Προς το περιεχόμενο

Μεταπτυχιακό (Αμερική) ή L1B visa?


ElegantLecture

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Τελειώνω του χρόνου τη σχολή μου (πληροφορική) και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος, ποιος από τους δύο δρόμους είναι σχετικά πιο "εύκολος" για μετανάστευση στις Η.Π.Α ? Ένα μεταπτυχιακό (στον ίδιο τομέα, με ενδιαφέρει το software engineering) ώστε να μπορέσω έτσι να μπω κάπως στην αγορά εργασίας ή ο δρόμος της L1B που θα πρέπει να δουλέψω κάποιον καιρό σε μία εταιρεία πριν μπορέσω να κάνω αίτηση για μεταφορά στα αντίστοιχα γραφεία της στην Αμερική? Γνωρίζετε μήπως εάν υπάρχουν τέτοιες εταιρείες εδώ στην Ελλάδα και κατά πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό εφικτό?

Ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο πιο εύκολος δρόμος, με διαφορά, είναι η πρακτική.

Σου προτείνω μεταπτυχιακό σε καλό Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο και μετά internship σε κάποια εταιρία στις ΗΠΑ. Τελειώνοντας, κάνεις συζητήσεις για να μείνεις μόνιμα. Βίζες κτλ, τα αναλαμβάνουν αυτοί.

Η αλήθεια είναι πως τα αποπάνω είναι αρκετά πιο εύκολα κατά το διδακτορικό (όπου και ξέρω ότι γίνεται όπως τα γράφω). Έχω ακούσει και έχω δει/διαβάσει όμως και ανοίγματα για MSc επίπεδο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Πηγαινε απευθειας ηπα. Ουτως η αλλως στρατο δεν σε κοβω να θες να κανεις. Αν σε παιρνει να πληρωσεις διδακτρα εφυηες για ηπα και μην ξανακοιταξεις πισω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...