Licosda Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας με την συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου που δημιούργησα στα πλαίσια της Διπλωματικής μου εργασίας για το μεταπτυχιακό μου. Η έρευνα έχει να κάνει με την αλλαγή στις συνήθειες των καταναλωτών λόγω της πανδημίας και αφορά οποιονδήποτε είναι 18 και άνω. Χρειάζεται περίπου 5-8 λεπτά για να συμπληρωθεί και είναι εντελώς ανώνυμο. Δυστυχώς χρειάζομαι απαντήσεις επειγόντως, οπότε θα ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε βοήθεια. Είναι στα Αγγλικά αλλά οι ερωτήσεις είναι απλές. Ευχαριστώ πολύ! https://forms.gle/zjw6S3nruFmvCZDu5 1
panosss567 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Σε μερικές ερωτήσεις πρέπει να συμπληρώσεις όλες τις σειρές αλλά έχει περιορισμό να συμπληρώσεις και μια απάντηση σε κάθε στήλη. Αυτός ο περιορισμός δημιουργεί πρόβλημα γιατί έχεις περισσότερες σειρές σε σχέση με τις στήλες , οπότε έχεις μια στήλη με δύο απαντήσεις και δεν το δέχεται.
Licosda Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, panosss567 είπε Σε μερικές ερωτήσεις πρέπει να συμπληρώσεις όλες τις σειρές αλλά έχει περιορισμό να συμπληρώσεις και μια απάντηση σε κάθε στήλη. Αυτός ο περιορισμός δημιουργεί πρόβλημα γιατί έχεις περισσότερες σειρές σε σχέση με τις στήλες , οπότε έχεις μια στήλη με δύο απαντήσεις και δεν το δέχεται. Είναι έτσι για να τα βάλεις στην ουσία με την σειρά που εχουν σημασία για εσένα. Αλλιώς θα μπορούσες για παράδειγμα να βάλεις δυο πράγματα στην πρώτη θέση, κάτι το οποίο δεν θα βοηθούσε στην απάντηση. Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αυτό που λέω χαχαχα
panosss567 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Σε αυτή πως μπορείς να έχεις απάντηση σε κάθε σειρά αλλά και μια απάντηση σε κάθε στήλη;
Licosda Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, panosss567 είπε Σε αυτή πως μπορείς να έχεις απάντηση σε κάθε σειρά αλλά και μια απάντηση σε κάθε στήλη; Έχει και 4η στήλη αλλά το κινητό την κόβει δυστυχώς, θέλει να σύρεις την οθόνη.
Pa0ki Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, panosss567 είπε Σε αυτή πως μπορείς να έχεις απάντηση σε κάθε σειρά αλλά και μια απάντηση σε κάθε στήλη; Δε μπορείς να βάλεις 2 απαντήσεις στη θέση 1. Κατάταξη είναι, από την επιλογή που χρησιμοποιείς περισσότερο σε αυτή που χρησιμοποιείς λιγότερο
panosss567 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Licosda είπε Έχει και 4η στήλη αλλά το κινητό την κόβει δυστυχώς, θέλει να σύρεις την οθόνη. Τόσο απλό !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα