Marina890 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Καλησπέρα. Παρήγγειλα δέμα από UK. Ήρθε στην Ελλάδα και μόλις έφτασε στο τελωνείο στο tracking information έπειτα από μια ημέρα μου έδειξε ότι το στείλανε πίσω στην Αγγλία. Πήγα από κοντά στο τελωνείο στο αεροδρόμιο και μου είπαν ότι δεν μπορούσε να σκαναριστει κι ήδη έχει φύγει ο σάκος για Αγγλία. Το θέμα είναι ότι στο tracking information βγάζει ακόμα το εξής από 13/5 : " for dispatch abroad" , δηλαδή ότι έχει φύγει . Μίλησα με το κατάστημα και μου είπαν ότι όταν το παραλάβουν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα πίσω(60€) . Κανονικά δεν θα έπρεπε να ανανεωθουν οι πληροφορίες; Τόσο καιρό δεν θα έφτανε στην Αγγλία; Ήδη έχει περάσει μια εβδομάδα. Τι να κάνω; Και τι γίνεται σε περίπτωση που το δέμα έχει χαθεί; Το σαιτ είναι αξιοπιστο. Έχω παραγγείλει ξανά και έχει έρθει κανονικοτατα. Βοηθήστε με . Ευχαριστώ
StamTheMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Marina890 είπε Ήδη έχει περάσει μια εβδομάδα. Μη βιαζεσαι και μην αγχωνεσαι. Δεν ειναι η πρωτη φορα που δεν ανανεωνεται η αποστολη. Τι παρηγγειλες ,αν επιτρεπεται,που ειχε προβλημα;
Marina890 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Εδώ και 16 ημέρες δείχνει ότι απεστάλη στο εξωτερικό χωρίς να έχει παραληφθεί... Τι γίνεται βρε παιδιά;
mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, Marina890 είπε Εδώ και 16 ημέρες δείχνει ότι απεστάλη στο εξωτερικό χωρίς να έχει παραληφθεί... Τι γίνεται βρε παιδιά; Μην αγχώνεσαι. Τα δέματα από uk αν στέλνονται με το τοπικό ταχυδρομείο, περνάν από Γερμανία (ή άλλη χώρα) πρώτα και μετά Ελλάδα. Το tracking number θα αργήσει να ενημερωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα