Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Εδώ με τα μάστερ σεφ κάναμε τον μάγειρα σεφ και υψηλού επιπέδου επιστήμονα. Μαλιστα "Σεφ", ναι "σεφ", παρακαλώ"σεφ"

Βρε άι στο διάολο εμείς πανεπιστήμια βγάλαμε και μας έχουν στο περιθώριο .

Κάτσε μες στον ιδρώτα σου μέσα στο καμίνι της ψησταριάς και άσε τα λουσα και τα "σεφ"

22 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Είτε μάγειρας είτε σεφ, είτε όπως θέλεις να το πεις, σε κάθε κουζίνα τρως σκατό. Ούτε λουσα, ούτε τατουάζ, ούτε μπράτσα, μόνο λίγδα και καπνα.

spacer.png

Επεξ/σία από Pa0ki
  • Like 2
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι κραζετε τους μπαριστα να γνωριζετε οτι λιγοι μπορουν τον κακης ποιοτητας καφε να τον κανουν να πινεται. Χρειαζεται καποιες γνωσεις δεν ειναι απλα παταω το κουμπακι στη μηχανη και βγηκε ο καφες. Αυτοι που ειναι καλοι σε αυτο βγαζουν πολυ καλα χρηματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Οσοι κραζετε τους μπαριστα να γνωριζετε οτι λιγοι μπορουν τον κακης ποιοτητας καφε να τον κανουν να πινεται. Χρειαζεται καποιες γνωσεις δεν ειναι απλα παταω το κουμπακι στη μηχανη και βγηκε ο καφες. Αυτοι που ειναι καλοι σε αυτο βγαζουν πολυ καλα χρηματα.

Δηλαδη ο καλος μπαριστα ειναι καλος επειδη σου σερβιρει σκουπιδια με ωραια γευση; Για καλο το λες αυτο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Predatorkill είπε

δε κράζουμε τους μπαρίστα ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ (έτσι κεφαλαία για να πονάει ρε ψωνάρες).

Για όλα τα πράγματα χρειάζονται γνώσεις. Και πλακάκια να περάσεις θέλεις γνώσεις αλλιώς καταλήγεις να ανοίγεις θέμα στο Insomnia. Αλλά ο πλακατζής δεν είναι τόσο in. Δεν έχει την αίγλη ενός ημίθεου μπαρίστα. Ο μπαρίστα σκατά πιάνει, νεκταρ γίνεται. Παρεπιπτόντως και βοθρατζής να γίνεις θέλεις γνώσεις και νομίζω είναι χρησιμότερο επάγγελμα

Το θέμα όπως είπα είναι το πως παρουσιάζει ο καθένας τη δουλειά του. Εκεί πατάνε όσοι κράζουν. Κανείς δεν έχει θέμα με το επάγγελμα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν με πειράζει καθόλου αν λέγονται barista, mixologist δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Καπιταλισμό έχουμε και το μάρκετινγκ και το παπατζιλίκι είναι απο τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του. Κλάδοι ολόκληροι βασίζονται πάνω σε αυτό. Ο καθένας θα προσπαθήσει να πουλήσει τον εαυτό του ή την εταιρεία του όσο πιο πολύ μπορεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...