Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/5/2025 στις 5:59 ΜΜ, just_a_dude είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Έχει αρκετό AI για να τρέξει DLSS4 η 2060 που βγήκε πριν 3000 χρόνια και δεν έχει η 7900ΧΤΧ; Τι φάση; Τόσο αδύναμο AI έβαλαν στις 7000;

αδύναμο απο την άποψη οτι σχεδίασαν το FSR4 σε ΑΙ που δεν τρέχει στις 7000 , αν το σχεδίαζαν εξαρχής σε πχ fp16 αντί fp8 θα το βλέπαμε , αλλά μάλλον είναι λόγω $$$ όπως είπε παραπάνω ο Τheo .

Με την AMD να προχωρά σε νέες τεχνολογίες FSR4 redstone , χλωμό και ήρθε και η προσγείωση με τα κακά μαντάτα

έχω timestamp αλλά αν δεν παίξει είναι στο 1:15

Το οτι δεν παίζει καλά (βασικά χάνει ~>30% 🤪) πατώντας σε μετατροπή fp8->fp16 το ξέραμε , απλά μάλλον δε θα ασχοληθούν να το σχεδιάσουν εξαρχής.

Είχα μια ελπίδα οτι θα το σπρώχνανε λόγω ps5 , αλλά δε βρήκα λεπτομέρειες για την APU που φορά , είναι υβριδική υλοποίηση με μίξη rdna2/rdna3.5 και δεν κατάλαβα αν υποστηρίζει fp8 instruction set . Βέβαια αν υποστήριζε θα βλέπαμε ήδη και pssr 2.0 (που θα πατούσε σε fsr4) ,

Δοκίμασα πάντως optiscaler σε κάποια παιχνίδια και η διαφορά fsr3.1 με dlss inputs->xess 2.0 ήταν τεράστια . Ειδικά σε ακραίες περιπτώσεις πχ 720p->1440p , χαοτική. Ευχαριστούμε Intel 😂

edit επίσης μου έκανε εντύπωση που το frs2 ήταν καλύτερο απο το fsr3 🤪

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...