Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πρέπει να κανω? Θα ψάξω και αύριο εκεί στο μαγαζί που μάλλον την έχασα. Αν δεν την βρω , τι βήματα πρέπει να κάνω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Allan-Wake είπε

Τι πρέπει να κανω? Θα ψάξω και αύριο εκεί στο μαγαζί που μάλλον την έχασα. Αν δεν την βρω , τι βήματα πρέπει να κάνω

Πας στην αστυνομία να την δηλώσεις και να βγάλεις καινούργια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Κάτι που σκέφτηκα είναι να ειδοποιήσω τις τράπεζες. Τι άλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Κάτι που σκέφτηκα είναι να ειδοποιήσω τις τράπεζες. Τι άλλο?

Εγώ λέω να περιμένεις λίγο ακόμη και να ψάξεις 

Εγώ είχα χάσει πριν καμια δεκαετία την ταυτότητα μου έβγαλα καινούργια και μετά απο 1 μήνα την βρήκα μέσα σε βιβλίο που διάβαζα για την εξεταστική :P  

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

,,,κλοπή πορτοφολιού που την είχες, γιατί αλλιώς πληρώνεις πρόστιμο για την επανέκδοση.

(αν δεν έχει αλλάξει κάτι)

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

^...όχι, εκτός κι αν είναι να την χρησιμοποιήσεις (αν την βρεις) για ταξίδια στο εξωτερικό.

Δημοσ.

http://www.mopocp.gov.gr/index.php?option=ozo_content&lang=GR&perform=view&id=2367&Itemid=365

Με βάζει σε σκέψεις το παραπάνω. Έστω ότι κάποιος έχει την ταυτότητα μου και πηγαίνει στο ταμείο στην eurobank και κάνει ανάληψη σαν να είμαι εγώ. Θα μπορώ να πάω την τράπεζα στα δικαστήρια επειδή δέχτηκε κάποιον άλλο με ληγμένη ταυτότητα?

Δημοσ.

Δήλωσε την απώλεια άμεσα γιατί μπορεί να βρεθείς με κάνα δάνειο στο όνομα σου ή με καμία εταιρεία στην πλατη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Allan-Wake είπε

http://www.mopocp.gov.gr/index.php?option=ozo_content&lang=GR&perform=view&id=2367&Itemid=365

Με βάζει σε σκέψεις το παραπάνω. Έστω ότι κάποιος έχει την ταυτότητα μου και πηγαίνει στο ταμείο στην eurobank και κάνει ανάληψη σαν να είμαι εγώ. Θα μπορώ να πάω την τράπεζα στα δικαστήρια επειδή δέχτηκε κάποιον άλλο με ληγμένη ταυτότητα?

Το παραπάνω με τυπική ισχύ της ταυτότητας (που πρακτικά δεν ισχύει - όλοι, υπηρεσίες, τράπεζες κτλ την δέχονται) τί σχέση έχει με το να πάει με αυτήν κάποιος αλλ'-αντ'-άλλων σε γκισέ τράπεζας και να το παίξει Άλαν Γουέηκ; Και ποιος θα το τολμήσει; Και σε ποια τράπεζα θα ξέρει να πάει; Άσε που θα πρέπει να σου μοιάζει αρκετά (ακόμη κι αν ήσουν 15 στην ταυτότητα) για να το τολμήσει, αλλιώς διακινδυνεύει να βρεθεί μπουζού...Με άλλα λόγια, θα πρέπει (αν όντως την έχασες και δεν στην σούφρωσαν στοχευμένα, πράγμα μάλλον δύσκολο) να έχει όλως τυχαίως πέσει σε χέρια "ειδικού", για να φτάσεις σε σημείο να έχεις τέτοιου είδους πρόβλημα. Και άντε και πες ότι κάποια στιγμή, ΘΑ καταλήξει σε "ειδικά" χέρια : ε θα περάσει καιρός. Κι εσύ μέχρι τότε, θα έχεις φυσικά φροντίσει να έχεις βγάλει νέα, και να ενημερώσεις τράπεζα κλπ.

Πιο πολύ νόημα έχει αυτό που σου είπε ο αποπάνω, να μην βρεθεί σε άλλου είδους ύποπτα μέρη και καταστάσεις. Το να σκέφτεσαι εάν θα,,,μπορέσεις να μηνύσεις την τράπεζα, στερείται λογικής (άσε πού, τί να μηνύσεις; Ας μην την έχανες-ας την ακύρωνες/έβγαζες νέα).

Ή κάτι άλλο έχεις στο μυαλό, ή απλά ρωτάς πράγματα έτσι για να περάσει το βράδυ της Τετάρτης σου...

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...