LeonV12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Πριν 3 μέρες άλλαξα μητρική και πήρα την 570s torpedo max. Έκανα φορμάτ και έχω windows 10. Βάζω battlefield v 2042 και warzone. Τρέχω μερικά benchmark και ξεκινάω warzone. Με το που ξεκινάει τη σκηνή στο αεροπλάνο η και πριν μαύρη οθόνη και στο device manager δίνει error 43 στην κάρτα γραφικών. Βάζω battlefield V παίζω όλα καλά, βάζω το 2042 κολλάει λιγο ακούω ένα ήχο όπως όταν βάζουμε και βγάζουμε μια συσκευή και ξεκινάει, παίζω κανονικά. Έκλεισα Firewall και Advance Thread στο Bitdefender βάζω Warzone και δεν κρασαρει αλλά έχω fps drops από 130 στα 50 και πάλι πάνω. Με την Χ470 δεν είχα τέτοιο θέμα. Έχω την 3070 ti. Παίζει η μητρική να έχει "πειραγμενη" pci? Η rom της κάρτας να μην δουλεύει σωστά με τη μητρική? Updates, ddu όλα έχουν γίνει. Πώς μπορώ να καταλάβω τι φταίει για να το στείλω πίσω για αντικατάσταση αν είναι? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από LeonV12
poseidon98 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η πιο απλή λύση είναι να κατεβάσεις νέο Drivers Bios ή παλαιότερη έκδοση Αλλιώς διάβασε το manual και ψάξε να βρεις τα mobo codes 01 - System is entering S1 sleep state 02 - System is entering S2 sleep state 03 - System is entering S3 sleep state 04 - System is entering S4 sleep state 05 - System is entering S5 sleep state 10 - System is waking up from the S1 sleep state 20 - System is waking up from the S2 sleep state 30 - System is waking up from the S3 sleep state 40 - System is waking up from the S4 sleep state AC - System has transitioned into ACPI mode. Interrupt controller is in APIC mode AA - System has transitioned into ACPI mode. Interrupt controller is in APIC mode Αυτά είναι για την δική μου μητρική...Στην δική σου μπορεί να είναι άλλα. Εάν σου βγάζει κωδικό 43=40+03 Διάβασε και αυτήν την σημείωση της MSI Σε εμένα μια φορά που μου είχε βγάλει code 43 γιατι δυσλειτουργούσε το fast boost της μητρικής Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από poseidon98
LeonV12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, poseidon98 είπε Η πιο απλή λύση είναι να κατεβάσεις νέο Drivers Bios ή παλαιότερη έκδοση Αλλιώς διάβασε το manual και ψάξε να βρεις τα mobo codes 01 - System is entering S1 sleep state 02 - System is entering S2 sleep state 03 - System is entering S3 sleep state 04 - System is entering S4 sleep state 05 - System is entering S5 sleep state 10 - System is waking up from the S1 sleep state 20 - System is waking up from the S2 sleep state 30 - System is waking up from the S3 sleep state 40 - System is waking up from the S4 sleep state AC - System has transitioned into ACPI mode. Interrupt controller is in APIC mode AA - System has transitioned into ACPI mode. Interrupt controller is in APIC mode Αυτά είναι για την δική μου μητρική...Στην δική σου μπορεί να είναι άλλα. Εάν σου βγάζει κωδικό 43=40+03 Διάβασε και αυτήν την σημείωση της MSI Σε εμένα μια φορά που μου είχε βγάλει code 43 γιατι δυσλειτουργούσε το fast boost της μητρικής Σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Έχω μαζέψει ένα σωρό επιλογές, θα τα πιάσω ένα ένα. 1
LeonV12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Στις 28/4/2022 στις 9:06 ΠΜ, poseidon98 είπε Η πιο απλή λύση είναι να κατεβάσεις νέο Drivers Bios ή παλαιότερη έκδοση Αλλιώς διάβασε το manual και ψάξε να βρεις τα mobo codes 01 - System is entering S1 sleep state 02 - System is entering S2 sleep state 03 - System is entering S3 sleep state 04 - System is entering S4 sleep state 05 - System is entering S5 sleep state 10 - System is waking up from the S1 sleep state 20 - System is waking up from the S2 sleep state 30 - System is waking up from the S3 sleep state 40 - System is waking up from the S4 sleep state AC - System has transitioned into ACPI mode. Interrupt controller is in APIC mode AA - System has transitioned into ACPI mode. Interrupt controller is in APIC mode Αυτά είναι για την δική μου μητρική...Στην δική σου μπορεί να είναι άλλα. Εάν σου βγάζει κωδικό 43=40+03 Διάβασε και αυτήν την σημείωση της MSI Σε εμένα μια φορά που μου είχε βγάλει code 43 γιατι δυσλειτουργούσε το fast boost της μητρικής Τελικά το πρόβλημα μάλλον ήταν σε δύο πράγματα. Πριν προχωρήσω σε bios update έλεγξα 1) το ένα καλώδιο ρεύματος δεν ήταν τελείως μέσα στην υποδοχή (το κλιπ δεν είχε μπει μέχρι μέσα) και 2) Έβαλα το stand της κάρτας να την στηρίζει λόγω βάρους. Benchmarks και παιχνίδια δε κρασαρουν.
poseidon98 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Αρα κάνοντας αυτες τις αλλαγές σου βγάζει κωδικό Α0 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα