Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Ψάχνω για ενοικίαση καινούριο σπίτι και έχω βρει ένα που μου αρέσει αλλά έχει το εξής θέμα.

Η πολυκατοικία είναι τριόροφη, κάθε όροφος έχει ένα διαμέρισμα, αυτό που κοιτάζω εγώ είναι στον 2ο. Οι τουαλέτες από όλα τα διαμερίσματα έχουν εξαερισμό, στο δικό μου όταν ανάβει ο από πάνω τον δικό του εξαερισμό περνάει πολύ έντονος θόρυβος στο δικό μου μπάνιο, γενικά και να μιλάνε ακούγεται από τον δικό μου εξαερισμό.

Υπάρχει καμία λύση να μειωθεί έστω ο θόρυβος;

Δημοσ.

Θα αρκεί να αλλάξω τον δικό μου;

4 λεπτά πριν, alexokanenas είπε

να αντικατασταθούν ίσως οι εξαερισμοι με κάτι πιο αθόρυβο... 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, giannis2429 είπε

δυσκολο...μιλαμε για εσωτερικη τουαλετα χωρις παραθυρο ετσι; αλλα και να ακουγεται στο μπανιο σου ο εξαερισμος των αλλων δε βλεπω τι προβλημα υπαρχει

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, czarjuly είπε

δυσκολο...μιλαμε για εσωτερικη τουαλετα χωρις παραθυρο ετσι; αλλα και να ακουγεται στο μπανιο σου ο εξαερισμος των αλλων δε βλεπω τι προβλημα υπαρχει

Ναι.

Είναι κολλητά με το υπνοδωμάτιο με αποτέλεσμα να έρχεται θόρυβος και εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, giannis2429 είπε

δοκίμασε  έναν εξαεριστήρα με κλαπε αν ο υπάρχων δεν έχει  https://elektrofotistiki.gr/product/κλιματισμοσ/εξαερισμός/εξαεριστήρες-οικιακού-τύπου/εξαερ-φ10-mmv-100-105-circle-with-back/    και για να μην αγοράζεις τζάμπα  Πάρε ένα κομματι χαρτί στερέωσε το περιμετρικά με χαρτοταινία και αν δεις διαφορά προχωράς

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Καλημέρα. Ψάχνω για ενοικίαση καινούριο σπίτι και έχω βρει ένα που μου αρέσει αλλά έχει το εξής θέμα.

Η πολυκατοικία είναι τριόροφη, κάθε όροφος έχει ένα διαμέρισμα, αυτό που κοιτάζω εγώ είναι στον 2ο. Οι τουαλέτες από όλα τα διαμερίσματα έχουν εξαερισμό, στο δικό μου όταν ανάβει ο από πάνω τον δικό του εξαερισμό περνάει πολύ έντονος θόρυβος στο δικό μου μπάνιο, γενικά και να μιλάνε ακούγεται από τον δικό μου εξαερισμό.

Κατ' αρχήν πρέπει να δεις εάν έχει τρεις σωλήνες,  ή μια και έχει ενώσει όλα τα μοτέρ στην ίδια. Λίγο δύσκολο αλλά έχουμε δει θαύματα. Εάν είναι έτσι,  τότε ή λύση είναι αυτή που σου πρότειναν και παραπάνω, εξαεριστηρας με κλαπε.  Εάν στη ταράτσα καταλήγουν τρεις σωληνες, τότε δες εάν είναι στο ίδιο ύψος, και σήκωσε τη δική σου πιο ψηλά από τις διπλανές. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...