johnyb98 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Καλημέρα. Ο λογαριασμός τής Δ.Ε.Η. ήρθε €950,00!!! Ρεύμα που φυσικά δεν ξόδεψα. Δυστυχώς, δεν έχω να τα δώσω όλα. Τί εναλλακτικές πληρωμής υπάρχουν; Έχω ακούσει για δόσεις ή να βάζεις όσα μπορείς, κ.λπ. Ισχύουν; Όσο περισσότερες πληροφορίες, τόσο καλύτερα. Πολύτιμη η βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ!!
bill999r Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Βσζε όσα μπορείς. Όλοι έτσι κάνουν. Εναλλακτικά αν έχεις πιστωτική το πληρώνεις κ βάζεις άτοκες δόσεις. Με Πειραιώς νομίζω γίνεται
korakios Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Ρεύμα που φυσικά δεν ξόδεψα. αν βγήκε έναντι το αγνοείς και πληρώνεις τον εκκαθαριστικό. Δώσε τις κιλοβατώρες μέσω ΔΕΔΔΗΕ ή έστω ebill 1
takoulou Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Καλημέρα. Ο λογαριασμός τής Δ.Ε.Η. ήρθε €950,00!!! Ρεύμα που φυσικά δεν ξόδεψα. Δυστυχώς, δεν έχω να τα δώσω όλα. Τί εναλλακτικές πληρωμής υπάρχουν; Έχω ακούσει για δόσεις ή να βάζεις όσα μπορείς, κ.λπ. Ισχύουν; Όσο περισσότερες πληροφορίες, τόσο καλύτερα. Πολύτιμη η βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ!! Καλημέρα... Μπορείς να κάνεις έναν διακανονισμό... Πάρε ένα τηλέφωνο... Γίνεται και από εκεί... Δωρεάν είναι 8009001000 1
Bitbit Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Καλημέρα. Ο λογαριασμός τής Δ.Ε.Η. ήρθε €950,00!!! Ρεύμα που φυσικά δεν ξόδεψα. Δυστυχώς, δεν έχω να τα δώσω όλα. Τί εναλλακτικές πληρωμής υπάρχουν; Έχω ακούσει για δόσεις ή να βάζεις όσα μπορείς, κ.λπ. Ισχύουν; Όσο περισσότερες πληροφορίες, τόσο καλύτερα. Πολύτιμη η βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ!! Τι εννοείς δεν ξόδεψες; Κάνανε λάθος στη μέτρηση; Σε εμένα είχε γίνει αυτό, τους έστειλα φωτογραφία του μετρητή και το διόρθωσαν. Θα το άφηνα και θα το πλήρωνα, δε με πειραζε αλλά η διαφορά ήταν πολλαπλάσια. Αλλά αν εννοείς την ρήτρα τότε.... 30 λεπτά πριν, bill999r είπε Βσζε όσα μπορείς. Όλοι έτσι κάνουν. Εναλλακτικά αν έχεις πιστωτική το πληρώνεις κ βάζεις άτοκες δόσεις. Με Πειραιώς νομίζω γίνεται Αυτό πρέπει να γινόταν πριν καμιά 10ρια χρόνια. Τώρα δε νομίζω να γίνεται από καμία τράπεζα. Αν κάποιος ξέρει ας ενημερώσει. Κατά τ αλλά, βάζε ο,τι μπορείς να φαίνεται ότι υπάρχει μια κίνηση. Ξέρω άτομα που λειτουργούν έτσι. Κανονικά τι λογαριασμός σου έρχεται;
petrakiskap Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Τι είδος λογαριασμός είναι αυτός καταρχάς;; Εναντι ή εκκαθαριστικός;; Αν είναι έναντι μην δώσεις σημασία, δώσε δικές σου μετρήσεις στην επομενη ημερομηνία, ωστε αν δεν έρθει ο δεδδηε , να μετρήσουν οι δικές σου ενδείξεις, οπότε έτσι θα βγει λογαριασμος και θα πληρώσεις αυτές που έκαψες μόνο. Αν τώρα ειναι εκκαθαριστικός , τότε ή βάζεις όσα μπορείς και στον επόμενο αναγκαστικά βάζεις όλο το υπόλοιπο για να μην έχεις θέμα διακοπής (θα έχεις και τον τρέχοντα βέβαια) ή αλλιώς διακανονισμό. Αν τώρα έχεις και διακανονισμό και είναι και εκκαθαριστικός ( για να πάρουμε και αυτη την περίπτωση) τότε δεν έχεις επιλογή άλλου διακανονισμού παρά μονο πληρωμής του ποσού . Μου είπαν βέβαια οτι μπορεις να βάλεις οσα έχεις και το πολύ πριν την επομενη δόση του διακανονισμού να έχεις βάλει και το υπόλοιπο ποσό) αλλά επειδή δεν το ξέρω προσωπικά, δεν θα το πρότεινα , εκτός και αν υπάρχει γραπτή δέσμευση.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Αν κάνεις διακανονισμό πρέπει να πληρώνεις την δόση αλλά και τον λογαριασμό που έρχεται αλλιώς χάνεται ο διακανονισμός .
petrakiskap Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν κάνεις διακανονισμό πρέπει να πληρώνεις την δόση αλλά και τον λογαριασμό που έρχεται αλλιώς χάνεται ο διακανονισμός . Και εγώ αυτο γνωρίζω , αλλά αυτό μου είπαν και για αυτό το μεταφέρω . Και μάλιστα δύο διαφορετικοι υπάλληλοι, επειδή μου έκανε και εμένα εντύπωση οταν το άκουσα την πρώτη φορά . Παρόλα αυτά, τονίζω ξανα, ότι δεν θα το συνιστούσα σε καμια περίπτωση, ειδικά αν δεν υπάρχει και γραπτή δέσμευση + το ότι μαζεύονται πολλά έτσι και εύκολα χάνεται η μπάλα και μπορει να έχεις σοβαρό θέμα.. Μακάρι έναντι να εννοεί ο φίλος, ή στην χειρότερη αν ειναι εκκαθαριστικος , να μην έχει άλλον διακανονισμο, ώστε να μπορεί να το βάλει έτσι. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από petrakiskap
Dr_Pepper Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Μπορείς να κάνεις έναν διακανονισμό... Πάρε ένα τηλέφωνο... Γίνεται και από εκεί... Δωρεάν είναι 8009001000 Και όταν του έρθει (που θα του έρθει) πάλι 950 ο λογαριασμός μετά θα έχει 2 επιλογές α) να μην πληρώσει, να σπάσει ο διακανονισμός και να χρωστάει καμιά 1500 (όχι 1900 γιατί πες έδωσε προκαταβολή και μια δυο δόσεις βαριέμαι να δω το ποσό της προκαταβολής και να μετράω κατα προσέγγιση το 1500) β) να πρέπει να πληρώσει 950 + την δόση που θα πέσει εκείνο τον μήνα οπότε για να μην έχει τώρα να πληρώσει 950 δεν νομίζω να έχει σε λίγους μήνες 1100 ας πούμε . Και αυτό γιατί δεν γίνεται να κάνεις ξανά διακανονισμό αν πρώτα δεν πληρώσεις εξ ολοκλήρου τον πρώτο που ειναι μέγιστη βλακεία γιατί πχ 950 +950 (όσα ήδη χρωστάει και όσα λέω εγώ ότι θα του έρθουν στον επόμενο) = 1900. Αν τώρα χρωστούσε ακόμη και 7000 ευρώ θα δεχόταν η ΔΕΗ διακανονισμό μια χαρά χωρίς κανένα θέμα ή παρακαλετό .... Απλά ειναι τέρμα χαζό το σύστημα που έχει αυτή την "τρικλοποδιά" να μην μπορείς να συμψηφίσεις τον μελλοντικό λογαριασμό (έστω πληρώνοντας και 2η προκαταβολή ) με τον ήδη τρέχοντα διακανονισμό ή να μην ζητήσεις έστω "προκαταβολικά" να κάνεις διακανονισμό για μεγαλύτερο ποσο (έτσι ώστε να είσαι καλυμμένος για τον μελλοντικό λογαριασμό ) ---------------------------------------------- Τρέχα γύρευε τι θα γίνει έτσι όπως τα κάνανε .... Target Model Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από Dr_Pepper
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Τι σημαινει οτι δεν το εκαψες ? Λαθος ενδειξεις εχει ο λογαραισμος ? Υπαρχει ληξιπροθεσμο στον λογαριασμο ? Τρεξε για διακανονισμο γιατι ο κινδυνος δικοπης ειναι παραπανω απο πιθανος . Δεν ισχυει οτι στον εναντι δεν το κοβουν .
Stefanos683 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 22 ώρες πριν, johnyb98 είπε Καλημέρα. Ο λογαριασμός τής Δ.Ε.Η. ήρθε €950,00!!! Ρεύμα που φυσικά δεν ξόδεψα. Δυστυχώς, δεν έχω να τα δώσω όλα. Τί εναλλακτικές πληρωμής υπάρχουν; Έχω ακούσει για δόσεις ή να βάζεις όσα μπορείς, κ.λπ. Ισχύουν; Όσο περισσότερες πληροφορίες, τόσο καλύτερα. Πολύτιμη η βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ!! φρικτοι λογαριασμοι, πρεπει να γινει πατεντα να πληρωθουν μετα απο πολλους μηνες. αλλιως θα κοπουν πολλα ρολογια. τετοιες τιμες ειναι εκτος πρακτικης αμεσης καλυψης.
orionas Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Απλά για να ενημερώσω, η ρήτρα αναπροσαρμογης ειναι αποτελεσμα του εφαρμογης του νόμου περι χρηματιστηρίου ενέργειας.Παραθετω τον υπερσύνδεσμο http://www.opengov.gr/minenv/?p=8945 . 1
valadsk Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ένα πράγμα θα πω εγώ λογαριασμός 700, εισόδημα 500. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από valadsk 1 1
takoulou Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, valadsk είπε ένα πράγμα θα πω εγώ λογαριασμός 700, εισόδημα 500. Λογαριασμός μεγάλος.. Αλλά μήπως υπάρχουν μεγάλες καταναλώσεις... Αλλά όπως οι λογαριασμοί τελευταία θα έχει και κάποια ρήτρα..
gatz1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Στις 14/5/2022 στις 11:50 ΠΜ, johnyb98 είπε Καλημέρα. Ο λογαριασμός τής Δ.Ε.Η. ήρθε €950,00!!! Ρεύμα που φυσικά δεν ξόδεψα. Δυστυχώς, δεν έχω να τα δώσω όλα. Τί εναλλακτικές πληρωμής υπάρχουν; Έχω ακούσει για δόσεις ή να βάζεις όσα μπορείς, κ.λπ. Ισχύουν; Όσο περισσότερες πληροφορίες, τόσο καλύτερα. Πολύτιμη η βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ!! Καλημέρα.Βάλε το ποσό χωρίς την ρήτρα αναπροσαρμογής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα