Προς το περιεχόμενο

Steam και μεταπώληση


philos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Έχω σκοπό να εγκαταστήσω το Steam στο PC μου (πρώτη φορά, δεν έχω ξανά ασχοληθεί) και να αγοράσω κάποια steam serial keys για παιχνίδια.

Η ερώτησή μου είναι, τι πρέπει να προσέξω αν θελήσω κάποια στιγμή να μεταπωλήσω σε αγγελίες το account μαζί με όλα τα παιχνίδια. Υποθέτω το serial key συνδέεται αποκλειστικά με το λογαριασμό. πχ να βάλω ως e-mail εγγραφής έναν νέο μη χρήσιμο σε μένα λογαριασμό κτλ. Γίνεται αυτό;

Επεξ/σία από philos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πώληση λογαριασμού στο Steam απαγορεύεται. Από τη στιγμή που θα εξαργυρωθεί κάποιος κωδικός, το παιχνίδι μένει στο λογαριασμό σου του Steam και δε μπορεί να μεταβιβαστεί. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με το λογαριασμό είναι να τον δώσεις σε κάποιο γνωστό όπως είναι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως τότε με συμφέρει να αγοράζω PC Games σε discs όπως κάνουμε και με τις παιχνιδομηχανές; Αν υφίσταται κάτι τέτοιο από τη πλευρά των υπολογιστών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, γιατί σχεδόν όλα τα παιχνίδια πλέον απαιτούν ενεργοποίηση σε κάποια ψηφιακή υπηρεσία (Steam, Origin, Uplay κλπ). Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις το κλείδωμα και το DRM είναι να τα αγοράσεις από το GOG, όπου όμως η βιβλιοθήκη του δεν έχει πολλά ΑΑΑ παιχνίδια. Προσανατολίζεται σε λίγο παλιότερους κλασσικούς τίτλους, σύγχρονους από ανεξάρτητα στούντιο, παλιά παιχνίδια και επερχόμενα ανεξάρτητα. Ανάλογα με τα γούστα σου θα καλυφθείς περισσότερο ή λιγότερο αλλά σε καμία περίπτωση μην περιμένεις να βρεις τα πάντα.

https://www.gog.com/

Το GOG σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις το παιχνίδι σα setup.exe και να το κρατήσεις στο σκληρό σου ή να το εγκαταστήσεις όπου θες, χωρίς έλεγχο ή υπηρεσία, όπως γινόταν παλιά. Θα σε ενθάρρυνα να το ψάξεις λίγο γιατί αν εξαιρέσεις ΑΑΑ έχει πολύ καλή βιβλιοθήκη.

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...