Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1


mic2mic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έφτασε επιτέλους η ώρα που η υφήλιος περίμενε με κομμένη την ανάσα! Παρά τον αντιπερισπασμό που μας γίνεται από μια δήθεν δημοφιλή διοργανωσούλα που λέγεται Eurovision, και παρά την αισχρή πρακτική τους να ορίσουν ως ημέρα διεξαγωγής του γελοίου διαγωνισμού τους την ίδια ημέρα που ξεκινά και ο δικός μας, και παρά τις ύπουλες, παραπειστικές, έωλες, προβοκατόρικες, παραπλανητικές και ιταμές μεθοδεύσεις των ισχυρών του πλανήτη ώστε να μετατοπίσουν το άδολο ενδιαφέρον του απλού λαού από το μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός της Forumvision προς τις δικές τους σκοτεινές, ποταπές και θλιβερές εκδηλώσεις, εντούτοις εμείς βροντοφωνάζουμε "παρών" και διατρανώνουμε την αμετάκλητη προσήλωσή μας στον ένα και μοναδικό διαγωνισμό τον οποίον οι απανταχού πολίτες, εργαζόμενοι, μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι, εφοπλιστές, εργοστασιάρχες, πυροσβέστες, λιμενικοί, τοπογράφοι-μηχανικοί, εκτελωνιστές, χειριστές βαρέων μηχανημάτων και φιλοτελιστές έχουν αναγνωρίσει ως τον ανόθευτο, γνήσιο και αδιαπραγμάτευτο εκπρόσωπο της λαϊκής βούλησης όσον αφορά την υψηλής ποιότητας πνευματική, καλλιτεχνική, πολιτιστική και κοινωνική διαπαιδαγώγηση τόσο του λούμπεν προλεταριάτου όσο και της μπλαζέ διανόησης και του αδυσώπητου κεφαλαίου.

Μετά λοιπόν από αυτήν την απαραίτητη εισαγωγή (η οποία πάντως δεν ήταν ούτε μεγαλύτερη ούτε χειρότερη από αυτές της Eurovision), αντιγράφω από το προηγούμενο παιχνίδι: 
H Forumvision είναι ένας μουσικός διαγωνισμός που αποτελείται από 12 γύρους. Σε κάθε γύρο οι παίκτες επιλέγουν ένα τραγούδι και έτσι σχηματίζεται μια λίστα με τόσα τραγούδια όσοι και παίκτες. Στη συνέχεια οι παίκτες βαθμολογούν τα τραγούδια με το σύστημα της Eurovision (12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 και τα υπόλοιπα μηδενικά), χωρίς να γνωρίζουν βέβαια ποιός έστειλε το κάθε τραγούδι. Είναι πιο ενδιαφέρον αν γράφουν και κάποιο σύντομο σχόλιο για το κάθε τραγούδι που βαθμολογούν. Ύστερα δημοσιεύονται τα αποτελέσματα μαζί με τα σχόλια, και πάμε για τον επόμενο γύρο. Νικητής ανακηρύσσεται αυτός ο οποίος έχει συγκεντρώσει την μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία μετά το πέρας των 12 γύρων. Συνήθως τα παιχνίδια ολοκληρώνονται σε διάστημα περίπου 4 μηνών.

Στο παιχνίδι που ξεκινά τώρα υπάρχει προθεσμία 7 ημερών για την βαθμολόγηση του κάθε γύρου. 2 μέρες μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων του κάθε γύρου, ξεκινά ο επόμενος. Οι παίκτες έχουν 5 μέρες επιπλέον χρόνου ο καθένας για ολόκληρο το παιχνίδι, σε περίπτωση που δεν προλαβαίνουν να βαθμολογήσουν εντός προθεσμίας. Αν κάποιος παίκτης δεν βαθμολογήσει κάποιον γύρο εντός προθεσμίας, το τραγούδι του δεν θα συμμετάσχει στον επόμενο γύρο. Θα πρέπει να βαθμολογήσει κάποιον επόμενο γύρο ώστε να ξαναρχίσει να συμμετέχει κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και αν ξεχάσει να βάλει τραγούδι για κάποιον γύρο: Ο γύρος διεξάγεται χωρίς αυτόν, αλλά τον βαθμολογεί κανονικά και συμμετέχει από τον μεθεπόμενο.

Η υποβολή τραγουδιών, η βαθμολόγηση, τα σχόλια, η αίτηση έξτρα χρόνου κτλ γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω της σχετικής εφαρμογής. Από την έναρξη του παιχνιδιού και μετά, η έναρξη και η λήξη των γύρων, η δημοσίευση των αποτελεσμάτων, η μέτρηση του έξτρα χρόνου κτλ γίνονται αυτόματα από το πρόγραμμα. Το πολυπληθές ακροατήριο μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη του παιχνιδιού μέσω της guest σελίδας: https://forumvision.github.io/insomnia/game.html Περισσότερες λεπτομέρειες για την λειτουργία της σελίδας στο help page που υπάρχει εντός αυτής (πατάτε το ερωτηματικό πάνω αριστερά).

Οι συμμετέχοντες σ'αυτό το παιχνίδι είναι 23:  Agent_Orange (AGE),  Conan2046 (CON), drh (DRH), emmanuel1960 (EMM), ErasmiaKale (ERA), Ferelpis (FER), Gabriel1 (GAB), GBorb (GBO), gilles68 (GIL), JennyP (JEN), jimmy213 (JIM), judge_manos (JUD), lila19 (LIL), lovesucks (LOV), MaXmaD (MAX), mic2mic (MIC), Mrs. Hyde (MRH), nomainline (NOM), NovaLacertae (NOV), ozoozo (OZO), siss400 (SIS), struggle (STR), triplex1 (TRI).

Λόγω των πολλών νέων παικτών αποφασίστηκε η λίστα με τα υποβληθέντα τραγούδια να ξεκινήσει από το μηδέν. Τα τραγούδια που έχουν υποβληθεί στα προηγούμενα 10 παιχνίδια είναι διαθέσιμα στην σελίδα του προηγούμενου παιχνιδιού (https://forumvision.github.io/bwgt/game.html) αν πατήσετε στη νότα πάνω αριστερά. Ή κατευθείαν σε αυτό το λινκ: https://forumvision.github.io/bwgt/allSongs.html

Καλό θα ήταν οι νέοι παίκτες να είναι προετοιμασμένοι για την πιθανότητα να είναι στις τελευταίες θέσεις, όσο κι αν πιστεύουν ότι το τραγούδι τους είναι το απόλυτο αριστούργημα (οι παλιοί έχουν πάθει και έχουν μάθει). Επίσης να μην παίρνουν προσωπικά τα πιθανώς απαξιωτικά σχόλια για τα τραγούδια τους - είναι κι αυτό μέρος της διασκέδασης. Μόνο ο διαχειριστής μπορεί να δει από πριν ποιός παίκτης έβαλε το κάθε τραγούδι (και προσωπικά όταν παίζω προτιμώ να βλέπω τα αποτελέσματα μαζί με όλους τους υπόλοιπους). Επίσης καλό θα ήταν να μην δείχνουμε ξεκάθαρα στο thread του παιχνιδιού ποιά τραγούδια μας άρεσαν και ποιά όχι κατά τη διάρκεια της βαθμολόγησης. Γι’αυτό υπάρχουν τα σχόλια και πιθανώς συζήτηση μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων. Τα υπονοούμενα είναι καλοδεχούμενα, αλλά ας μη χαλάμε την έκπληξη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

Και τέλος, μην ξεχνάτε: Είτε πέσει το φόρουμ, είτε γίνουν μπαν κάποιοι παίκτες, είτε κλειδώσει το θέμα, είτε γίνει πυρηνικός πόλεμος, το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά μια που τα πάντα γίνονται μέσω της εφαρμογής. Αν χρειαστεί, ο moderator μπορεί να επικοινωνήσει με τους παίκτες μέσω της εφαρμογής, π.χ. για να υποδείξει εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας (θα εμφανιστεί ένα κόκκινο πλαίσιο με τα σοφά του λόγια.)

Γύρω στις 12 θα δημοσιευτεί ο πρώτος γύρος.
 

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Untitled.png.d2638115b136ecbf3d51d2b6c4b52e6f.png

Κάτι που δεν γίνεται αμέσως αντιληπτό είναι ότι μπορείτε κάνοντας διπλό κλικ στα κενά δίπλα από τα τραγούδια, να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή του τραγουδιού αυτής της σειράς. Αν κάνετε κλικ πάνω στον ίδιο τον τίτλο, ανοίγει ξεχωριστό tab στο youtube. Αλλά αν κάνετε διπλό κλικ στα μαύρα τετράγωνα, ξεκινάει να παίζει το κομμάτι μέσα στην εφαρμογή (την πρώτη φορά μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε το play και στο παράθυρο του youtube).

  • Like 3
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, GBorb είπε

Βλεπω απο ολα εχει ο μπαξες. 

Παμε γερα

 

μπαξες ειναι , να μην εχει?

Εχω την εντυπωση οτι ο Sin Boy ειναι αναμεσα μας , μας παρακολουθει!!!

Ολοι σας και μονος μου , σας εχω για πλακα!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι μια ικανοποίηση φαντάζομαι ότι αυτοί που έχουν βάλει τραγούδια που στα αυτιά μου είναι ανυπόφορα αισθάνονται το ίδιο για τα δικά μου τραγούδια. 🤪

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

τριπλεξ μποι το νουσου

εβαλα τα κουλούρια μου ήδη για τα υπόλοιπα θα διαλογιστώ αργότερα

 

ωραια τωρα ξερω ποιος ψηφισε

5 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Είναι μια ικανοποίηση φαντάζομαι ότι αυτοί που έχουν βάλει τραγούδια που στα αυτιά μου είναι ανυπόφορα αισθάνονται το ίδιο για τα δικά μου τραγούδια. 🤪

και που καταλαβαινεις τι ακουνε τα αυτια του καθενος , εγω πχ οτι και να βαλεις θα τ'ακουσω , μη μπερδευεσαι

Επεξ/σία από triplex1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Περιμένω σχόλιο αρχιμοδεράτορα (vol. II) για Sin Boy. Ξεκάθαρα. 

Big Brother Popcorn GIF by Pop TV

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Να ρωτήσω μιας κ αναφέρθηκε στο αρχικό ποστ..Αν φάμε μπαν μπορούμε να συνεχίσουμε στο παιχνίδι;;

Καλη επιτυχία σε όλους.

*Γιατί γελάτε βρε παιδιά.🤔🤔🤔🤔..Ήταν σοβαρή η ερώτηση μου..😐😐😐.δεν εννοούσα το bun(ψωμάκι) μα το ban(απαγόρευση.)🙄🙄🙄

Επεξ/σία από lovesucks
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
2 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Καλησπέρα.

Να ρωτήσω μιας κ αναφέρθηκε στο αρχικό ποστ..Αν φάμε μπαν μπορούμε να συνεχίσουμε στο παιχνίδι;;

Καλη επιτυχία σε όλους.

Το link τού παιχνιδιού είναι ανεξάρτητο του insomnia. Μπορείς μια χαρά να έχεις πρόσβαση. Και το εδώ θέμα το βλέπεις σαν επισκέπτης. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιος βαθμολόγησε ήδη! Ονόματε δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε, ο triplex1 είναι, αυτός με το σκυλάκι στη φωτό, θα τον βρείτε "Τοποθεσία Σκυδρα--Θεσ/νικη... και στα γυρω βουνα!!!".

Τα ακούμε βρε, έστω μισή φορά, τα κομμάτια...βαθμολόγησες σε μια ώρα 22 κομμάτια 😝 

1 ώρα πριν, lovesucks είπε

Αν φάμε μπαν μπορούμε να συνεχίσουμε στο παιχνίδι;;

μην αγχώνεσαι, κι εγώ τα Χριστούγεννα έφαγα κουραμπιέδες και συνέχισα κανονικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Μετά από 2ωρη ακρόαση, κατάφερα και ψήφισα. Νιώθω λες και με ξεγέννησαν σε τρίδυμα. 

Εκτίμησα κι αγάπησα λίγο παραπάνω τα άτομα που 'χουμε κοινό μουσικό γούστο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...