Nikcv Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Κάποιες ερωτήσεις όποιος γνωρίζει σχετικά με τον αριθμός παροχής... Κάνω να ανοίξω ένα λογαριασμό σε site της protergia εκεί που λέει να βάλω αριθμός παροχής βάζω αυτόν που βρίσκουμε στο ρολόι έτσι δεν ειναι;, το θέμα ειναι πως στο ρολόι στη καρφωμένη ταμπελίτσα ειναι 8 ψηφία, ενώ στο λογαριασμό που μου στείλανε σε χαρτί να πληρώνω έχει γεν συνολικά 12 και τα γράφουν έτσι στο χαρτί 9 33214589-03 5 ενώ στο ρολόι κάτω στη ταμπελίτσα 33214589 ...τα βάζω όλα όπως ειναι στο χαρτί η μόνο το 8 ψηφίο νούμερο της ταμπελίτσας, επίσης ισχύει πως αν φτιάξω λογαριασμό παύουν να στέλνουν το λογαριασμό πληρωμής σε χαρτί;
takoulou Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, Nikcv είπε Κάποιες ερωτήσεις όποιος γνωρίζει σχετικά με τον αριθμός παροχής... Κάνω να ανοίξω ένα λογαριασμό σε site της protergia εκεί που λέει να βάλω αριθμός παροχής βάζω αυτόν που βρίσκουμε στο ρολόι έτσι δεν ειναι;, το θέμα ειναι πως στο ρολόι στη καρφωμένη ταμπελίτσα ειναι 8 ψηφία, ενώ στο λογαριασμό που μου στείλανε σε χαρτί να πληρώνω έχει γεν συνολικά 12 και τα γράφουν έτσι στο χαρτί 9 33214589-03 5 ενώ στο ρολόι κάτω στη ταμπελίτσα 33214589 ...τα βάζω όλα όπως ειναι στο χαρτί η μόνο το 8 ψηφίο νούμερο της ταμπελίτσας, επίσης ισχύει πως αν φτιάξω λογαριασμό παύουν να στέλνουν το λογαριασμό πληρωμής σε χαρτί; Ο αριθμος παροχης εχει οκτω ψηφια συμφωνα με τον Δεδδηε..33214589 Τα αλλα δεν σε νοιαζουν.. 1
Nikcv Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, takoulou είπε Ο αριθμος παροχης εχει οκτω ψηφια συμφωνα με τον Δεδδηε..33214589 Τα αλλα δεν σε νοιαζουν.. Σε ευχαριστώ πολύ! Για το άλλο ισχύει πως αν ανοίξω το λογαριασμό,σταματάνε να στέλνουν λογαριασμό ρεύματος στην διεύθυνση ?
takoulou Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Nikcv είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Για το άλλο ισχύει πως αν ανοίξω το λογαριασμό,σταματάνε να στέλνουν λογαριασμό ρεύματος στην διεύθυνση ? Να ανοιξεις λογαριασμο;; Τι εννοεις;; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από takoulou
Nikcv Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Να ανοιξεις λογαριασμο;; Τι εννοεις;; Στo myprotergia λογαριασμό για να βλέπω την κατανάλωση, ίσως και για να δηλώνω τα kw , ρωτάω σε περίπτωση μήπως με την ενεργεία αυτή σταματήσουν να στέλνουν το λογαριασμό ρεύματος στην διεύθυνση(με χαρτιά εννοώ) κάπου το είχα ακούσει αν γνωρίζεις...
takoulou Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Nikcv είπε Στo myprotergia λογαριασμό για να βλέπω την κατανάλωση, ίσως και για να δηλώνω τα kw , ρωτάω σε περίπτωση μήπως με την ενεργεία αυτή σταματήσουν να στέλνουν το λογαριασμό ρεύματος στην διεύθυνση(με χαρτιά εννοώ) κάπου το είχα ακούσει αν γνωρίζεις... Παρε τηλεφωνο να μαθεις τι γινεται...Καλυτερα να τα δηλωνεις στον Δεδδηε...
Nikcv Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Ένας γνωστός μου το είπε ,αυτός το κάνει μέσω myprotergia γιατί του κάναν υπερχρεώσεις γιαυτό ρωτάω.🙂
takoulou Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Nikcv είπε Ένας γνωστός μου το είπε ,αυτός το κάνει μέσω myprotergia γιατί του κάναν υπερχρεώσεις γιαυτό ρωτάω.🙂 Ασε τι σου λεει ο γνωστος σου, φιλος , διπλανος... Ρωτησε το...Τωρα πηγες στην εταιρεια; Δεν ρωτησες; 1
Nikcv Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, takoulou είπε Ασε τι σου λεει ο γνωστος σου, φιλος , διπλανος... Ρωτησε το...Τωρα πηγες στην εταιρεια; Δεν ρωτησες; Νομίζω κάνα χρόνο θα ειναι ...ειναι των δικών μου το όνομα , ο γνωστός μου έχει και αυτός στην protergia γιαυτό το ανέφερα.Θα ρωτήσω πάντως, σε ευχαριστώ ξανά. 🙂
ekrepali Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Ή θα βάλεις τον 9ψήφιο 933214589 ή τον 11ψήφιο 93321458903
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα