lazyman Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 καλησπερα! μπηκα σε ενα τριπακι να ψαξω για αλλαγη παροχου ρευματος, περισοτερο για να δω τι παιζει, σε οσες εταιριες εκανα αιτημα, σκιστηκαν να με παρουν τηλεφωνο, αλλα στην ερωτηση να μου στειλουν αναλυτικα την προσφορα σε ενα mail για να συγκρινω αρνουνταν κατηγορηματικα να μου στειλουν, οτι ολοι ετσι κανουν και οτι θα μου στειλουν το συμβολαιο στο σπιτι και οτι εχω οσο χρονο περιμενει ο κουρριερ για να διαβασω τους ορους του συμβολαιου. σας εχει τυχει κατι αντιστοιχο? το ερωτημα ειναι αν υπαρχει καπου να μπορω να συγκρινω με λεπτομερειες τις προσφορες των παροχων για να μπορω να συγκρινω σωστα το τι με συμφερει
fredd0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Υπαρχει τεραστιο τοπικ εδω που συζητουν το θεμα -> Περα αυτου υπαρχουν aggregators πχ https://allazorevma.gr/ (το εξελ στο προαναφερθεν θεμα εδω ειναι πιο χρησιμο) και οι σελιδες των παροχων οπου μπορεις να διαβασεις την συμβαση που θα υπογραψεις χωρις να περιμενει κανενας κουριερ πανω απο το κεφαλι σου
korakios Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) κατέβασε το excel , αγνόησε το οικιακά με ρήτρα , δες το "υποκατασκευή" επειδή στα κυμαινόμενα (με ρήτρα αναπροσαρμογής) , παίζει ρόλο η άγνωστη τιμή χοντρικής και κρατικής επιδότησης εννοείται οτι βάζεις τιμές που εσύ θεωρείς οτι θα ισχύουν στο μέλλον . το έχω προσυμπληρωμένο με τιμές Απριλίου που άλλαξαν μακρυά απο allazorevma (λόγω συνεργασίας με εταιρίες ,μάλιστα περίοδο που είχε η ΔΕΗ φθηνά σταθερά τα πέταξε απο το site με αστεία δικαιολογία) και απο energycost (λόγω λαθών και μη ενημέρωσης) συνέχεια στο άλλο θέμα Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από korakios
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 ...όποιος αρνήθηκε να σου στείλει προσφορά, πρέπει να μπει σε μαύρη λίστα. Πού είσαι τώρα, σε ποιο πρόγραμμα, αν είναι σταθερό ή κυμαινόμενο, πότε υπέγραψες, με τί όρους (τιμές/πιθανή ποινή αποχώρησης), αν είναι δικό σου σπίτι και αν το έχεις δηλώσει ως πρώτη κατοικία/έχεις δηλώσει τον τί κατανάλωση σε βάθος έτους (μ.ο. μήνα), αν χρησιμοποιείς ηλεκτρισμό για θέρμανση, αν έχεις πολλή κατανάλωση το 2μηνο Ιούλη-Αυγούστου λόγω κλιματιστικού-ων κτλκτλ, και φυσικά, ιδανικά ανέβασε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον τελευταίο εκκαθαριστικό.... Βέβαια, στην παρούσα φάση, όλα αυτά μπορεί και να είναι περιττά, καθώς ο ιδανικός τυφλοσούρτης λέει "ΔΕΗ Γ1 εν αναμονή των νεών μέτρων" (Ιούνιος), και ΜΕΤΑ, βλέπουμε...Αρκεί όπως είπαμε να είναι δηλωμένη 1η κατοικία και να φαίνεται δηλωμένη δίπλα και η παροχή. Αλλιώς μπορεί και να λέει να μείνεις εκεί που είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις