cyberguy Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για να μην πιάνουμε μονότερμα το νήμα της revolut, έφτιαξα αυτό το thread. Απο την στιγμή που η Revolut αναγκάζει τους χρήστες της να εγγραφούν στο τραπεζικό της σύστημα με το ζόρι απο 1 Ιουλίου, παύει να είναι e-money provider και γίνεται ουσιαστικά μια Τράπεζα. Σαν εναλλακτικόυς μέχρι στιγμής έχω ελέγξει την Wise και την Icard (πρωην leupay) και εχω προχωρήσει σε registration. Πόσοι τις έχετε δουλέψει και τι εμπειρία έχετε απο αυτές καθώς και άλλους e-money παρόχους? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από cyberguy
t-shock Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Προτείνω DiPocket καθώς δεν έχει χρεωση για top-up μέσω κάρτας και το currency exchange rate είναι καλούτσικο. Και η Monese φαινεται καλή επιλογή 1
than2031995 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/5/2022 στις 9:04 ΜΜ, cyberguy είπε παύει να είναι e-money provider και γίνεται ουσιαστικά μια Τράπεζα. το θεωρείς αρνητικό αυτό; Προσωπικά χρησιμοποιώ N26 εδώ και χρόνια σαν κύριο λογαριασμό Επεξ/σία 21 Μαΐου 2022 από than2031995
Bitbit Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Στις 16/5/2022 στις 10:04 ΜΜ, cyberguy είπε Για να μην πιάνουμε μονότερμα το νήμα της revolut, έφτιαξα αυτό το thread. Απο την στιγμή που η Revolut αναγκάζει τους χρήστες της να εγγραφούν στο τραπεζικό της σύστημα με το ζόρι απο 1 Ιουλίου, παύει να είναι e-money provider και γίνεται ουσιαστικά μια Τράπεζα. Σαν εναλλακτικόυς μέχρι στιγμής έχω ελέγξει την Wise και την Icard (πρωην leupay) και εχω προχωρήσει σε registration. Πόσοι τις έχετε δουλέψει και τι εμπειρία έχετε απο αυτές καθώς και άλλους e-money παρόχους? επειδή δεν έχω revolut πλεον και δε παρακολουθώ τις αλλάγες... ποιο το κακό αν γίνει τράπεζα; Ίσα ίσα, εμένα θα μου φαίνοταν πιο αξιόπιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα