Προς το περιεχόμενο

Έρευνα δείχνει ότι η υπηρεσία Netflix χάνει όλο και περισσότερους μακροχρόνιους συνδρομητές


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Αν σκεφτούμε ότι αυτή τη στιγμή το netflix δεν έχει ανταγωνιστή, πολύ εύλογα θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος: που πάνε αυτοί;

Πως δεν έχει ανταγωνιστή! Disney+, HBO, Amazon κα.

Επεξ/σία από mike299
  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς οτι είπαν και οι προλαλήσαντες.Πολύ λίγα πράγματα , νιώθω πως έχω μάθει απέξω που λέει ο λόγος τη λίστα του(σαν να μην έχει αλλάξει μήνες)

Βέβαια ρεαλιστικά αν βλέπεις 2-3 ταινίες τη βδομάδα + καμια σειρά σίγουρα θα προλάβεις σύντομα να εξαντλήσεις το στοκ και να ξεπεράσεις το ρυθμό παραγωγής νέον ταινιών.

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο οφελεί να κυκλοφορούν τις σειρές σε ολόκληρες σεζόν αντί επεισόδια.Οκ για εμάς είναι ωραίο να δείς όλη τη σεζόν σε ένα ΣΚ που δεν θα έχεις τίποτα να κάνεις..Μετά όμως θα είσαι 6μήνες-1χρόνο χωρίς την αίσθηση της αναμονής/αγωνίας κάτι νέου.Πόσο μάλλον όταν πλέον δεν είναι σύνηθες σειρές με 20+ επεισόδια ανά σεζόν.

Μια καλή λύση για εμάς είναι να το σπας σε 3μηνα κάνοντας κύκλο μερικές συνδρομητικές.Δεν ξέρω κατά πόσο βιώσιμο είναι για τις εταιρίες βέβαια αυτό.

Σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ποιοτικές σειρές και ταινίες για κάθε γούστο/genre.Κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι.  

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μικρη σημασια εχει και για εμας και για το νετφλιξ. πλεον εχει βαλει στοχο την ασια. εκει ειναι τα λεφτα και εκει παει. ο μισος καταλογος θα εινια ινδικες σειρες σε λιγο.

το θεμα ειναι να φανε την ιδια ηττα και τα υπόλοιπα γιατι υπαρχει κοσμος που βλεπει ακομα το σινεμα σαν τεχνη και θελει και καλες ταινιες και καλες σειρες. πρεπει να επιβραβευτει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλιότερα άξιζε αλλά το τελευταίο διάστημα όχι και έχω κόψει την συνδρομή.
Η πλειοψηφία του περιεχομένου είναι β' διαλογής φτηνές παραγωγές.
Μόνο κάποιες λίγες ασιατικές ή ευρωπαικές άξιζαν παρακολούθησης.
Να μην αναφερθώ και στην ακραία 'woke' ατζέντα που προπαγάνδιζε.
Bye Bye Netflix ...

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κ εγω ετοιμος ειμαι...

με το που θ αρχισουν οι διαφημισεις...αντε γεια...

να ξανα ανοιξουν τα video club

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Ο μόνος λόγος που το έχω είναι γιατί παίρνω τα λεφτά μου πίσω κάθε μήνα. Και έτσι μπορεί να κάτσω να δω κάτι. Αλλά ναι. Χάλια περιεχόμενο γενικά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχην μπορει να φταιει αυτο που κανανε (η λενε να κανουν) με τις συνδρομες, που θα ειναι πιο δυσκολο δηλαδη να τις μοιραζονται ατομα και αυτο να χαλασε πολλους.

Αλλα μπορει απλα η ζητηση να ειχε ανεβει αποτομα τα τελευταια 2 χρονια λογω covid και τωρα καθως οι περιορισμοι χαλαρωνουν, η ζητηση υποχωρει στα προηγουμενα επιπεδα.

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τέτοιο περιεχόμενο και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω, εδώ και πολύ καιρό. Αλλά περιμένω να δω τι θα γίνει με τις υπόλοιπες πλατφόρμες. 

Πάντως όσο και να πέσει, πληρώνουν 500k τους SWE. Κάτι κάνουν σωστά :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα thread της γκρινιας πραγματικα. Όποτε υπαρχει αρθρο, ειδηση για τους συνδρομητες του νετφλιξ περι πτωσης στα νουμερα κλπ ολοι τα ιδια.

Αν ανεβασει τις τιμες εφυγα παμε ολοι disney+ παμε hbo, παμε wind vision κλπ. 

Ναι αν ειστε καθε μερα απο 4 ωρες πανω απο το νετφλιξ σε φαση νολαιφ και καταπινετε τις σεζον σε μιση μερα λογικο ειναι να μην εχετε κατι αλλο να δειτε παρα μονο μπριτζερτον και πεπα το γουρουνακι. Ενας μεσος χρηστης με δουλεια ή σχολη, υποχρεωσεις, παιδια κλπ μια χαρα βολευεται και αυτος και ολα τα μελη της οικογενειας του.

Αυτη τη περιοδο η γυναικα μου βλεπει το ελιτ. Εγω βλεπω το οζαρκ. Βλεπω ενα δυο επεισοδια πριν κοιμηθω, ή σε κατι ακυρες ωρες μετα τη δουλεια.

Μεχρι να το τελειωσω θα εχει βγει κατι αλλο, χωρια που εχω στη λιστα κατι αλλα να δω καπακι.

Με 3-4 φορες την εβδομαδα που θα βρω χρονο παντα βρισκω κατι αξιολογο να δω.

Πληρωνετε 14€ που οι περισσοτεροι το μοιραζεστε με αλλους τρεις (και λιγους λεω) δηλαδη δινετε 3-4€ το μηνα και γκρινιαζετε.

Προσωπικα εχω γνωστους που το μοιραζονται 6-7 ατομα μιας και ποτε δεν βλεπουν πανω απο 4 ταυτοχρονα

Αν δεν σας αρεσει μπορειτε να αποχωρησετε και να το γυρισετε σε κοσμοτε τιβι ή σε τορρεντς οτι αλλο σας ικανοποιει. 

 

Επεξ/σία από nikos121
  • Like 10
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, giomar είπε

κ εγω ετοιμος ειμαι...

με το που θ αρχισουν οι διαφημισεις...αντε γεια...

να ξανα ανοιξουν τα video club

Μακάρι να υπήρχαν, όποιος θέλει να δει πραγματικά 4k υλικό με σωστό ήχο θέλει αντίστοιχα 4κ bluray τα stream είναι κομμένα από παντού. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχοντας μεγαλώσει στην Χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας και του dvd θεωρώ πως streaming πλατφόρμες είναι οτι καλύτερο έχει να επιδείξει η τεχνολογία για οικιακή ψυχαγωγία. Εγώ που έτσι και αλλιώς δεν ήμουν ταινιοφαγος κατέθετα περίπου 25 ευρώ τον μήνα στα βιντεοκλαμπ για να δω μερικές ταινίες. Έτσι θεωρούσα και θεωρώ ακόμα πολύ καλό τίμημα την συνδρομή του Netflix. Όμως η τεχνολογία θέλοντας και μη σε βάζει σε καλούπια. Τι εννοώ. Έχοντας αντικαταστήσει την full hd τηλεόραση μας οι περισσότεροι εδώ και μερικά χρόνια με 4k ψάχνουμε όλοι τρόπους να εκμεταλλευτούμε αυτή την τεχνολογία. Μιας και τα ελεύθερα κανάλια δεν προσφέρουν τέτοια ποιότητα προβολής, αναγκαστικά καταφεύγουμε στο Netflix ή αντίστοιχες πλατφόρμες. Για να παίρνεις όμως ποιότητα 4k πληρώνεις την ακριβή συνδρομή (μόνος σου και όχι με άλλους 4) και αναγκαστικά πληρώνεις και ακριβή σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι για 50αρα γραμμή τουλάχιστον. Όλα αυτά σωρευτικά ανεβάζουν το κόστος από την εμπειρία χρήσης. Όσους γνωστούς σινεφίλ έχω στον κύκλο μου που είναι και αρκετοί δεν καταδεχονται να μοιραστούν την σύνδεση τους με άλλους καθώς θέλουν να απολαμβάνουν τέλεια εικόνα 4κ  Συνολικά λοιπόν έχουμε ένα κόστος 40 με 50 ευρώ τον μήνα (συνδρομή και σύνδεση ίντερνετ) για οικιακή ψυχαγωγία. Αν το Netflix ανεβάσει και άλλο την συνδρομή θα είναι μια ακόμα επιβάρυνση που θα άξιζε μόνο σε περίπτωση που είχε πολλές και αξιόλογες παραγωγές. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα το κάνει άμεσα γιατί υπολογίζει και το κόστος ζωής της εκάστοτε χώρας που λειτουργεί. Στην Ινδία η βασική συνδρομή δεν ξεπερνάει τα 199 ρουπια (2.30 ευρώ περίπου) καθώς ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει. Πιο πιθανή είναι η λύση προβολής διαφημίσεων όπως στο Disney+ που θα έχουν συγκεκριμένο χρόνο ανάμεσα στις προβολές. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...