dimitris_27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 καλησπέρα Υπάρχει λόγος να προτιμήσω το πληκτρολόγιο με Touch ID εφόσον έχω Apple Watch και θα μπορώ να ξεκλειδώνω τον υπολογιστή από αυτό. Δουλεύει καλά το ξεκλείδωμα με Apple Watch σε Mac με M1; Είναι γρήγορο; Σε τι απόσταση πρέπει να βρίσκεται το ρολόι από τον υπολογιστή;
Ribopaido Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, dimitris_27 είπε καλησπέρα Υπάρχει λόγος να προτιμήσω το πληκτρολόγιο με Touch ID εφόσον έχω Apple Watch και θα μπορώ να ξεκλειδώνω τον υπολογιστή από αυτό. Δουλεύει καλά το ξεκλείδωμα με Apple Watch σε Mac με M1; Είναι γρήγορο; Σε τι απόσταση πρέπει να βρίσκεται το ρολόι από τον υπολογιστή; Και τα 2 δουλεύουν εξαιρετικά καλά , εγω προτιμώ το keyboard καθως το έχω συνηθίσει και το χρησιμοποιώ και σε πληρωμές. Ειναι και πανάλαφρο και διαρκεί η μπαταρία του 20+ μερες ανετα. Το ρολόι το ίδιο αλλα καμια φορα τρώει κανενα κολλημα
dimitris_27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Σε ευχαριστώ! Με το ρολόι δεν υπάρχει τρόπος να συμπληρώνει τους κωδικούς από το iCloud Keychain;
M A T R I X Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Στις 30/4/2022 στις 7:41 ΜΜ, dimitris_27 είπε Σε ευχαριστώ! Με το ρολόι δεν υπάρχει τρόπος να συμπληρώνει τους κωδικούς από το iCloud Keychain; Το Apple Watch δουλεύει άψογα με M1 για unlock. Δεν καταλαβαίνω το λόγο να αγοράσει κάποιος το kb με Touch Id. Επίσης με το ρολόι μπορείς να κάνεις unlock όπου χρειάζεται PW, κάνοντας διπλό click στο side button.
dimitris_27 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Πιστεύω πως προορίζεται κυρίως σε αυτούς που δεν έχουν Apple Watch. 4 ώρες πριν, M A T R I X είπε Το Apple Watch δουλεύει άψογα με M1 για unlock. Δεν καταλαβαίνω το λόγο να αγοράσει κάποιος το kb με Touch Id. Επίσης με το ρολόι μπορείς να κάνεις unlock όπου χρειάζεται PW, κάνοντας διπλό click στο side button.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα