cos_dr2 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:12 μμ 22 ώρες πριν, cos_dr2 είπε Καλησπέρα σας! Είχατε μήπως πρόβλημα αυτές τις μέρες στη σειρά 7000 και συγκεκριμένα στην 7800ΧΤ με τους 2025.9.1 και τα windows 11 με crash τους ακόμα και σε κατάσταση idle. Με τα τελευταία updates των 11? Είμαι στην 24h2 έκδοση με windows 11 pro, αναβαθμισή από 10. To PC, θερμοκρασίες, στρες τέστ της κάρτας μου έβγαιναν ομαλά, αλλά έτρωγα από προχθες amd crash με το που φόρτωνα παιχνίδι είτε σε ηρεμία. Έριξα τους τελευταίους optional, τους 2025.9.2 με καθαρισμα με DDU και μέχρι στιγμής δεν μου δημιουργεί πρόβλημα, έστρωσε η κατάσταση και παίζω. Υποπτεύομαι το τροφοδοτικό αλλά από την άλλη βλέπω ότι τώρα εδώ και 2-3 ώρες με τους optional, όλα τα updates που βγάζει το windows update όλα έχουν ομαλοποιηθεί. Απλά προσπαθώ να αποκλείσω τους drivers πριν αρχίζω να ελέγχω γενικά το hardware και την εγκατάσταση. Μάλλον έχω πρόβλημα με την εγκατάστασή μου που ίσως να προέκυψε από τα updates της αναβάθμισης. Μέχρι στιγμής κάθε φορά που κάνω restart στον υπολογιστή, το πρόβλημα εμφανίζεται και η προσωρινή λύση είναι να ρίξω από πάνω τους drivers της AMD ξανά, χωρίς καθαρή εγκατάσταση και το πρόβλημα εξαλείφεται και παίζω απροβλημάτιστα, μέχρι το επόμενο restart. Weird..............
cos_dr2 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Στις 16/10/2025 στις 8:12 ΜΜ, cos_dr2 είπε Μάλλον έχω πρόβλημα με την εγκατάστασή μου που ίσως να προέκυψε από τα updates της αναβάθμισης. Μέχρι στιγμής κάθε φορά που κάνω restart στον υπολογιστή, το πρόβλημα εμφανίζεται και η προσωρινή λύση είναι να ρίξω από πάνω τους drivers της AMD ξανά, χωρίς καθαρή εγκατάσταση και το πρόβλημα εξαλείφεται και παίζω απροβλημάτιστα, μέχρι το επόμενο restart. Weird.............. Τελικά, το πρόβλημα μου ήταν σε μια διεργασία addinprocess.exe που απασχολούσε στο 100% την GPU μου από την εκκίνηση, πιθανώς ως malware. Το αντιμετώπισα και τελικά όλα δουλεύουν κανονικά. Αυτό μου κράσαρε τους drivers μόλις σήκωνα παιχνίδι. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. 😀 3
kirileman Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 14 hours ago, cos_dr2 said: Τελικά, το πρόβλημα μου ήταν σε μια διεργασία addinprocess.exe που απασχολούσε στο 100% την GPU μου από την εκκίνηση, πιθανώς ως malware. Το αντιμετώπισα και τελικά όλα δουλεύουν κανονικά. Αυτό μου κράσαρε τους drivers μόλις σήκωνα παιχνίδι. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. 😀 Χαίρομαι που βοήθησα. 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα