mp44christos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δοκίμασα το fsr4 στην 7700 στο cronus. Δεν εχω 2κ οθονη. Αλλα σε 1080π. Απο 100-110 φπσ με το 3,1 στα 80-90 με το 4. Πολύ καλη εικονα αν και στην περίπτωση μου μαλλον ειμαι καλυτερα με native.
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Το δοκίμασα και εγώ στο CP, πολύ καλό. Το fps hit ήταν κάτι λιγότερο από 10%. Αν είδα καλά δεν υποστήριζει fg, σωστά;
mp44christos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, kirileman said: Το δοκίμασα και εγώ στο CP, πολύ καλό. Το fps hit ήταν κάτι λιγότερο από 10%. Αν είδα καλά δεν υποστήριζει fg, σωστά; πρεπει να κατεβασεις την beta απο to discord. Δες εδω για φσρ4 απλα αλλαζεις το δλλ: 1
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου https://videocardz.com/newz/amd-launches-radeon-rx-7700-with-2560-cores-and-16gb-memory
nikos5800 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Στις 18/9/2025 στις 11:43 ΠΜ, mp44christos είπε Δοκίμασα το fsr4 στην 7700 στο cronus. Δεν εχω 2κ οθονη. Αλλα σε 1080π. Απο 100-110 φπσ με το 3,1 στα 80-90 με το 4. Πολύ καλη εικονα αν και στην περίπτωση μου μαλλον ειμαι καλυτερα με native. Σε native πόσα βγάζεις?
mp44christos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, nikos5800 said: Σε native πόσα βγάζεις? δεμ τπ δοκίμασα αλλα διάβασα οτι ειναι "σπασμένο" σε native. Δηλ θελει πολυ δύναμη για τη σειρα 7κ. Υποψην δεν ειναι fsar 4.02 και ας την λεει το uniscalaer ετσι αλλα μια pre release version. 1
korakios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Και μια τυχαία εικόνα που βρήκα για FSR4 fp8 vs int8 https://imgsli.com/NDE2MDg1 1
logica1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στο Dying Light: The Beast κατεβασα το "πειραγμενο" .dll κ αντικατεστησα το αρχικο. Και εχω fsr4 στο παιχνιδι! 4K Γυρω στα 55 fps στο quality. Μεγαλη διαφορα με fsr3. Ποιο εντονα χρωματα καλυτερες λεπτομεριες κ μια ανεπαισθητη ζαλαδα κατα την κινηση του χαρακτηρα που ενιωθα με fsr3, εξαφανισμενη στο fsr4! Με LG Oled 4k 42c3 το παιχιδακι τα σπαει! 7800xt nitro με Ryzen 3600 5
ilos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Νομίζω το είχα ξαναποστάρει. Δουλεύει και σε rdna2 αλλά θέλει παλιότερους drivers (23.9.1) για να μην έχει ghosting. 1
logica1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Πηγα να βρω το link να στο στειλω αλλα για καποιο λογο το αρχειο εχει διαγραφει!! Οπως κ αρκετα σχολια σχετικα με αυτο. Βεβαια το αρχειο το εχω. Εαν θες στειλε μου pm να συνενοηθουμε να σου το στειλω. Τελικα το ανεβασα εγω μολις τωρα. το Link ειναι: https://limewire.com/d/mm7Su#luWsYz1AyF Για το Dying light the beast αφου το κατεβασεις πηγαινεις και το βαζεις στο ph_ft\work\bin\x64 On 23/09/2025 at 11:43, ilos said: Νομίζω το είχα ξαναποστάρει. Δουλεύει και σε rdna2 αλλά θέλει παλιότερους drivers (23.9.1) για να μην έχει ghosting. Δεν το ειχα δει αναλυτικα ολο το Post. Αποτι κοιταξα λογικα ειναι το ιδιο file που αναφερομαι και εγω. To link που εχει το post που μετεφερες ειναι ακομα ενεργο. Οπως και να εχει το ανεβασα και εγω να υπαρχει (για 7 μερες) σε περιπτωση που πεσει και αυτο.
korakios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μικρές οι διαφορές (υπαρκτές βέβαια) Στο The Last of US φαίνεται το bug των rdna2 καρτών που το μοντέλο του balanced τρέχει καλύτερα απο το μοντέλο του quality (το είδα σε steamdeck video) . Δλδ δε χρειάζεται να γίνει upscale σε balanced, γίνεται και σε quality και στο optiscaler μπορεί να αλλάξει κάποιος το μοντέλο που αντιστοιχεί στου balanced . Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από korakios
iliarasr21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλη την ομάδα ! Για όποιον ενδιαφέρεται πωλείται AMD 7900 XT σε πάρα πολυ καλή τιμή. Μπορείτε να τσεκαρέτε την αγγελία το προφιλ μου. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα