mourouzis2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Γεια σε όλους, Ενδιαφέρομαι να ενοικιάσω ένα οικογενειακό αυτοκίνητο αρχές Σεπτεμβρίου από Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερο ταξίδι στα Σκόπια. Με μια γρήγορη αναζήτηση, εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτου με καλές τιμές δεν προσφέρουν την πρασινή κάρτα, οι ίδιοι μου πρότειναν να απευθυνθώ στις μεγάλες (Europcar, Hertz κοκ). Αυτές φυσικά είναι αρκετά ακριβές. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ο ίδιος μια πιο φτηνή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη που να παρέχει και πράσινη κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Bitbit Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, mourouzis2005 είπε Γεια σε όλους, Ενδιαφέρομαι να ενοικιάσω ένα οικογενειακό αυτοκίνητο αρχές Σεπτεμβρίου από Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερο ταξίδι στα Σκόπια. Με μια γρήγορη αναζήτηση, εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτου με καλές τιμές δεν προσφέρουν την πρασινή κάρτα, οι ίδιοι μου πρότειναν να απευθυνθώ στις μεγάλες (Europcar, Hertz κοκ). Αυτές φυσικά είναι αρκετά ακριβές. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ο ίδιος μια πιο φτηνή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη που να παρέχει και πράσινη κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. δε ξέρω να προτείνω αλλά σίγουρα μη περιμένεις φθηνή τιμή για κάτι τέτοιο. Σε εξωτερικό που ξέρω κι έχω νοικιάσει, για να διασχίσεις άλλη χώρα, έδινες νομίζω τη διπλάσια εγγύηση και δε θυμάμαι καλά τι άλλαζε στις τιμές. έχουν περάσει και χρόνια από την τελευταια φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα