Προς το περιεχόμενο

Περιεργο πρόβλημα με Taiyo Yuden -R και NEC-2500A

red30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@gryllos_001: Λοιπον έγιναν στο διάστημα αυτο πολλές δοκιμές, εγραψα και καμια 20αρια ακομα δισκακια, αλλαξα καλώδια, αλλαξα και συσκευή DVDROM για την ανάγνωση, το ιδιο αποτέλεσμα: ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ στο επιτραπέζιο dvdplayer και οχι 100% σε Decrypt.

Update: βγήκε το καινούργιο 3.2.3.0 Decrypter και δεν έχω πρόβλημα ΠΛΕΟΝ. Οσοι διαβάσανε και ειχαν το παραμικρό παρόμοιο προβλημα ας δοκιμάσουν τη νεα εκδοση κι ας γράψουν εδω τα αποτελέσματα.

@poulinos: :D :D χαχαχα ακου TDK , Maxell .... θα γελάνε και τα πεζοδρόμια, τα TDK που δίνουν τα περισσότερα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μαγαζια ειναι RITEK 2ης ποιότητας και τα Maxell ειναι αυτου του ΙΝΔΙΚΟΥ εργοστασιου που φτιάχνει και τα platinum/silvercircle τελευταία... ---> ΜΗ ΨΩΝΙΖΕΤΕ DVD-R απο πλαισιο+κασσετεμπορική+παππού αν θέλετε ποιότητα.

Update no 2: Εβαλα και το PATCH της MS για το ATAPI.SYS (ver 5.1.2600.1135 xpsp2) , ισως διορθώνει κάποιο πρόβλημα στο συστημα μου.... Σκέφτηκα και για τροφοδοτικό αλλα εχω 525w της herolchi, μαλλον δεν φταιει το ρευμα).

Thanks στους φιλους που απάντησαν! ;)

Δημοσ.

Update no 2: Εβαλα και το PATCH της MS για το ATAPI.SYS (ver 5.1.2600.1135 xpsp2) ' date=' ισως διορθώνει κάποιο πρόβλημα στο συστημα μου....

[/quote']

Mηπως μπορεις να μου δωσεις το λινκ;Αντιμετωπιζω ενα παρομοιο προβλημα κι εψαξα να βρω το αρχειο που αναφερεις αλλα δεν το βρηκα...

Δημοσ.
..Mηπως μπορεις να μου δωσεις το λινκ;Αντιμετωπιζω ενα παρομοιο προβλημα κι εψαξα να βρω το αρχειο που αναφερεις αλλα δεν το βρηκα...
Μα καλά που έψαχνες ρε φίλε, στον κήπο σου;

Mε ένα κλικ το βρήκα...

http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=331958

Δημοσ.

red30, otan les CRC error prospathei na diavasei to dvd kai fainetai na mhn to diavazei 'h paei na kanei decrypt kai kati paei strava?

An einai to 2o tote mporei na ftaei h mnhmh sou.

Mporeis na katevaseis to prime95 apo edw na vevaiwtheis me ena Torture test->blend.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

egw xrisimopoiw taiyo yuden edw kai 4 xronia einai ta kalytera media pou yparxoun me antoxi sto xrono kai poly kales eggrafes. To mono sigouro einai oti den ftaine ta diskakia. Mallon yparxei asymbatotita tis syskeuis sou me ta sygekrimena media. Dokimase na kaneis ena update to firmware tou rewriter sou. pigaine http://www.rpc1.com kai kane download to teleytaio update.

Δημοσ.

xronia polla egw exo ena plextor 716 kai kani papades oti kai na tou doso to kaiei oso gia ta princo ta douleua sti arxi htan ok meta maura xalia otan grafis mia dekada kai ta 4 ta petas ote o kopos egw douleuo traxdata einai ok 10/10 kai taiyo 10/10 ayta:-D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

φιλε red30 εχω ακριβως το ιδιο απιστευτο προβλημα με εσενα,αλλαξα το filmware απο το drive μου και παλι τα ιδια.τι να πω!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...