Messi99 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάνει χειρουργείο στο γόνατο και έχω πάρει κάποιες αναρρωτικες άδειες, έκανα την αίτηση για το επίδομα ασθενείας, επιβεβαίωσε ο εργοδότης μου και το εφκα ακόμα δεν με έχει πληρώσει, ούτε καν τις έχει εγκρίνει. Έχουν περάσει κάπου 2,5 μήνες από την πρώτη άδεια. Τους παίρνω τηλέφωνο, την μια μου λένε δεν ξέρω γιατί δεν έχεις πληρωθεί , την άλλη θα αργήσουν, την άλλη κλείσε ραντεβού να πας σε ένα κατάστημα. Δεν βγάζω άκρη. Εγώ δεν μπορώ να μετακινηθω ακόμα για να πάω οπουδήποτε. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; μπορώ εγώ να κάνω κάτι άλλο; δηλαδή έλεος, τόσα λεφτά πληρώνουμε κάθε μήνα για ΙΚΑ και δείτε εδώ κατάσταση.
Kapetanakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 ρε παιδια για μην ανοιγω νεο θεμα θελω να δηλωσω στον εφκα το ονομα του μωρου, γινεται ηλεκτρονικα?
Tsino Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 5 minutes ago, Kapetanakos said: ρε παιδια για μην ανοιγω νεο θεμα θελω να δηλωσω στον εφκα το ονομα του μωρου, γινεται ηλεκτρονικα? Αναλυτικές οδηγίες εδώ https://www.taxheaven.gr/news/53032/nea-hlektronikh-yphresia-apografhs-kai-xorhghshs-asfalistikhs-ikanothtas-prostateyomenwn-emmeswn-melwn
panosno1com Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Ειχα παρει9 μερες απο το 2022 [αρχη του χρονου] αναρρωτικη απο τον ΕΦΚΑ. Οπως ειναι νομιμο, ο εργοδοτης περικοψε αυτες τις μερες για τον υπολογισμο του Δωρου Πασχα. Μπορω ν κανω καπου αιτηση να τα βαλει ο ΕΦΚΑ ? Τα χανω? (δεν βρηκα κατι σχετικο ,μονο για αναρρωτικη ειχε) . Σιγουρα ειναι αστειο ποσον αλλα νταξει , αν μπορω να τα παρω γτ οχι ? ΥΓ 9 μερες το22 και 4 τελευταιες του 2021 που δεν μετρανε για τον υπολογισμο του δωρου πασχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα