνουν συγκεκριμένα ξενοδοχεία (ακόμη κ resort)για να τους βγαίνει φτηνα.γ αυτό πάντα οι πολυήμερες σχολικές εκδρομές είναι σε συγκεκριμέα νησια.... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από kage
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Uptheirons είπε Τα πιο σοβαρα ξενοδοχεια δεν δεχονται σχολεια γι'αυτους τους λογους. Ζημιες, φωνες πολλη προετοιμασια κι ολα αυτα για εξευτελιστικες τιμες. Να ξερεις οτι τα δωματια σε αυτες τις περιπτωσεις πανε ολα μαζι για λογους επιβλεψης και περιορισμου των φασαριοζων πελατων. Οποτε αν ξαναβρεθεις σε τετοια θεση να ζητας αλλαγη δωματιου σε αλλο οροφο ή μακρια απο την "σχολικη" πτερυγα. Τις εποχές που πηγαίναμε τριήμερες, η κλοπή των λαμπτήρων από τα δωμάτια ήταν στο πρόγραμμα. Στο σχολείο του ξάδερφου μου όταν πήγαν Θεσσαλονίκη υπήρχαν τηλεοράσεις στα δωμάτια (CRT) μια την είχανε ρίξει κάτω και υπεστει βλάβη ενώ μια άλλη την είχαν βάλει μέσα στην μπανιέρα και την εβρεξαν με νερό. Στο ξενοδοχείο που ήμασταν εμείς τελευταία τάξη λυκείου ήτανε κάτι Κρητικοί στα διπλανά δωμάτια, έβαλαν φωτιά σε έναν καναπέ ενώ πετούσαν κροτίδες στα μπαλκόνια από τα δωμάτια άλλων πελατών, ένας βγήκε έξω και τους έβριζε ότι θα ανέβει να τους πλακώσει, του έλεγαν έλα ρε τότε σε περιμένουμε...... Σε γειτονικό μας σχολείο είχανε πάει πενταημερη στην Βενετία, ξενοδοχείο και πλοίο τα είχανε κάνει ρημαδιο μας έλεγαν. Μαθητικές εκδρομές.....
dsi44 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 για το οτι τα σοβαρα δε δεχονται εγω διαφωνω εμεις μεναμε σε electra palace στη θεσσαλονικη,rythimna beach στο ρεθυμνο και president αθηνα(εδω δε θυμαμαι γιατι ,καθως το σχολειο ηταν απο την αθηνα)
tzotzo Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, dsi44 είπε για το οτι τα σοβαρα δε δεχονται εγω διαφωνω εμεις μεναμε σε electra palace στη θεσσαλονικη,rythimna beach στο ρεθυμνο και president αθηνα(εδω δε θυμαμαι γιατι ,καθως το σχολειο ηταν απο την αθηνα) το president ειναι σοβαρο ξενοδοχειο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις