Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για ποντίκι


antirix024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Έχω το Logitech MX Master 2S το οποίο έχει αρχίσει και τα παίζει σιγά σιγά (δεν έχει κλείσει 3-4 χρόνια) και γενικά δεν έμεινα και σούπερ ευχαριστημένος. Μέτρια ποιότητα κατασκευής και κάθε φορά που ο υπολογιστής επανερχόταν από sleep mode επρεπε να τρέχω το logitech options για να ξαναβρει τις ρυθμίσεις στα κουμπιά.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό ποντίκι; Το gesture button που είχε το logitech με εξυπηρετούσε πολύ γιατί μπορούσα εύκολα να αλλάξω τον ήχο (button + πάνω ή κάτω με το ποντίκι) και να πάω από desktop σε desktop στα Windows (button + αριστερά / δεξιά). 

Που σημαίνει ότι θα ήθελα να έχω μια παρόμοια λειτουργικότητα και στο νέο ποντίκι. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Kapws είπε

Εφόσον σου άρεσε το gesture button και είσαι ήδη "φίλος" με τα logitech options δεν σκέφτεσαι να πας στο 3ο μέρος της σειράς mx master?

το σκέφτομαι, με προβληματίζει λίγο η ποιότητα της logitech που είναι λίγο "ζαριά". Μπορεί να κάτσει μπορεί και όχι. Εμένα δεν μου έκατσε. Και μόνο που κάθε φορά που άνοιγα το pc από sleep mode επρεπε να τρέχω το logitech options στην αρχή έλεγα οκ δεν πειράζει, τώρα με εκνευρίζει λίγο. Επίσης το gesture button (που είναι στον αντίχειρα) τρίζει και δεν το χρησιμοποιώ πλέον. Επίσης μετά από 3-4 χρόνια που το έχω πλέον ξεχνάει τα options κάθε λίγο και πρέπει να ξανα-τρέχω το logitech options κάθε 3 και λίγο για να θυμάται το customization που του έχω κάνει. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...