Προς το περιεχόμενο

75hz αλλα οχι 60hz


bep1995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, μολις μου ηρθε η καινουρια μου οθονη (asus vp229he) που ειναι πανεμορφη !! Ολα καλα εκτος απο ενα περιεργο θεματακι, δεν μπορω να κανω να δουλεψουν σωστα τα 60hz, τα 75 δουλευουν μια χαρα αλλα αν επιλεξω τα 60 η τα τα 59 και κατι που εχει χαλαει καπως η εικονα, οχι γραμμες, αλλα σαν να μην φαινετε καθαρα, δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα. εκανα καθαρη εγκατασταση το radeon software, οχι με ddu αλλα τικαρα την επιλογη factory reset κατα την εγκατασταση αλλα τιποτα. Το αντιθετο θα ηταν πιο λογικο παντως, να μην δουλευουν σωστα τα 75hz δηλαδη. Το καλωδιο ειναι hdmi 2.0 καινουριο 1.0m

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ελυσα τελικα, ενεργοποιησα το freesync απο το μονιτορ και εστρωσαν τα 60hz. Η πλακα ειναι οτι το απενεργοποιησα και παλι ηταν επαιζαν καλα τα 60hz, σαν να ξεκολλησαν ενα πραγμα. Τα 75 θα εχω αλλα καποια παιχνιδια παιζουν μονο με 60 και θα υπηρχε θεμα αν δεν ειχε φτιαξει, εκτος και αν τα ειχα τα παιχνιδια σε borderless mode. αλλα anyway ολα καλα !!

Ενημέρωση. Βρέθηκε ο φταιχτης (περίπου). Ταυτόχρονα με το freesync είχα αλλάξει και το mode της οθόνης (έχει διάφορα πχ game mode, theater mode κτλπ.) Και από standard mode το έβαλα στο scenery mode και έτσι έφτιαξαν τα 60hz, βασικά σε όλα τα άλλα modes παίζουν καλά τα 60hz μόνο το standard υπάρχει θέμα, δεν μπόρεσα να βρω την συγκεκριμένη ρύθμιση που πάει πακέτο με αυτό το mode που χαλάει την εικόνα αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρω τι φταίει.

Επεξ/σία από bep1995
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...